۳۵۸۷۰۵
۵ نظر
۵۰۰۰
۵ نظر
۵۰۰۰
پ

احتمال اعدام متهمان بزرگترین پرونده قاچاق کالا

رسیدگی به پرونده بزرگترین قاچاق کالای پس از انقلاب به‌دلیل «سازمان‌یافته» بودن به دادسرای بندرعباس محول شده است؛ محسنی‌اژه‌ای نیز گفته اگر قاچاق انجام شده تشکیلاتی و سازمان یافته باشد می‌توان برخی قاچاقچیان را تحت عنوان «مفسد فی الارض» محاکمه کرد.

خبرگزاری تسنیم: سردار ملکی فرمانده انتظامی استان هرمزگان روز ۲۹ تیر از کشف بزرگترین محموله قاچاق کالا پس از انقلاب خبر داد و گفت: این محموله کالای قاچاق در قالب ۲۱۰ کانتینر به‌ارزش بیش از ۱۹۰ میلیارد تومان کشف و ضبط شد.

به‌گفته ملکی تعدادی شرکت صوری با شگردهای مختلف اقدام به جعل اسناد و قاچاق محموله‌های کلان کالا به کشور کرده‌اند.

فرمانده انتظامی استان هرمزگان گفت بعد از کشف و توقیف ۱۱ کانتینر محموله قاچاق ظروف و لوازم خانگی، ادامه تحقیقات اطلاعاتی منجر به شناسایی ۲۱۰ کانتینر اجناس قاچاق شامل اسباب‌بازی، ظروف شیشه‌ای، لوازم خودرو و لوازم خانگی به‌ارزش بیش از ۱۹۰ میلیارد تومان شد.

با هماهنگی مراجع قضایی ۱۷ قاچاقچی مرتبط با این پرونده که برخی از آنها در حال خروج و فرار از کشور بودند دستگیر شدند. همچنین ۲۳ فرد مرتبط با این پرونده که در دستگاه‌های مختلف حضور دارند نیز شناسایی شدند که به مراجع قضایی احضار شده‌اند.

مدیرکل مبارزه با قاچاق کالا و ارز سازمان تعزیرات حکومتی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار قضایی خبرگزاری تسنیم، درباره اینکه رسیدگی به این پرونده در اختیار تعزیرات قرار گرفته یا مرجع قضایی، گفت: با توجه به اینکه شیوه قاچاق کالا در این پرونده «سازمان‌یافته» تشخیص داده شده است، رسیدگی به پرونده به دادستانی بندرعباس سپرده شده است. با توجه به اینکه طبق قانون مجازات انفصال و حبس هم در انتظار این متهمان است، تعزیرات وارد رسیدگی نشده است.

حجت‌الاسلام غلامحسین محسنی اژه‌ای نیز روز گذشته در نشست خبری خود در پاسخ به سؤالی مبنی بر اینکه آیا می‌شود قاچاقچیان را تحت عنوان اتهام «افساد فی الارض» محاکمه کرد یا خیر، گفت: برخی قوانین مربوط به قاچاق اعم از کالا و ارز حتماً نیازی به بازنگری دارد، اما معتقدیم اگر یک مجری قاطع وجود داشته باشد و از ظرفیت‌های قانون موجود به‌طور کامل استفاده کند دست ما زیاد بسته نیست.

وی گفت: در قوانین مختلف از جمله قانون تشدید مجازات ارتشاء، اختلاس و کلاهبرداری و قانون اخلال در نظام اقتصادی، اگر قاچاق انجام شده تشکیلاتی و سازمان یافته باشد می‌توان برخی قاچاقچیان را تحت مفسد فی الارض محاکمه کرد.

محسنی‌اژه‌ای نیز این پرونده را پرونده‌ای بسیار سنگین و سازمان‌یافته‌ دانست که قاچاقچیان و مأموران گمرک در آن دخالت داشتند.

این در حالی است که سردار ملکی فرمانده انتظامی استان هرمزگان، از فردی به‌نام «م.ف.» که از بازاریان بزرگ تهران است، به‌عنوان بزرگ‌ترین مهره‌ این پرونده قاچاق یاد کرد که تاکنون جدای از ارزش ۱۹۰ میلیارد تومانی کالای قاچاق کشف‌شده، میلیاردها تومان اموال منقول و غیرمنقول این باند نیز کشف شده است.

با توجه به «سازمان‌یافته» بودن این پرونده قاچاق، باید منتظر ماند و دید آیا دادگاه برای اولین‌بار کیفرخواستی تحت عنوان فسادفی‌الارض برای قاچاقچیان کالا هم درنظر می‌گیرد؟
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      چرا اعدام اعدم نکنید خوب نیست

    • بی نام

      باور کنید نظر کشورهای دیگر بطور کلی به ما عوض میشه اخه اعدام نه درست نیست همین گه گوشه زندان بپو سند ورسوا شو ند ونا مشان دهان به دهان گفته شود کافیست

    • ایلامی

      احتمالا از باند رقیب هستند!

    • بدون نام

      چرا اختلاس گرها و کسانی که از بیت المال ملیونی حقوق میگیرند رو اعدام نمیکنید.

    • مجیدصوفی

      اعدام خوب نیست چراکه اگرپدرخانواده ای اعدام شودودارای 4فرزندباشد مطمئنا آن 4فرزندبعدازپدر در جامعه دچار فقر رسوایی وفسادبیشتری به جامعه اجتماعی متحمل میشوندکه درآینده آنها هم اعدام وب چهار آنها هم همین شکل دنباله دار

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج