۴۰۶۷۴۰
۲ نظر
۵۰۳۴
۲ نظر
۵۰۳۴
پ

ماشروم برگر سوخاری بدون گوشت

این قارچ برگر با انواعی که در ساندویچی ها می بینید، فرق دارد. در این دستور آشپزی هیچ گونه گوشتی استفاده نشده و در عوض از قارچ بهره گرفته شده است.

وب‌سایت روزیاتو: این قارچ برگر با انواعی که در ساندویچی ها می بینید، فرق دارد. در این دستور آشپزی هیچ گونه گوشتی استفاده نشده و در عوض از قارچ بهره گرفته شده است. برای آشنایی با روش پخت آن با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ماشروم برگر:

  • ۱ ورقه پنیر موزارلا
  • ۱ ورقه پنیر چدار
  • ۲ عدد قارچ بزرگ، بدون ساقه
  • ۱ عدد تخم مرغ هم زده
  • نصف پیمانه آرد
  • روغن سرخ کردنی

مواد لازم برای سس:

  • ۲ قاشق غذاخوری سس مایونز
  • ۱ قاشق غذاخوری کچاپ
  • ۱ قاشق چایخوری سس فلفلی
  • ۱ قاشق چایخوری نمک-سیر
  • یک چهارم قاشق غذاخوری سس تند

مواد لازم برای تزئین:

  • کاهو
  • گوجه فرنگی، حلقه ای
  • پیاز، حلقه ای
  • خیارشور
  • نان همبرگر
ماشروم برگر سوخاری بدون گوشت

طرز تهیه:

۱- درون یک بشقاب مسطح، دو لایه دستمال کاغذی حوله ای بگذارید و قارچ ها را روی آنها قرار دهید. سپس روی قارچ ها دو لایه دیگر دستمال گذاشته و در آخر یک بشقاب دیگر بگذارید.
۲- در این فاصله، در یک کاسه کوچک، سس های مایونز، کچاپ، تند، فلفلی، نمک و سیر را با یکدیگر مخلوط کنید.
۳- پنیر چدار را روی پنیر موزارلا بگذارید، آنها را تا کنید و سپس در قسمت درونی قارچ قرار دهید.
۴- قارچ دوم را روی آن گذاشته و سپس یا لایه سلفون روی آن بکشید. پلاستیک را دور قارچ ها به طور کامل بپوشانید و آن را به مدت ۱۵ دقیقه درون یخچال بگذارید.
۵- در این فاصله، تخم مرغ، آرد و پودر سوخاری را در سه پیاله مجزا بریزید.
6- درون یک قابلمه کوچک، روغن گیاهی را داغ کنید.
۷- در این مرحله، سلفون را باز کرده و ماشروم برگر را ابتدا در آرد، بعد در تخم مرغ و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید.
8- برگر قارچ را به مدت ۱ تا ۲ دقیقه در روغن داغ سرخ کنید تا سطح آن کاملا طلایی شود.
۹- سسی که قبلا آماده کرده اید را روی سطح داخلی نان ها بمالید و به ترتیب کاهو، ماشروم برگر، پیاز، گوجه فرنگی، خیارشور و دوباره نان بگذارید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      یعنی گفتن قارچ اینقدر سخته که میگید ماشروم؟

    • علی

      چه اصراری دارید به قارچ بگید ماشروم؟ به سیب زمینی بگید پوتیتو؟ #فارگلیسی

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج