مرباى زرشك
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
ایرانیان - F داخلی موبایل111
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
کتاب لند_1
اپیلاسیون نانا 1
دکتر استرکی_1
لایکو_1
لایکو_3
کتاب لند_3
اپیلاسیون نانا 3
دکتر استرکی_3
کتاب لند_4
لایکو_4
اپیلاسیون نانا 4
دکتر استرکی_4
لایکو_2
اپیلاسیون نانا 2
کتاب لند_2
دکتر استرکی_2
ایرانیان - F داخلی1111
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۳۷۱۰۶
۲۴ آذر ۱۳۹۱ - ۱۷:۴۵
۱۵۳۸۵
مربای زرشك برخلاف دیگر مرباها، به محض پختن آماده مصرف نیست، باید 2 تا 3 روز در یخچال بشماند تا قابل استفاده شود.

برترین مجله اینترنتی ایران

 مجله آشپزی ایده آل: مربای زرشك برخلاف دیگر مرباها، به محض پختن آماده مصرف نیست، باید 2 تا 3 روز در یخچال بشماند تا قابل استفاده شود.

مرباى زرشك

مواد لازم:
  •    زرشك قرمز تازه: یك كیلوگرم
  •    شكر: 1200 گرم
  •    وانیل: یك‌دوم قاشق چای‌خوری
  •    جوهرلیمو: ‌یك قاشق چای‌خوری
  •    آب ولرم: حدود یك لیتر
روش تهیه:

 1 - زرشك را پاك كنید و خوب بشویید. داخل ظرف مناسبی بریزید و ظرف را با آب كاملا سرد پر كنید طوری كه روی زرشك‌ها را بپوشاند. زرشك‌ها را 2 تا 3 ساعت در آب خیس كنید تا گرد و خاك روی دانه‌ها كاملا ته‌نشین شود.

2 - زرشك‌ها را آبكش كنید، به آرامی شست‌و‌شو دهید و 200 گرم از شكر را لابه‌لای آنها بپاشید و به مدت 5-6 ساعت و حتی بهتر است یك روز داخل یخچال قرار دهید تا هم آب بیندازد و هم مزه‌دار شود.

3 - باقیمانده شكر را آسیاب كنید تا نرم شود بعد با یك لیتر آب ولرم و آب حاصل از زرشك و شكر مخلوط كنید، داخل قابلمه لعابی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا شربت بجوشد. در آخر می‌توانید جوهرلیمو اضافه كنید. زرشك زود می‌سوزد پس دقت داشته باشید كه شعله ملایم باشد.

4 - زرشك را داخل شربت بریزید، دقت كنید اصلا مربا را هم نزنید. هر از گاهی دسته قابلمه را بگیرید و با حركت دادن آن،‌ مواد را مخلوط كنید. اواخر طبخ وانیل را اضافه كنید.

5 - كف روی مربا را با یك قاشق استیل بردارید. به محض قوام آمدن مربا، حرارت را خاموش كنید. اجازه دهید مربا، با در باز در مجاورت هوا قرار گیرد تا خنك شود و بعد داخل ظرف مورد نظرتان بریزید و در یخچال نگهداری كنید.

نكته:


یكی از شایع‌ترین علل شكرك زدن مربا، جوشیدن بیش از حد آن است. البته اگر به اندازه كافی حرارت ندیده و نجوشیده باشد امكان كپك زدن خواهد داشت پس به زمان جوشیدن مربا كاملا دقت كنید.
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:1
United Kingdom
17:48 - 1391/09/24
زرشـــــــــــــــک...
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
تدریس خصوصی امیرکبیر_1
استخدام_1
بهمن پور_داخلی1
تدریس خصوصی امیرکبیر_3
استخدام_3
بهمن پور_داخلی3
شیرآلات زمانی_3
استخدام_4
شیرآلات زمانی_4
بهمن پور_داخلی4
تدریس خصوصی امیرکبیر_4
شیرآلات زمانی_2
استخدام_2
بهمن پور_داخلی2
تدریس خصوصی امیرکبیر_2
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
ایرانیان- فوتر موبایل222
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
تدبیرکالا_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
کیان برنا_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل2
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوتر2
پارسیس_فوتر ساختمان
کیان برنا_فوتر
ایرانیان-فوتراصلی222
دکتر عارفی - فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
رستوران پارسیان_فوتر
فنی آتل_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
شفا_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
تدبیرکالا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو