اسلايس يوفكا با كرم پنير بادامي
ابتدا براي تهيه لايه اول كره، شكر و وانيل را با همزن برقي خوب به هم ميزنيم تا مايه پنير خوب پف كند، سپس تخممرغها را به آن اضافه كرده و در حد يكدست شدن مواد به هم ميزنيم.
مواد لازم:
- كره: 175 گرم
- شكر: 125 گرم
- پودر بادام: 50 گرم
- آرد: 100 گرم
- تخممرغ: 2 عدد
- وانيل: يك قاشق چايخوري
- خمير يوفكا: به ميزان لازم
- شكر: ۱۵۰ گرم
- تخممرغ: ۳ عدد
- پنيرخامهاي: ۲۰۰گرم
- خامه صبحانه: ۱۰۰ گرم
- پودر بادام: ۱۵۰ گرم
- بادام خرد شده: ۵۰ گرم
- آرد گندم: ۵۰ گندم
- پودرشكر: ۱۰۰ گرم
- وانيل: يك قاشق چايخوري
روش تهیه :
ابتدا براي تهيه لايه اول كره، شكر و وانيل را با همزن برقي خوب به هم ميزنيم تا مايه پنير خوب پف كند، سپس تخممرغها را به آن اضافه كرده و در حد يكدست شدن مواد به هم ميزنيم. آرد و پودربادام را به مواد اضافه ميكنيم و همه را با همزن برقي خوب ميزنيم تا مايه نرمي حاصل شود. سيني مخصوص فر به اندازه ۲۵×۳۵ سانتيمتر را انتخاب كرده، كف آن را با كره چرب ميكنيم. ۲ تا ۳ ورق يوفكاي نازك مخصوص باقلوا كف آن پهن كرده يكسوم از مايه آماده شده را با پالت روي آن صاف ميكنيم و دوباره روي آن يوفكا قرار ميدهيم اين كار را بين ۳ تا ۴ مرحله انجام ميدهيم تا مايه تمام شود. دقت ميكنيم روي سطح مواد در مرحله آخر با يوفكا پوشيده شود. قطر اين مواد در سيني حدود ۲ سانتيمتر است.
طرز تهیه لایه رویه :
پودربادام و بادام خرد شده را با 150گرم شكر مخلوط كرده و در كاسه همزن پنيرخامهاي، خامه صبحانه، تخممرغها، پودرشكر، آرد گندم و وانيل را حدود 2 دقيقه به هم ميزنيم تا مواد يكدست شوند و مخلوط شكر و بادام را به مواد اضافه كرده و دوباره شروع به همزدن ميكنيم و روي لايه اول آماده شده در سيني ميريزيم. قالب را حدود يك ساعت روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي 180 درجه سانتيگراد گرم كردهايم ميپزيم.
پ
نظر کاربران
سلام،لطفا یه دسر یا غذا یا کیک اسپانیایی بذارین.ممنون میشم اگه به نظرم توجه کنین.