۴۴۶۲۲۰
۶ نظر
۵۱۱۰
۶ نظر
۵۱۱۰
پ

همه‌ چیز درباره درس خواندن در خارج از کشور

اگر شما هم برای ادامه تحصیل در خارج از کشور برنامه‌هایی در سر دارید باید بعد از درنظر گرفتن تمام سختی‌هایی که غربت و تامین هزینه‌های سنگین دارد سراغ گزینه‌هایی بروید که به شرایط و آینده‌ای که شما برای خود ترسیم کرده‌اید نزدیک‌تر باشد. از بین هزار و یک گزینه متفاوت و دور و نزدیک برای ادامه تحصیل تعدادی از مقصدها در این سال‌های اخیر طرفداران بیشتری را به خود جذب کرده است.

روزنامه آرمان: اگر شما هم برای ادامه تحصیل در خارج از کشور برنامه‌هایی در سر دارید باید بعد از درنظر گرفتن تمام سختی‌هایی که غربت و تامین هزینه‌های سنگین دارد سراغ گزینه‌هایی بروید که به شرایط و آینده‌ای که شما برای خود ترسیم کرده‌اید نزدیک‌تر باشد. از بین هزار و یک گزینه متفاوت و دور و نزدیک برای ادامه تحصیل تعدادی از مقصدها در این سال‌های اخیر طرفداران بیشتری را به خود جذب کرده است.
نروژ؛ اگر می‌خواهید نزدیک قطب درس بخوانید
نروژ از جمله پنج کشور اروپایی است که‌ سال‌هــاست امکان تحصیل رایگان را برای دانشجویانی که قصد تحصیل در این کشور دارند، مهیا کرده است. ارائه واحدهای درسی دانشگاه‌های معتبر نروژ به زبان انگلیسی و رایگان بودن تحصیلات در این کشور مولفه‌هایی هستند که کشور نروژ را برای ادامه تحصیل به‌ ویژه در مقطع فوق‌لیسانس مناسب می‌کند. این کشور باتوجه به نزدیکی‌اش به قطب شمال و شرایط آب و هوایی و نزدیکی به مناطق دریایی بازار کار تقریبا مناسبی برای رشته‌هایی همچون مهندسی نفت و گاز، مهندسی مکانیک، برق، معماری و رشته‌های این‌چنین دارد؛ اگرچه تحصیلات در مقطع لیسانس در بیشتر رشته‌های ارائه شده در نروژ به زبان نروژی است و دانشجوی متقاضی مقطع لیسانس ملزم به ارائه مدرک تسلط بر زبان نروژی قبل از ورود به دانشگاه‌های کشور نروژ است. دانشجویان کشور نروژ مجوز کار ۱۰ ساعت در هفته را دارند که این ساعت برای دانشجویان کارشناسی ارشد ۲۰ ساعت است که مجموع درآمدشان از کار دانشجویی می‌تواند کمی از هزینه‌های زندگی و تحصیلشان را در طول سال مهیا کند. کشور نروژ با داشتن دانشگاه‌های معتبری همچون دانشگاه‌های ان‌تی‌ان‌یو، اسلو و برگن به‌عنوان یکی از قطب‌های بزرگ علمی در اروپا محسوب می‌شود.

اتریش؛ هزینه کم با کیفیت زیاد
تحصیلات در کشور اتریش هنوز به‌صورت رایگان (با هزینه بسیار ناچیز) صورت می‌گیرد و جمعیت کم این کشور، شرایط اخذ ویزای تحصیلی و اقامت در این کشور را راحت‌تر کرده است. در مقطع لیسانس در اکثر رشته‌های دانشگاهی اتریش، زبان آلمانی است. حال دو شرط برای متقاضیان پیش‌رو وجود دارد؛ اول اینکه زبان آلمانی مورد نیاز را تا سطح ۲ B در کشور ایران یاد بگیرند و برای پذیرش اقدام کنند و دوم اینکه بدون هیچ مدرک زبانی به کشور اتریش رفته (با گرفتن پذیرش مشروط) و از کالج‌های زبان آلمانی در اتریش استفاده کنند. هزینه‌های زندگی در اتریش برای دانشجویان به صورت میانگین بین ۶۰۰ تا ۸۰۰ یورو در ماه است که شامل هزینه‌های مسکن، غذا، رفت‌وآمد، بیمه و دیگر هزینه‌هایی است که دانشجویان در زمان تحصیل در مقطع لیسانس در کشور اتریش مجبور به پرداخت آن هستند.
تحصیل در مقطع فوق‌لیسانس در این کشور به افرادی توصیه می‌شود که قصد تحصیل در بهترین دانشگاه‌های اروپا را داشته باشند، اما توانایی مالی پرداخت هزینه‌های زیاد تحصیل در کشورهایی همچون انگلستان، استرالیا و ایالات متحده را ندارند. فارغ‌التحصیلان مقطع کارشناسی ارشد کشور اتریش بعد از پایان تحصیلات خود مجوز حضور یک‌ساله‌ در این کشور را دارند تا قادر باشند با یافتن شغلی مناسب، ویزای تحصیلی خود را تبدیل به ویزای کار کشور اتریش کنند. بسیاری از رشته‌های مهندسی در مقطع فوق‌لیسانس در اتریش به زبان انگلیسی است، اما رشته‌های علوم انسانی، علوم زیستی، علوم پزشکی و علوم مدیریتی به زبان آلمانی ارائه می‌شوند. دانشجویان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد کشور اتریش به ترتیب، در هفته ۱۰ و ۲۰ ساعت اجازه کار دارند.
آلمان؛ تمام دانشگاه‌ها به زبان آلمانی است
دانشگاه‌های بسیار ممتاز کشور آلمان از یک سو و مهم‌تر از همه رایگان بودن تحصیلات در این کشور باعث شده این کشور به‌عنوان یکی از کشورهای سرآمد دنیا از لحاظ پذیرش دانشجو مطرح شود. سیستم آموزشی کشور آلمان به‌دلیل حساسیت زیاد دولت بر زبان آلمانی طراحی شده است تا تمامی رشته‌های ارائه شده به زبان آلمانی ارائه شوند. مقطع لیسانس در کشور آلمان چهار ساله است و برای ورود به این مقطع باید مدرک دیپلم داشته باشید. دوره چهار ساله لیسانس به زبان آلمانی تدریس می‌شود و دانشجو باید مدرک زبان آلمانی ۱ B یا ۲ B داشته باشد. دانشجویان مقطع کارشناسی کشور آلمان مجوز کار در محدوده‌ای ۱۰ ساعته به‌صورت هفتگی دارند تا بهتر از پس هزینه‌های زندگی که بیشترین هزینه را مسکن در بردارد، برآیند.
هر فرد که قصد ادامه تحصیل در کشور آلمان را داشته باشد قبل از رفتن به آلمان و برای رفتن به سفارت باید نامه‌ای نشان بر پشتوانه مالی نشان دهد که مبلغ آن برابر یک سال زندگی در آلمان است. آلمان با داشتن معتبرترین دانشگاه‌های اروپا، سرآمد کشور‌های اروپایی در بحث آموزش است و به همین دلیل بسیاری از علاقه‌مندان به ادامه تحصیل در مقاطع بالاتر همچون دکترا کشور آلمان را برای گذراندن دوره فوق‌لیسانس خود انتخاب می‌کنند، چراکه می‌توانند به‌صورت کاملا رایگان مدارک تحصیلی خود را از بهترین دانشگاه‌های اروپا دریافت و شانس خود را برای گرفتن بورسیه‌های تحصیلی در مقطع دکترا بالا ببرند. دوره تحصیلات کارشناسی ارشد در کشور آلمان دو ساله است و دروس به دو صورت آلمانی و انگلیسی تدریس می‌شوند.
مالزی؛ همسایگی با دانشگاه‌های معتبر
بسیاری از علاقه‌مندان به تحصیل در خارج از کشور، مالزی را انتخاب می‌کنند. گرفتن پذیرش در مقطع لیسانس هم برای افرادی امکان‌پذیر است که دیپلم و پیش‌دانشگاهی خود را گرفته باشند و هم برای کسانی که دیپلم گرفته اما هنوز مدرک پیش دانشگاهی خود را دریافت نکرده‌اند. این دسته از افرادی که مدرک پیش‌دانشگاهی ندارند، می‌توانند از دوره‌های ۹ ماهه پیش‌دانشگاهی در خود دانشگاه مالزی استفاده کنند و بعد از پایان دوره وارد مقطع لیسانس شوند. معدل مورد قبول برای دانشگاه‌های مالزی حداقل نمره ۱۳ است. همچنین به‌دلیل برگزار شدن کلاس‌ها به زبان انگلیسی، دانشگاه مالزی از شما مدرک زبان می‌خواهد تا به شما اجازه ورود به دانشگاه و اخذ پذیرش را بدهد.
مدرک زبان مورد نیاز IELTS ۵ و ۵/۶ است البته اگر زبان شما ضعیف است و این مدرک را ندارید، می‌توانید از کلاس‌های زبان موجود در خود دانشگاه‌های مالزی استفاده کرده و بعد از تقویت زبان تحصیلات خود را شروع کنید. مقطع فوق‌لیسانس در کشور مالزی در یک دوره دو ساله ارائه می‌شود و برای کسانی که قصد ادامه تحصیل در مقطع فوق‌لیسانس در کشور مالزی را دارند اولین شرط مرتبط بودن رشته لیسانس است. شرط بعدی معدل است که شما باید معدل لیسانس بالای ۱۵ داشته باشید.
استرالیا؛ تحصیل با شهریه‌های بالا
استرالیا چند سالی است که با ارائه طرح‌های مختلف مهاجرت به جذب نیروهای تحصیل‌کرده یا متخصص مشتاق بوده است و این نکته که دانشگاه‌های برتر این کشور در زمره ۲۰۰ دانشگاه برتر دنیا هستند، همواره استرالیا را کانون بسیاری از علاقه‌مندان به تحصیل در خارج از کشور قرار داده است. اما بسیاری از دانشجویان با توجه به اینکه شرایط پیدا کردن کار و گرفتن اقامت دائم استرالیا، بسیار سخت‌تر از دیگر کشورهاست باز هم استرالیا را در زمره مهم‌ترین مقصدهای خود قرار می‌دهند. داوطلبانی که آخرین مدرک تحصیلی آنها مدرک دیپلم است، می‌توانند با گذراندن دوره پیش‌دانشگاهی خود در استرالیا وارد دانشگاه شوند. برای اخذ پذیرش از دانشگاه‌های کشور استرالیا، داشتن نمره ۶ در آزمون آیلتس یا نمره‌های مشابه در آزمون تافل الزامی است.
انگلیس؛ مقصد تحصیل پولدارها

به گزارش برترین‌ها، هزینه‌های زندگی در انگلستان برای دانشجویان به‌صورت میانگین بین ۸۰۰ تا هزار پوند در ماه و حق کار دانشجویان هم حدود۱۰ ساعت به‌صورت هفتگی است. باتوجه به اینکه آموزش در کشور انگلستان در سطح بسیار بالایی صورت می‌پذیرد، افراد پس از گذراندن مقطع فوق‌لیسانس از این کشور به سطحی از توانایی و تجربه دست می‌یابند که قادر خواهند بود آینده‌ای تازه را برای خود فراهم کنند، اما فراموش نکنید هزینه تحصیل در این کشور بسیار بالاست.

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      در مورد اتریش روی کار کردن اونجا بعد اتمام درس حساب نکنید که محاله.بعدشم تحصیل رایگان نیست و ترمی 300 تا 700 یورو هزینه داره.

    • ایرانی

      اونجاها حتی دانشگاهاشونم رایگانه اونوخت اینجا از دانش آموز هم حتی در مدارس دولتی پول میگیرن !!

    • نازنين

      حتمت بايد دانشگاه دولتي قبول شده باشي؟

    • mohamadi

      سلام وقت بخیر میگم من یه کنکوری 98 هستم چطور می تونم بعد از دادنگکنکور توی رشته های پزشکی بورس بشم لطفا راهنمایم کنید

    • محمد

      سلام وقت به خیر من 14سالمه کلاس نهم زبان انگلیسیم خوبه جوری که می تونم تقریبا صحبت می کنم درسمم خوبه ولی هیچ پولی ندارم و خانوادم هم فقرن ایا راهی هست که بعد از کمکور در خارج درس بخوانم?

    • محمد

      سلام وقت به خیر من 14سالمه کلاس نهم زبان انگلیسیم خوبه جوری که می تونم تقریبا صحبت می کنم درسمم خوبه ولی هیچ پولی ندارم و خانوادم هم فقرن ایا راهی هست که بعد از کمکور در خارج درس بخوانم?

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج