۳۸۱۹۲۸
۱ نظر
۵۰۲۰
۱ نظر
۵۰۲۰
پ

طرز تهیه شیره خرما در خانه

در این مطلب طرز تهیه شیره خرما را به شما آموزش می دهیم. اگر غلظت شیره خرما کم باشد زود کپک می زند.

وب‌سایت ایران بانو: در این مطلب طرز تهیه شیره خرما را به شما آموزش می دهیم. اگر غلظت شیره خرما کم باشد زود کپک می زند.

مواد لازم:

  • خرمای بدون هسته و کلاهک
  • آب جوش:به مقدار وزن خرما

طرز تهیه شیره خرما در خانه

طرز تهیه :

۱- خرماها را شسته و از وسط نصف کنید و هسته آنرا جدا کنید و در یک قابلمه گود ریخته و روی آن آب جوش بریزید و بگذارید نیم ساعت بماند.

۲- بعد از این مدت قابلمه را روی حرارت گذاشته و اجازه دهید آب به جوش بیاید.

۳- وقتی آب جوش آمد زیر شعله را کم کنید و بگذارید ۵ دقیقه بجوشد تا نرم شود.

۴- پخت را تا زمانی ادامه بدهید تا خرماها کاملا نرم شود.

۵- سپس قابلمه را از روی حرارت برداشته و بگذارید نیم ساعت دیگر در همان آب بماند.

۶- بعد از این مدت خرماها را در صافی ریخته و با دست آرام آرام فشار دهید تا شیره جدا شده و از صافی خارج شود.

۷- دقت کنید که گوشت و پوست خرما از صافی رد نشود.

۸- حال شیره را دوباره روی حرارت بگذارید تا آرام آرام بجوشد و غلیظ شود.

۹- در این مدت باید شیره را مدام هم بزنید تا ته نگیرد.

نکات:

۱- بهتر است برای تهیه شیره خرما از خرماهای شیره دار استفاده کنید. استفاده از خرمای بدون شیره و خشک خیلی برای این کار مفید نیست.

۲- دقت کنید اگر خرما خشک باشد مدت زمان پخت طولانی تر خواهد شد.

۳- اگر غلظت شیره خرما کم باشد زود کپک می زند ، بنابراین سعی کنید یا غلظت شیره را بیشتر کنید و یا اینکه به مقدار کم تهیه کنید.

۴- این شیره را در جای خشک و خنک و در ظرف در بسته می توانید تا یک سال نگه دارید.

۵- ممکن است رنگ شیره خرمای خانگی اندکی تیره تر از رنگ معمول آن باشد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      آقا درست کردن شیره خرما الکی نیست باید آب اون به اندازه باشه واونقدر بجوشه که یک سوم اون بره مثل درست کردن سرکه اگه به اندازه نجوشه نجس میشه سیره خرما هم همینطوره لطفا دستور الکی نذاربن

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج