نان بربری؛ پرطرفدارترین نان ایرانی
۳۸۹۹۶۲
۳۰ شهريور ۱۳۹۵ - ۰۷:۳۳
۹۷۳۲ 
نان بربری یکی از پرطرفدارترین نان ها در بین ایرانیان است و ترک و فارس و لُر و ... هم ندارد. در این مطلب طرز تهیه این نان را به شما آموزش داده ایم.
وب‌سایت شور و شیرین: نان بربری یکی از پرطرفدارترین نان ها در بین ایرانیان است و ترک و فارس و لُر و ... هم ندارد. در این مطلب طرز تهیه این نان را به شما آموزش داده ایم.

مواد لازم:

  • آب ولرم 1 پیمانه
  • شكر 1 قاشق سوپخوری
  • مایه‌ی خمیر 8 گرم
  • آرد 500 گرم
  • نمك 1 قاشق چایخوری
  • بهبود دهنده یك‌ دوم قاشق چایخوری
  • روغن مایع 2 قاشق سوپخوری
  • كنجد به میزان لازم

مواد لازم برای تهیه‌ی رویه:

  • آرد 1 قاشق سوپخوری
  • آب 50 میلی‌لیتر

نان بربری

طرز تهیه:

1-آب، شكر و مایه‌خمیر را در ظرفی بریزید، روی آن را درپوش بگذارید و 5 دقیقه در جای نسبتاً گرم قرار دهید تا مایه‌خمیر فعال شود.

2-در یك ظرف دیگر، آرد، نمك، بهبوددهنده و روغن مایع را بریزید و مایه‌‌خمیر عمل‌آمده را به آن بیفزائید تا خمیر نرمی به دست آید و به دست نچسبد.

3-حالا خمیر را به مدت 10 تا 15 دقیقه ورز دهید، در كاسه‌ی چربكرده‌ای بگذارید، روی خمیر را بپوشانید و به مدت 1 ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.

4-حالا خمیر را در سطح آرد پاشیده بگذارید و آن را به شكل بیضی و به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید.

5-سپس روی سینی چرب‌كرده بگذارید و با انگشت، روی آن را شكل دهید. اكنون روی خمیر را بپوشانید و به مدت 20 دقیقه كنار بگذارید.

6-بعد رویه‌ی خمیر را بمالید و كنجد بپاشید. آن‌گاه در فر (تاون) گرم‌شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت 30 دقیقه بپزید.

طرز تهیه‌ی رویه:

آرد را در آب جوشیده بریزید تا به حالت فرنی و ژله‌ای درآید.
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج