كیک میوه با شكلات تلخ؛ عصرانه روزهای پاییزی
امروز قرار است میوه های خشک تان را یک جا جمع کنید و به همراه شکلات تلخ، یک کیک خوشمزه درست کنید. پس با ما همراه باشید تا طریقه پخت آن را به شما آموزش دهیم.
وبسایت شور و شیرین: امروز قرار است میوه های خشک تان را یک جا جمع کنید و به همراه شکلات تلخ، یک کیک خوشمزه درست کنید. پس با ما همراه باشید تا طریقه پخت آن را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم:
- میوههای شكری خشك و خردكرده ۱۰۰ گرم
- انجیر خشك و خردكرده ۱۰۰ گرم
- خرده كیك كرهای ۸۰ گرم
- خلال بادام ۲۵۰ گرم
- شكلات سیاه خردكرده ۲۵۰ گرم
- شكلات سیاه ذوبكرده ۶۰ گرم
- سفیدههای تخممرغ ۵ عدد
- شكر ۱۸۵ گرم
طرز تهیه:
1. میوهها، انجیر، خرده كیك، بادام، شكلات خردكرده و شكلات ذوبكرده را در كاسه مناسبی بریزید و با هم مخلوط كنید. در كاسه دیگری، سفیدههای تخممرغ را با سرعت تند همزن برقی بزنید تا كاملاً فرم بگیرد بعد بتدریج شكر را بیفزائید تا شكر در سفیدههای تخممرغ حل شود.
2. سپس آن را به مخلوط قبلی اضافه كنید. حالا مایه را درون قالبی به قطر 24 سانتیمتر بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد، به مدت 1 ساعت قرار دهید تا كیك كاملاً بپزد و طلائی رنگ شود.
3. اكنون كیك را از فر خارج كنید و پس از گذشت 10 دقیقه، آن را از قالب درآورید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا كاملاً خنك شود. اینك كیك را روی ظرف مناسبی بگذارید و در صورت تمایل، آن را با خامه فرم گرفته تزئین كنید.
2. سپس آن را به مخلوط قبلی اضافه كنید. حالا مایه را درون قالبی به قطر 24 سانتیمتر بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد، به مدت 1 ساعت قرار دهید تا كیك كاملاً بپزد و طلائی رنگ شود.
3. اكنون كیك را از فر خارج كنید و پس از گذشت 10 دقیقه، آن را از قالب درآورید و روی پنجره سیمی قرار دهید تا كاملاً خنك شود. اینك كیك را روی ظرف مناسبی بگذارید و در صورت تمایل، آن را با خامه فرم گرفته تزئین كنید.
پ
نظر کاربران
خوش مزه است لطفا بیشتر از اینا بزارید