تُست فرانسوی با بلوبری یا کشمش
این تست بسیار سریع و آسان درست می شود. اگر بلوبری در دسترسان وجود ندارد، می توانید از کشمش به جای آن استفاده کنید.
وبسایت روزیاتو: این تست بسیار سریع و آسان درست می شود. اگر بلوبری در دسترسان وجود ندارد، می توانید از کشمش به جای آن استفاده کنید.
مواد لازم:
- ۱۱۵ گرم پنیر خامه ای
- یک چهارم پیمانه شکر
- ۱ قاشق چایخوری دارچین
- ۴ عدد تخم مرغ
- نصف پیمانه خامه پرچرب
- یک قرص نان فرانسوی
- ۱ پیمانه بلوبری (می توانید کشمش را جایگزین بلوبری کنید)
- شیره افرا
طرز تهیه:
۱ - فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتی گراد روشن کنید.
۲- در یک کاسه، پنیر خامه ای، شکر و دارچین را با یکدیگر مخلوط کنید.
۳ - تخم مرغ ها و خامه پرچرب را اضافه کرده و هم بزنید تا یکدست شوند.
۴ -در قسمت بالای نان فرانسوی، یک مستطیل باریک برش دهید و از نان جدا کنید.
۵ - با دست، قسمت جدا شده را به تکه های کوچک خرد کنید. سپس آنها را درون مخلوط تخم مرغ ریخته، بلوبری های را اضافه کنید و به آرامی هم بزنید تا مایع جذب نان ها بشود.
۶ - قرص اصلی نان را روی یک لایه ورقه روغنی درون سینی فر گذاشته و مخلوط بلوبری را در بخش میانی بریزید.
۷ - سینی را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه در بگذارید تا سطح آن کاملا طلایی شود.
۸ - پس از اینکه فرنچ تست کمی خنک شد، آن را برش زده و به همراه شیره افرا سرو کنید.
پ
ارسال نظر