جاباما
۳۹۵۵۱۵
۴ نظر
۷۲۳۵
۴ نظر
۷۲۳۵
پ

واویشکای معروف؛ غذای محلی استان گیلان

واویشکا از غذاهای استان گیلان است و مشابه جغور بغور است. این غذا انواع مختلفی دارد، مانند واویشکای دل و جگر، واویشکای مرغ و یا واویشکا گوشت چرخ کرده.

وب‌سایت آشپزباشی: واویشکا از غذاهای استان گیلان است و مشابه جغور بغور است. این غذا انواع مختلفی دارد، مانند واویشکای دل و جگر، واویشکای مرغ و یا واویشکا گوشت چرخ کرده.

مواد لازم:

  • جگر گوسفندی ۱/۲ عدد
  • زردچوبه به میزان لازم
  • پیاز ۱ عدد
  • روغن به میزان لازم
  • جگر سفید گوسفند ۱/۲ عدد
  • دل گوسفند ۱/۲ عدد
  • گوجه فرنگی ۱ عدد
  • رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
  • آب به میزان لازم
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • زعفران دم کرده ۱ قاشق غذاخوری

واویشکای معروف؛ غذای محلی استان گیلان

طرز تهیه:

۱- در ماهیتابه ای روی حرارت متوسط، کمی روغن بریزید و پیاز را در آن تفت دهید. به آن کمی زردچوبه بزنید.

۲- دل و جگر گوسفند را اضافه کنید و مواد را کمی دیگر تفت دهید تا تمام آب آن بخار شود.

۳- رب را اضافه کنید و چند دقیقه ای با سایر مواد تفت دهید.

۴- گوجه فرنگی را اضافه کنید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و زعفران دم کرده را اضافه کنید. مواد راهم بزنید.

۵- حالا روی مواد به میزان لازم آب بریزید و بجوشانید. حرارت را کم کنید، درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید مواد پخته و کاملا نرم شوند.

۶- واویشکا را در ظرف مورد نظر بریزید و با نان و یا در کنار برنج میل کنید.

نکاتی در مورد تهیه ی واویشکا:

۱ - پیاز را به شکل دلخواه خرد کنید.

۲ - دل و جگر گوسفند را تمیز بشویید و درشت نگینی کنید. می توانید این غذا را با جگر مرغ و یا گوشت چرخ کرده هم بپزید.

۳ - گوجه ها را خرد کنید. در صورت تمایل می توانید پوست آن ها را جدا کنید.

۴ - جگر سفید را ابتدا بپزید بعد خرد کنید چون دیرپز است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
درآمد ماهیانه 5-20 میلیون از توی خونه با موبایل

آموزش رایگان کسب درآمد 5-20 میلیون ماهیانه از خونه و فقط با یه موبایل ساده رو در یک وبینار رایگان آموزشی یاد بگیر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      طرز تهیه غذا رو کاملا اشتباه نوشتید!!!! تمام مواد باید به شدت تو یه ظرف مخصوص سرخ بشن و پختن و تفت دادن طعم و عطر این غذا رو از بین میبره اصلا خاصیت و معروفیت این غذا به خاطر نحوه طبخشه نه مواد تشکیل دهندش.

      پاسخ ها

      • بدون نام

        البته اضافه کردن کمی آب (آب باقی مانده از جگر سفید بهتر است) از خشک شدن این خوراک جلوگیری می کند در مجموع غذای خوشمزه ای است

    • بدون نام

      رشتیا تمام مواد جز جگر و چرخ میکنند و با پیاز فراون گوجه خرد شده میپزن و با ترشی بندری نوش جان میکنند
      لطفا در طرز تهیه و طبخ غذای شمالی دقت بیشتری داشته باشید

    • امیر

      واویشکای اصلی که تو بازار میخورید، روده گوسفندی، رو چرخ میکنند یا ساتوری، جگر و دل، شیردان، چیزهای سفت را چرخ میکنند، وبقیه و رو مثل جگر تیکه تیکه با پیاز و گوجه و ادويه جات مثل زرد چوبه اول یکم آب پز میشه و بعدش سرخ میکنند،

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج