۳۹۸۸۳۹
۲۱ نظر
۵۸۵۴
۲۱ نظر
۵۸۵۴
پ

طرز تهیه «سیر ترشی»؛ معروف و پُرطرفدار

سیر ترشی یکی از انواع ترشی است که طرفداران زیادی دارد. در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش می‌دهیم. این ترشی پس از دو ماه قابل خوردن است.

وب‌سایت شور وشیرین: سیر ترشی یکی از انواع ترشی است که طرفداران زیادی دارد. در این مطلب طرز تهیه آن را به شما آموزش می دهیم. این ترشی پس از دو ماه قابل خوردن است.
مواد لازم:
  • سیر یك كیلوگرم
  • سركه حدود یك لیتر
  • نمك 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه «سیر ترشی»؛ معروف و پُرطرفدار
طرز تهیه:
بوته‌های سیر، در بهار تازه است و برای تهیه این ترشی مناسب می‌باشد. چندین لایه از پوست روی آن‌ها جدا كنید تا حبه‌ها مشخص شوند اما بوته‌ها به صورت درسته باقی بمانند و از هم جدا نشوند. به عبارت دیگر، بوته‌های سیر فقط باید یك لایه پوست داشته باشند و ریشه آن هم گرفته شود.

در فصل‌های دیگر- كه سیر خشك در دسترس می‌باشد- به مدت یك روز آن را بخیسانید. سپس ریشه و پوسته‌های اضافی را بگیرید و آن را در صافی بریزید تا خشك شود.

اگر بوته‌ها ناصاف و فرورفته باشند، بهتر است آن‌ها را حبه‌حبه كنید تا ناهمواری‌ها و دورریز آن‌ها گرفته شود، بدون آنكه پوستشان را كاملاً جدا كنید.

سپس سیرها را به‌طور مرتب درون شیشه بچینید، یك قاشق چایخوری نمك به آن بیفزائید و سركه رویش بریزید تا كاملاً روی آن را بگیرد. پس از گذشت چند روز سركه به خورد سیرها می‌رود و سر آن‌ها خالی می‌شود. مجدداً سركه اضافه كنید تا ظرف پر شود.

با گذشت زمان، رنگ سیر تغییر می‌كند و به سمت قهوه‌ای می‌گراید و پس از چندین سال، كاملاً سیاه و شیرین خواهد شد.

اگر از سركه طبیعی برای تهیه این ترشی استفاده می‌كنید، سیرترشی باكیفیت بالائی خواهید داشت. این ترشی، دست‌كم پس از 2 ماه قابل مصرف است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • فرح حاجیوندی

      همچین گفتید فکر کردم چی می خواهید یاد بدهید پس لطفاً یاد بگیرید در ترشی سیر مثل شمالیها کمی شیرۀ انگور بریزید و اگر ظرفتان را از ظرفهای کوزه ای استفاده کنید خیلی بهتره و جلوی آفتاب تیز بگذارید و برای سال بعد طعمش را نگذارید این شمالیهای زبل تنهایی بخورند . والله بخدا

    • انی

      میشه توضیح بدین که اگه بخواهیم ترشی سیر رو با پوست درست کنیم باید سیر رو بشوریم یا نه؟

      پاسخ ها

      • بدون نام

        سیررا باید شست

    • بدون نام

      سلام سیر رابپزییم بهتراست یا نپخته بگذارید

      پاسخ ها

      • بدون نام

        به نظرم نپخته بهتره
        چون بعدازمدتی که بمونه سیرهاله میشن

    • بدون نام

      به نظرم نپخته بهتره
      چون اگه بپزی بعدازمدتی له میشن

    • مهسا

      سیر که سبز میشه دلیلش جیه میشه توضیح بدین ؟

      پاسخ ها

      • زهرا

        باسلام من هم همین مشکل را دارم

    • بدون نام

      سیر ترشی رو بعد از چه مدتی میشه مصرف کرد

    • بدون نام

      سیر ترشی رو بعد از چه مدتی میشه مصرف کرد

    • بدون نام

      سیز

    • زهره

      سیر ترشی رو بعد از چه مدتی میشه مصرف کرد

    • سارا

      آیا عسل هم اضافه میکنند

      پاسخ ها

      • بدون نام

        خیر

    • محسن

      سیررامیشه شست یانه

    • مهدیه جلالوند

      من سیرترشی گذاشتم سرکه کم اوردم یه لیوان اب ریختم با نبات هم درست کردم مشکلی که پیش نمیاد؟؟؟

    • افسانه

      سیر را پوست بکنیم و حبه حبه کنیم میشه برای ترشی؟؟

    • علی

      سلام اسم این سیر ترشی چیه اگه میشه بگین

    • امیر رضا

      باسلام،می خواستم بدونم برای درست کردن سیر ترشی اگه سیر ها تازه باشند بعدا مشکلی پیش نمیاد لطفا اگه کسی در این مورد اطلاع کافی داشته باشه نظرش را بگه با تشکر

    • بدون نام

      نه مشکلی نداره

    • بدون نام

      من انداختم سیر ترشی باسیر تازه سبز شده بعصی هاش ینعی مشکلی پیدا کرده اشکالی نداره بخوریمش

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج