غذای فرانسوی: گراتین سیب زمینی
۳۷۷۹۷۹
۰۳ مهر ۱۳۹۵ - ۰۸:۵۷
۱۰۴۹۶ 
گراتین سیب زمینی یک غذای کلاسیک بسیار خوشمزه که از لایه های سیب زمینی , خامه , پیاز , سیر و پنیر درست شده است و در ظروف پیرکس و نسوز پخته شده سرو می گردد.
وب‌سایت آوای سلامتی: گراتین سیب زمینی یک غذای کلاسیک بسیار خوشمزه که از لایه های سیب زمینی , خامه , پیاز , سیر و پنیر درست شده است و در ظروف پیرکس و نسوز پخته شده سرو می گردد.

مواد لازم:

  •  کره : 1 قاشق غذاخوری
  •  سیب زمینی , ورقه شده : 675 گرم
  •  سیر , له شده : 2 حبه
  •  پیاز قرمز , حلقه شده : 1 عدد
  •  پنیر گرویر رنده شده : 90 گرم
  •  خامه پرچرب : 300 میلی لیتر
  •  نمک : به میزان لازم
  •  فلفل : به میزان لازم

گراتین سیب زمینی

طرز تهیه:

1. یک ظرف پیرکس نیمه گود با گنجایش یک لیتر را با کمی کره چرب نمایید .

2. یک لایه از سیب زمین های ورقه شده را کف ظرف بچینید .

3. با نیمی از مقدار سیر , پیاز و یک سوم پنیر رنده شده , روی سیب زمینی ها را پوشانده , کمی نمک و فلفل به آن ها بزنید .

4. بقیه لایه ها را نیز به همین ترتیب بچینید . توجه داشته باشید که لایه آخر را با سیب زمینی و پنیر تمام نمایید .

5. در پایان خامه را روی لایه آخر بریزید تا جذب بقیه لایه ها بشود . غذا را روی حرارت 180 درجه سانتیگراد یا 350 درجه فارنهایت و یا عدد 4 قرهای گازی به مدت 1 ساعت و نیم داخل فری که از قبل گرم نموده اید , قرار دهید تا سیب زمینی ها خوب مغز پخت شوند و لایه آخر طلایی و برشته شود . بلافاصله بعد از پخت , غذا را سرو نمایید و مستقیما با همان ظرف سر میز بیاورید .
برچسب ها:
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج