17 کوکوی خوشمزه؛ هم مجلسی، هم پیک نیکی (1)
۴۳۲۶۹۶
۱۳ آذر ۱۳۹۵ - ۰۹:۰۹
۳۰۲۵۷ 
دستور تهیه 17 کوکوی خوشمزه و متفاوت که هم برای مهمانی های رسمی مناسب است هم برای سفرهای آخر هفته ای.
مجله آشپزی مثبت: دستور تهیه 17 کوکوی خوشمزه و متفاوت که هم برای مهمانی های رسمی مناسب است هم برای سفرهای آخر هفته ای.

کوکوی نخود و کدوسبز

مواد لازم:

  • 2 عدد کدوسبز
  • 200 گرم نخود آشی
  • 1 عدد پیاز خردشده
  • 4 /1 پیمانه نعنای خردشده
  • 2 /1 پیمانه آرد سفید
  • 2 /1 پیمانه آرد ذرت
  • 2 عدد تخم‌مرغ
  • 4 /1 پیمانه شیر
  • 1 ق چ فلفل پاپریکا
  • به میزان لازم نمک و فلفل سیاه
  • به میزان لازم روغن مایع
 
طرز تهیه:

1 نخود را از شب قبل یا از 4 ساعت قبل در مقداری آب خیس کنید، سپس آنها را همراه با آب و کمی نمک بپزید. نخود پخته را داخل سبدی بریزید تا آب اضافی‌اش گرفته شود.

2کدوسبزها را بعد از شست‌وشو داخل یک کاسه مناسب ریز رنده کنید. اگر کدوسبزهای رنده شده آب انداخت، آبِ آن را از کاسه خارج کنید. حالا نخود پخته، نعنای خردشده و پیاز خردشده را به کدو اضافه کرده و مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

3 آرد سفید، آرد ذرت، تخم‌مرغ، شیر، فلفل پاپریکا و به میزان لازم نمک و فلفل سیاه هم به مواد اضافه کنید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید. مقداری از مواد را بچشید و در صورت نیاز مقدار بیشتری نمک اضافه کنید.

4 در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. مقداری از مایه کوکو را بردارید و در کف دستتان آن را گرد کرده و کمی فشار دهید، سپس داخل روغن سرخ کنید. هر تعداد که می‌شود کوکوها را به همین شکل آماده کنید.

5 کوکوهای آماده‌شده را داخل ظرف موردنظرتان بریزید و سرو کنید.

فوت و فن

براي اينكه روي كوكو هم طلايي رنگ شود ، چند دقيقه اي قسمت بالاي فر را روشن كنيد.

17 کوکوی خوشمزه؛ هم مجلسی، هم پیک نیکی
 


کوکوی نخودفرنگی و کالباس

برای 4 تا 6 نفر؛ زمان آماده سازی و پخت 35 دقیقه
 
مواد لازم:

  • 150 گرم کالباس گوشت
  • 8 عدد تخم‌مرغ
  • 4 /3 پیمانه ذرت پخته
  • 4 /3 پیمانه نخودفرنگی پخته
  • 4 /1 پیمانه شیر
  • به میزان لازم نمک و فلفل
  • به میزان لازم روغن
 
طرز تهیه:

1 ورقه‌های کالباس را به‌صورت نوارهای باریک خرد کنید. در یک کاسه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس تکه‌های کالباس را داخل آن تفت دهید تا برشته شوند. کالباس‌های برشته‌شده را روی سینی مشبک قرار دهید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود.

2  در یک کاسه مناسب نخودفرنگی، ذرت و شیر را با هم مخلوط کنید. تخم‌مرغ‌ها را داخل کاسه بشکنیدوبه میزان لازم نمک و فلفل هم بریزید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید.

3  در یک تابه نچسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. حالا مایه کوکو را یک‌باره داخل تابه بریزیدو صبر کنید تا کوکو کمی خودش را بگیرد، سپس تکه‌های کالباس را روی آن بریزید. در تابه را بگذارید و صبر کنید تا کوکو آماده شود.

4  بعدازاینکه کوکو آماده شد، آن را از روی حرارت بردارید و صبر کنید تا کمی خنک شود، سپس سرو کنید.

یه جور دیگه

حالا که هنوز فصل ذرت تازه است ،پیشنهاد ما این است که از ذرت تازه استفاده کنید .
 
فوت و فن

برای دان کردن بلال کافی است که بلال را بعد از ÷پوست کندن به حالت عمودی با دست روی تخته آشپزخانه قرار دهید و با استفاده از یک چاقوی تیز،ذرت ها را دان کنید.

17 کوکوی خوشمزه؛ هم مجلسی، هم پیک نیکی



کوکو سه طبقه

برای 3 تا 4 نفر؛ زمان آماده سازی و پخت 35 دقیقه

مواد لازم:
 
کوکو سبزی

  • 250 گرم سبزی کوکوی خرد شده
  • 2تا3عدد تخم مرغ
  • 1ق س زرشک
  • 1ق س روغن مایع
  • 1ق س آرد سوخاری
  • 1ق س پیاز طلایی شده
  • 1ق چ پودر سیر درصورت تمایل
  • نمک و فلفل به مقدار لازم
  • ادویه(پودر گل سرخ ، دارچین و کاری )به مقدار لازم  
  • 1ق س مغزگردو(در صورت تمایل )
 
کوکو گوشت

  • 250گرم گوشت چرخ کرده
  • 1ق  س رب گوجه
  • 1عدد پیاز خرد شده
  • نمک و فلفل و زرد چوبه به مقدار لازم
  • پنیر پیتزا رنده شده 4قاشق غذا خوری
  • 1 ق چ پودر سیر یا سیر تازه در صورت تمایل
 
کو کو سیب زمینی

  • 250گرم سیب زمینی آبپز و رنده شده
  • 2تا3عدد تخم مرغ
  • 1ق س پیاز طلایی شده
  • نمك وفلفل به ميزان لازم
  • 1ق س زعفران دم کرده
  • 2ق س روغن مایع
  • 1ق چ بیکینگ پودر

طرز تهیه:

1 برای کوکوی گوشت ابتدا پیاز خرد شده راتفت دهید وبعد گوشت چرخ کرده همراه  سیربه آن اضافه کنید. سپس نمک و ادویه ها ودر آخر رب افزوده، تفت دهید. حالا بگذارید مایه کوکوی شما خنک شود تا پنیر پیتزا را به آن اضافه کنید.

2 برای کوکو سبزی همه مواد را با هم مخلوط  کرده ودر آخر روغن را اضافه کنید .

3 مواد کو کو سیب زمینی را مخلوط کرده  و کنار بگذارید.یک قالب را آماده کرده ،تمام دیواره های آن را روغن مالیده وآرد پاشی کنید ومواد را به ترتیبی که دوست دارید در قالب بریزید وميان لايه ها رابا قاشق صاف كنيد ولايه بعدي را بريزيد. حالا قالب را  در فر به مدت 45 تا 50 دقیقه  با حرارت 190 درجه سانتی گراد قرار دهید. در صورت تمایل به برشته شدن 5دقیقه گریل فر را روشن کنید تا سطح کوکو طلایی رنگ شود. در انتها مهلت دهيد تا قالب از حرارت بيفتد وسپس آن را بر گردانيد.

17 کوکوی خوشمزه؛ هم مجلسی، هم پیک نیکی



کوکوی  بروکلی و سیب‌زمینی مافینی

برای 4 نفر؛ زمان آماده سازی و پخت 35 دقیقه
 
مواد لازم:

  • 1 پیمانه بروکلی خردشده
  • 4 /1 پیمانه جعفری خردشده
  • 6 عدد تخم‌مرغ
  • 1 عدد پیاز متوسط
  • 2 /1 پیمانه شیر
  • 1 پیمانه پنیر چدار رنده شده
  • 2 عدد سیب‌زمینی
  • به میزان لازم روغن، نمک و فلفل
 
طرز تهیه:

1 فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد روشن کنید تا گرم شود. قالب‌های مافین را با کمی روغن چرب کرده و کنار بگذارید.

2  در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید، سپس تکه‌های پیاز و بروکلی را داخل آن سرخ کنید. بعد از حدود 10-7 دقیقه که پیاز و بروکلی نرم شدند، تابه را از روی حرارت بردارید.

3  در یک کاسه سیب‌زمینی‌ها را پوست گرفته و به‌صورت نگینی خرد کنید. پنیر رنده شده، جعفری، تخم‌مرغ، شیر و مخلوط داخل تابه را هم به سیب زمینی ها اضافه کنید. به میزان لازم نمک و فلفل هم بریزید. مواد را خوب با هم مخلوط کنید تا مایه یکدستی حاصل شود.

4  قالب‌های مافین را با مایه کوکو پر کنید، سپس آن‌ها را به مدت 20 دقیقه داخل فر قرار دهید تا کوکوها آماده شوند. بعد قالب‌ها را از فر درآورید و صبر کنید تا کمی خنک شوند. کوکوها را داخل ظرف موردنظرتان قرار داده و سرو کنید.
 
17 کوکوی خوشمزه؛ هم مجلسی، هم پیک نیکی 
 
ادامه دارد...
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج