۳۸۱۱۴
۲۰ نظر
۵۰۱۶
۲۰ نظر
۵۰۱۶
پ

بهترین کشورها برای کسب‌ و کار کدامند؟

تغییرات اقتصادی که دولت‌ها در شرایط بحران ایجاد می‌کنند، فرصت‌های کسب‌وکار را توسعه می‌بخشد. عواملی مانند محیط تجاری فعال، رشد اقتصادی کشور، رشد تکنولوژی، سرمایه انسانی و شرایط مالی، در ایجاد یک محیط کسب‌وکار مناسب تاثیرگذارند.

دنیای اقتصاد: تغییرات اقتصادی که دولت‌ها در شرایط بحران ایجاد می‌کنند، فرصت‌های کسب‌وکار را توسعه می‌بخشد. عواملی مانند محیط تجاری فعال، رشد اقتصادی کشور، رشد تکنولوژی، سرمایه انسانی و شرایط مالی، در ایجاد یک محیط کسب‌وکار مناسب تاثیرگذارند. بر این اساس، ده کشور برتری که در فراهم آوردن محیط کسب و کار مناسب در جهان پیشتازند معرفی می‌شوند:

بهترین کشورها برای کسب‌ و کار کدامند؟

۱) کانادا

کانادا به عنوان یک جامعه ثروتمند و صنعتی با تکنولوژی پیشرفته، از زمان جنگ جهانی دوم رشد قابل توجهی در بخش‌های تولید، معدن و خدمات داشته و از کشوری با اقتصاد به شدت روستایی به کشوری کاملا شهری و صنعتی تبدیل شده است. در نتیجه، بخش فعال صنعتی، زمینه‌ساز فرصت‌های کاری فراوان برای نیروی کار این کشور بوده است.

توافقنامه تجارت آزاد آمریکا-کانادا در سال ۱۹۸۹ و توافقنامه تجارت آزاد آمریکای شمالی (نفتا)، به افزایش شدید روابط تجاری و اقتصادی کانادا با آمریکا منجر شده و دو کشور را به شرکای تجاری اصلی یکدیگر تبدیل کرده است.

کشور کانادا با داشتن منابع طبیعی عظیم، نیروی کار ماهر، ماشین‌آلات سرمایه ای مدرن، طی سال‌های ۱۹۹۳ تا ۲۰۰۷ (قبل از شروع بحران اقتصادی جهانی) از رشد اقتصادی ثابتی بهره برده است.


2) نیوزیلند

دولت نیوزیلند در 20 سال گذشته، این کشور را از یک اقتصاد کشاورزی محور کاملا وابسته که بریتانیا حق امتیاز بازارهای آن را در دست داشته، به اقتصادی صنعتی با بازار آزاد و قابل رقابت در سطح جهانی تبدیل کرده است. این رشد دینامیک، درآمدهای واقعی را افزایش داده و قابلیت‌های تکنولوژیک بخش صنعت را گسترش داده است. درآمد سرانه این کشور تا سال 2007 به مدت 10 سال متوالی افزایش داشته است. با اینکه اقتصاد نیوزیلند در سال 2010 خود را از رکود اقتصادی نجات داد، اما بخش‌های کلیدی تجاری این کشور در برابر تقاضای ضعیف خارجی آسیب پذیرند. افزایش رشد بهره‌وری و توسعه زیرساخت‌ها، از برنامه‌های بلندمدت دولت نیوزیلند است.


۳) هنگ‌کنگ

هنگ‌کنگ اقتصادی با بازار آزاد دارد که به شدت وابسته به تجارت و سرمایه‌گذاری بین‌المللی است. اقتصاد آزاد هنگ‌کنگ این کشور را در معرض رکود اقتصاد جهانی قرار داده، اما افزایش تعامل با چین، از طریق تجارت، توریسم و روابط مالی، به این کشور کمک کرده بسیار زودتر از پیش‌بینی‌های گذشته، خود را از بحران بیرون بکشد.

هنگ‌کنگ منابع طبیعی محدودی دارد و مواد اولیه و مواد غذایی این کشور عمدتا وارداتی است. اما در نتیجه تسهیل محدودیت‌های مسافرتی چین، تعداد توریست‌های این کشور افزایش یافته و از ۵/۴ میلیون نفر در سال ۲۰۰۱ به ۵/۲۲ میلیون نفر در سال ۲۰۱۰ رسیده که این امر فرصت‌های کسب‌وکار خوبی برای مردم این کشور به وجود می‌آورد.

فعالیت‌های اقتصادی همچون ایجاد بورس مستقل از چین، به توسعه این کشور کمک قابل‌توجهی کرده است.


4) ایرلند

ایرلند اقتصادی کوچک، مدرن و وابسته به تجارت دارد. ایرلند جزو اولین کشورهای اتحادیه اروپا بوده که یورو را به عنوان پول رایج خود معرفی کرد. این کشور تا سال 2007 از رشد اقتصادی صعودی بهره برده، اما با آغاز بحران مالی جهانی، فعالیت‌های اقتصادی آن کاهش چشمگیری داشته است. ورود رکود اقتصادی به این کشور در سال 2008 برای اولین بار پس از یک دهه بوده که این امر به املاک داخلی و بازارهای ساخت و ساز عمران در این کشور، آسیب جدی وارد کرد.

بعد از رکود بخش عمرانی و کاهش هزینه مصرف‌کننده و سرمایه‌گذاری‌های تجاری در ایرلند، بخش صادرات این کشور که در دست شرکت‌های چند ملیتی خارجی است، عامل نجات اقتصاد ایرلند بوده و کسب و کار در این بخش توسعه داشته است. اما بخش کشاورزی نیز که زمانی مهم‌ترین بخش اقتصادی ایرلند بوده، اکنون در برابر بخش‌های صنعت و خدمات این کشور تضعیف شده است.


۵) دانمارک

ویژگی اقتصاد بازار محور مدرن دانمارک این است که از بخش کشاورزی با تکنولوژی پیشرفته، صنعتی مجهز به آخرین تجهیزات روز با شرکت هایی پیشتاز در بخش دارو، حمل و نقل دریایی و انرژی‌های تجدید پذیر بهره می‌برد و به شدت به تجارت خارجی وابسته است. قوانین و مقررات دانمارک تقریبا در بیشتر مسائل مطابق با استانداردهای اتحادیه اروپا است. دانمارکی‌ها از بالاترین استانداردهای زندگی در جهان بهره می‌برند و اقتصاد این کشور با اقدامات رفاهی گسترده از سوی دولت و توزیع برابر درآمد، ممتاز شده است. دانمارک صادرکننده صرف غذا و انرژی است، اما به واردات مواد اولیه برای بخش تولید خود وابسته است. در میان کشورهای اتحادیه اروپا، دانمارک یکی از بزرگ ترین حامیان تجارت آزاد محسوب می‌شود. البته دانمارک نیز به واسطه رکود اقتصادی جهانی از سال ۲۰۰۷ با سقوط بخش مسکن روبه رو شد. اما در سال ۲۰۱۰ به واسطه افزایش هزینه‌های دولتی تا حدی به رونق نسبی دست یافت. کاهش دادن نسبت کارگران به بازنشسته‌ها از برنامه‌های بلند مدت مقامات این کشور است.


6) سنگاپور

سنگاپور اقتصادی بسیار پیشرفته و بازار آزاد موفقی دارد. محیط کسب و کار در کشور سنگاپور کاملا آزاد و عاری از فساد است و ثبات قیمت‌ها از ویژگی‌های اصلی اقتصادی این کشور است. اقتصاد سنگاپور کاملا وابسته به صادرات، به خصوص کالاهای مصرفی الکترونیکی، کالاهای حوزه تکنولوژی اطلاعات، صنایع دارویی و بخش خدمات مالی رو به رشد است.

دولت سنگاپور در برنامه ای بلند مدت امیدوار است مسیر رشد جدیدی را بسازد که بر افزایش بهره‌وری در این کشور متمرکز است. جذب سرمایه‌گذاری در این کشور عمدتا در تولید تکنولوژی دارویی و پزشکی بوده و دولت به تلاش‌های خود برای تبدیل سنگاپور به یک قطب مالی و تکنولوژی پیشرفته در آسیای جنوبی ادامه می‌دهد.


۷) سوئد

کشور سوئد به کمک سیاست صلح و بی‌طرفی در کل قرن بیستم، به سطح بی نظیری از استانداردهای زندگی تحت یک نظام ترکیبی از سرمایه‌گذاری در تکنولوژی‌های پیشرفته و مزیت‌های رفاهی گسترده دست یافته است. این کشور دارای نظام توزیع مدرن، ارتباطات داخلی و خارجی عالی و نیروی کار ماهر است. چوب، تولید برق و سنگ آهن منابع اصلی اقتصاد سوئد را تشکیل می‌دهند که به شدت متمایل به تجارت خارجی است.

شرکت‌های خصوصی سهم حدود ۹۰درصدی در تولید صنعتی سوئد دارند که ۵۰ درصد آن مربوط به بخش مهندسی در امر تولید و صادرات است. سوئد همواره از افزایش تقاضای داخلی و صادرات قوی خود بهره برده است. این مساله به همراه بخش مالی قوی، این امکان را برای دولت مرکزی به وجود آورده که طرح اصلاحی خود را به هدف افزایش اشتغال و کاهش نقش دولت در اقتصاد به اجرا درآورد.

توانایی در صادرات کالا و بازگشت سودآوری در بخش بانکداری سوئد، در سال ۲۰۱۰ رونق قابل توجهی به اقتصاد این کشور پس از تاثیر بحران مالی جهانی به همراه داشت.


8) نروژ

نروژ اقتصادی مرفه دارد. دولت حوزه‌های کلیدی، مانند بخش حیاتی نفت را از طریق بنگاه‌های عمدتا دولتی کنترل می‌کند. این کشور منابع غنی و طبیعی نفت، تولید برق، شیلات، جنگل و معادن دارد و به شدت وابسته به بخش نفت است که نزدیک به نیمی از صادرات این کشور را تشکیل داده و بیش از 30 درصد درآمد کشور را به خود اختصاص می‌دهد.


۹) انگلستان

انگلستان یک قدرت تجاری پیشتاز در اروپا است. در طول دو دهه گذشته، دولت به شدت مالکیت عمومی را کاهش داده و رشد برنامه‌های رفاه اجتماعی را دستور کار خود قرار داده است. کشاورزی در این کشور قوی، مکانیزه و کارآمد با استانداردهای اروپایی است و حدود ۶۰ درصد نیازهای غذایی این کشور را با کمتر از ۲ درصد نیروی کار تامین می‌کند. خدمات، به خصوص در بخش بانکداری، بیمه و خدمات تجاری، بیشترین سهم را در رشد اقتصادی این کشور دارند، اما بخش صنعت به تدریج اهمیت خود را در این کشور از دست داده است.

با آغاز بحران در سال ۲۰۰۸، کاهش قیمت مسکن، میزان بالای بدهی مصرف کننده و رکود اقتصاد جهانی، اقتصاد انگلستان را دچار دردسر کرده و دولت را وادار به اتخاذ سیاست‌های ریاضتی کرده است.


10) آمریکا

آمریکا بزرگ ترین اقتصاد تکنولوژیک دنیا را دارد. در این اقتصاد متکی به بازار، شخصیت‌های حقیقی و بنگاه‌های تجاری تصمیم گیر‌های اصلی هستند و دولت مرکزی و ایالتی، کالاها و خدمات عمده مورد نیاز بازار بخش خصوصی را خریداری می‌کند.

شرکت‌های تجاری آمریکا در تصمیم‌گیری برای توسعه ماشین‌آلات سرمایه‌ای، اخراج کارمندان مازاد و تولید کالاهای جدید، از انعطاف‌پذیری بیشتری نسبت به همتایان خود در اروپای غربی و ژاپن برخوردارند. به همین نسبت، برای وارد کردن رقبای خارجی خود به بازار، نسبت به همتایان خارجی خود، با موانع بزرگ‌تری روبه‌رو هستند. شرکت‌های آمریکایی به طلایه داران پیشرفت‌های تکنولوژیک، به ویژه در کامپیوتر، صنایع پزشکی، هوافضا و تجهیزات نظامی در جهان تبدیل شده‌اند.

اقتصاد آمریکا در سال‌های اخیر با چالش‌های متعددی روبه‌رو بوده که این امر بخش کسب و کار این کشور را تحت تاثیر قرار داده است. جنگ سال 2003 بین نیروهای ائتلافی به رهبری آمریکا با عراق و پس از آن اشغال عراق، منابع ملی این کشور را به طور گسترده به سوی تجهیزات نظامی تغییر داده است. افزایش قیمت نفت بین سال‌های 2005 و نیمه نخست سال 2008 تورم و بیکاری این کشور را مورد تهدید قرار داد و اکنون نیز افزایش قیمت‌های بنزین، چالش مهم این کشور است.

بهترین کشورها برای کسب‌ و کار کدامند؟

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • حسین 71

      ایران عزیز چی!!

      پاسخ ها

      • ایرانی

        هیچی

      • بدون نام

        1000-ایران

      • بدون نام

        باید جدول رو برعکس کنیم، تا ببینیمش.

    • Adi

      ایـــــــران......

      فقط 0

    • بدون نام

      به نظر من
      1-آلمان

      تایید می کنید؟

    • رادمهر

      ایران ما هم تنها کشوریه که در اون یک شبه یا پولدار می شه یا بدبخت!

    • ابوالفضل

      برای ما ایرانی ها بهترین کشور،کشورهای حوزه ی دلار و یورو ست مثل کانلدا و آلمان و فرانسه به شرطی که تو ایران خرج کنی مثلا 5سال پس انداز کنی بیای ایران
      مگر تو آلمان ماهی 1000 دلار هم کار کنی(پایه حقوق کارگران در آلمان) به پول ایران بر حسب 3200 درامد ماهیانه ی شما 3200000خواهد بود.
      برای این پول تو ایران یا باید شغل خوب داشته باشی یا دزد یاشی!!!!!!!

    • امیر

      به کسی گفتم کار خوب سراغ نداری . گفت یا پول را تو بانک بزار و یا برو چک خرد کن که در شرایط فعلی بسیار عالیه . ولی باید متاسف شد برای این جامعه که به اینجا رسیده

    • امیر

      به نظر من بهترین کشور استرالیا

    • بدون نام

      به نظر من هیج جا مثل ایران نمیشه پول در اورد به شرطی که نبض بازار دستت باشه .

    • سهيل

      براي پول دراورن هيجا ايران نميشه ولي براي زندگي راحت كانادا يا سوئد.

    • ابراهیم محمدیان

      سلام..من یه پسر20سالم...خیلی درامد خوبی اینجا ندارم..خودمم کارشناسی عمران میخونم..وخونواده انچنان ثروتمندی ندارم ک حمایتم کنه...ولی عاشق رفتن ب کشور کانادا یا المان یا نروژ برای کار وکسب درامد ویا امکان سیتیزن شدن دراونجا رادارم..اما نمیدونم چجوری شروع کنم..از هرکی میپرسم یچیزی میگه یکی میگه باید پول توحسابت باشه فلان قدر و.....با این ها اصلا شانس رفتن ندارم..اما علاقم زیاده برم اونجا کارکنمو زندگی کنم اما........راهنماییم کنید ممنون...ebrahim3493@gmail.com

    • محمدرضا

      ابراهیم من خودم آلمان و کانادا بودم وضعم بدتر شد که بهترنشد توهمین ایران کارکن

    • محمد قربانی

      سلام دوستان عزیز من سالهاس که تو ایران با تایم زیادی فعالیت کاری دارم به عنوان فروشنده پوشاک ولی متاسفانه نسبت به اون فعالیتی که میزاری حق و حقوقتو نمیگیره و واقعا دارم افسرده میشم تصمیم به رفتن دارم نمیدونم از کجا چه کشوری شروع کنم خوشحال میشم کسی میتونه راهنماییم کنه پدر مادرم از دست دادم همه جوره زندگی برام سخت شده

    • armin

      سلام قبل از همه چی دوستان باید بهتون بگم که چه در ایران چه در خارج کار کنین هر دو یکی هستن از این نظر که شما در ایران هر طوری که زندگی میکردین خارج هم برین همون طور زندگی میکنین چون فرقی نداره کسی که نتونه در ایران پول در بیاره بهتره بگم که در خارج هیچ نمیتونه پول در بیاره تنها راهه پول در اوردن تغییر کردنه باور هاتونه و داشتن هدف مشخص واسه زندگی کردن .

      پاسخ ها

      • مهدی

        آره اگه میلاردی کلاه برداری نکنن وقرارداد یه ماهه یا دو و سه و چهار و پنج و شش و یه ساله رو حذف کنن دوباره استخدام بیاد آره ایران جایه خوبیه

    • حسام پور

      سلام من لیسانس حقوق دارم تازه خدمتمو تموم کردم تقریبا ده ساله مغازه لوازم آرایشی دارم الانم چند وقتیه وضع بازارمون خرابه موندم که دیگه چیکار کنم بنظرتون کدوم کشور واسه کارو درآمد خوبه وچه کاری ممنونم

    • غلام حضرت

      من فارغ التحصیل از رشته زراعت از بخش باغداری هستم وفعلا بیکار هستم میخواهم به یکی از کشورهای که بتوانم در رشته مورد نظر خود کار نمایم وهمچنان درآمد خوب داشته باشم وتجربه نیز حاصل نمایم صفر نمایم به نظر شما کدام کشور بهتر است لطفا پاسخ بدهید منتظر هستم.

    • mehdi

      هیجا مثل دوازده جریبی نمیشه

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج