طرز تهیه فیله مرغ سوخاری با پنیر گودا
۴۲۴۹۸۵
۰۸ آذر ۱۳۹۵ - ۰۷:۰۵
۱۴۶۴۰ 
مرغ یکی از اجزای اصلی غذاهای ما ایرانیان است. این بار با فیله مرغ و کمی پنیر گودا یک غذای خوشمزه و سریع درست کنید. مطمئن باشید از درست کردن این پیش غذا پشیمان نخواهید شد.
وب‌سایت ایران استایل: مرغ یکی از اجزای اصلی غذاهای ما ایرانیان است. این بار با فیله مرغ و کمی پنیر گودا یک غذای خوشمزه و سریع درست کنید. مطمئن باشید از درست کردن این پیش غذا پشیمان نخواهید شد.

 مواد لازم:
 
  • فیله مرغ     ۱۰ عدد
  •  پنیر گودا      ۵ ورق
  •  نمک، فلفل، ادویه، زعفران     کمی
  •  پودر سوخاری ریز     یک بسته
  • پودر سوخاری درشت     یک بسته
  • تخم مرغ     ۳ عدد

 روش تهیه فیله مرغ سوخاری با پنیر گودا

طرز تهیه :

1-فیله مرغ را روی تخته گوشت بگذارید و کمی با سمت پهن چاقو بزنید تا باز شود. دقت کنید. نباید بافت فیله از هم جدا شود.

2-پنیر گودا را از وسط نصف کرده و روی فیله بگذارید.

3-فیله را لوله کرده و با خلال دندان آن را ثابت کنید.

4-مخلوط نمک، زعفران و ادویه را کمی روی فیله بریزید.

5-تخم مرغ ها را درون کاسه ای کامل بزنید.

6-فیله را درون تخم مرغ غلطانده و درون پودر سوخاری ریز بغلطانید.

7-مجدد درون تخم مرغ غلطانده و درون پودر سوخاری درشت بغلطانید.

8-در نهایت فیله را درون روغن داغ سرخ کنید.

9-این فیله را می توانید با انواع سس مایونز، فرانسوی و کچاپ سرو کنید.
برچسب ها:
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج