جاباما
۳۸۱۹۸۹
۵۰۰۵
۵۰۰۵
پ

آموزش تصویری گراتین کدو حلوایی

گراتین (Gratin) یه واژه فرانسوی است و به آن دسته از غذاهایی گفته می شود که داخل فر پخته و روی آنها که عموماً با پودر سوخاری، پنیر، تخم مرغ یا کره پوشیده شده، گریل و طلایی می شود.

وب‌سایت مجله دلگرم: گراتین (Gratin) یه واژه فرانسوی است و به آن دسته از غذاهایی گفته می شود که داخل فر پخته و روی آنها که عموماً با پودر سوخاری، پنیر، تخم مرغ یا کره پوشیده شده، گریل و طلایی می شود. گراتین هم می تواند به صورت گیاهی یعنی تنها با سبزیجات درست شود و هم می تواند از ترکیب انواع گوشت و سبزیجات تهیه شود که ما اینجا از مرغ استفاده کردیم.

مواد لازم:

  • سینه مرغ ٥٠٠ گرم
  • کدو حلوایی ٤٠٠
  • سیب زمینی ٤ - ٣ عدد
  • پودر سوخاری ١ پیمانه
  • کره ٥٠ گرم
  • پنیر موزرلا ١/٢ پیمانه
  • سیر له شده ١ قاشق چای خوری
  • زنجبیل له شده ١ قاشق چای خوری
  • نمک، فلفل، زردچوبه و ادویه دلخواه به میزان لازم

برای مزه دار کردن پودر سوخاری:

  • نمک ١ قاشق چای خوری
  • پاپریکا ١ قاشق چای خوری
  • ادویه دلخواه ١/٢ قاشق چای خوری

برای سس سفید:

  • کره ٥٠ گرم
  • آرد ٢ قاشق غذاخوری
  • شیر ١ لیوان
  • آب مرغ ١ لیوان یا ١ عدد قرص عصاره مرغ
  • نمک و فلفل سیاه به میزان لازم

(در صورتی که از قرص عصاره استفاده کردید احتیاجی به اضافه کردن نمک نیست).

آموزش تصویری گراتین کدو حلوایی

طرز تهیه:

۱- ابتدا کدو و سیب زمینی را باریک برش می دهیم.

آموزش تصویری گراتین کدو حلوایی
2- مرغ را به تکه های متوسط خرد می کنیم و با نمک، فلفل، ادویه و سیر و زنجبیل له شده مزه دار می کنیم و کنار می گذاریم.

آموزش تصویری گراتین کدو حلوایی

۳- آرد سوخاری رو هم با نمک، پاپریکا و ادویه مزه دار می کنیم و کنار می گذاریم.

آموزش تصویری گراتین کدو حلوایی

۴- حالا سس سفید رو درست می کنیم، به این شکل که اول کره را روی حرارت آب می کنیم، آرد را اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم و در نهایت شیر و آب مرغ رو هم اضافه می کنیم و اونقدر می زنیم تا کمی غلظت پیدا کند.

۵- بعد ته یه ظرف مقاوم در برابر حرارت مثل پیرکس را چرب می کنیم و مطابق تصاویر زیر آن را لایه لایه از سیب زمینی، مرغ، دوباره سیب زمینی و نهایتاً کدو حلوایی پر می کنیم.

۶- سس سفید رو که خیلی نگذاشته ایم سفت شود رو روی آنها می دهیم.

آموزش تصویری گراتین کدو حلوایی

۷- بعد با پودر سوخاری مزه دار شده روی مواد رو کامل می پوشانیم و برشهای کره را روی آن پخش می کنیم. با فویل روی ظرف را می پوشانیم، با چنگال چند سوراخ روی سطح آن ایجاد می کنیم و داخل فر با حرارت ٣٥٠ درجه فارنهایت قرار می دهیم. بعد از حدوداً ٤٥ دقیقه ظرف را از فر در آورده و پنیر را روی آن می پاشیم و دوباره داخل فر می گذاریم تا وقتی که روی پودر سوخاری و پنیر کاملاً طلایی و برشته شود.

آموزش تصویری گراتین کدو حلوایی

۸- نهایتاً گراتین ما آماده است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
درآمد ماهیانه 5-20 میلیون از توی خونه با موبایل

آموزش رایگان کسب درآمد 5-20 میلیون ماهیانه از خونه و فقط با یه موبایل ساده رو در یک وبینار رایگان آموزشی یاد بگیر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج