جاباما
۴۱۹۰۹۱
۴ نظر
۵۱۲۲
۴ نظر
۵۱۲۲
پ

طرز تهیه سرکه سیب

سرکه ی سیب خواص غذایی فراوانی دارد. برای کلسترول و فشار خون بالا، هضم بهتر غذا، چربی سوزی و حتی استعمال خارجی آن برای سلامت پوست و مو مفید است.

وب‌سایت آشپزباشی: سرکه ی سیب خواص غذایی فراوانی دارد. برای کلسترول و فشار خون بالا، هضم بهتر غذا، چربی سوزی و حتی استعمال خارجی آن برای سلامت پوست و مو مفید است.
مواد لازم:

  • سیب ۱ کیلوگرم
  • سرکه ۱/۲ استکان
  • شکر ۱ قاشق غذاخوری
  • نمک ۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه سرکه سیب

طرز تهیه:

1. پوره ی سیب را به همراه سرکه، شکر و نمک (تا نیمه) در ظرف مورد نظر بریزید و درب آن را خوب ببندید.

۲. ظرف را در محیطی گرم قرار دهید. بین ۳۰ تا ۴۰ روز زمان لازم است تا سرکه آماده شود. در این میان، به خصوص در روزهای اول، آن را تکان ندهید.

3. بعد از این مدت از سرکه کمی بچشید. سرکه باید ترش شده باشد. اگر اینطور نبود، دوباره در ظرف را ببندبد و آن را مدت زمان بیشتری کنار بگذارید.

۴. وقتی سرکه آماده شد، آن را از صافی رد کنید و در ظرف مورد نظر بریزید.
نکاتی در مورد تهیه ی سرکه سیب:

۱. سیب ها را تمیز بشویید و پوست بگیرید. تمام بخش های اضافی سیب مانند دانه ها و دم آن را جدا کنید. می توانید سیب ها را رنده کنید و یا به کمک غذاساز پوره کنید. بهتر است که از سیب های شیرین استفاده کنید.

2. از ظرفی استفاه کنید که درب آن کاملا بسته شود و هوا نکشد. حجم سرکه سیب بعد از تخمیر افزایش پیدا می کند، پس ظرف را تا نیمه پر کنید.

۳. لازم است تا سرکه برای تخمیر به مدت ۳۰ تا ۴۰ روز در مکانی گرم قرار گیرد.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
درآمد ماهیانه 5-20 میلیون از توی خونه با موبایل

آموزش رایگان کسب درآمد 5-20 میلیون ماهیانه از خونه و فقط با یه موبایل ساده رو در یک وبینار رایگان آموزشی یاد بگیر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      سرکه چی 1/2 استکان؟

    • مشتی

      فرقی ندارد سرکه سیب. انگور

    • سیب

      سلام من ب جای سرکه سیب یا انگور سرکه تقطیری کارامل دار ک تو سوپری ها پیدا میشه ریختم. یعنی اب سیبه دیگه سرکه نمیشه؟

    • بهناز باسلام

      سرکه سیبم بهد از سه ماه صاف کردم یکم طعم تلخی مدهد ایا خراب شده یا درست میشه چکارکنم

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج