۴۵۲۹۶۹
۱۷ نظر
۹۳۸۱
۱۷ نظر
۹۳۸۱
پ

سرگذشت ابراهیم تاتلیسس؛ از کارگری تا شهرت جهانی

ابراهیم تاتلیسس با نام اصلی ابراهیم تاتلی خواننده و بازیگر معروف ترکیه در سال ۱۹٥۲ به عنوان اولین فرزند یک خانواده فقیر در شهر شانلی اروفای ترکیه به دنیا اومد. مادرش لیلا پدرش نیز احمد تاتلی نام داشت.

ترکیه آنلاین: ابراهیم تاتلیسس با نام اصلی ابراهیم تاتلی خواننده و بازیگر معروف ترکیه در سال ۱۹٥۲ به عنوان اولین فرزند یک خانواده فقیر در شهر شانلی اروفای ترکیه به دنیا اومد. مادرش لیلا پدرش نیز احمد تاتلی نام داشت.
هنگامی که به دنیا امد، پدرش در زندان بود. پسرش را برای اولین بار از پشت میله های زندان دید. به او نام ابراهیم یعنی نام پدرش را داد. دوران کودکی ابراهیم تاتلی سس با فقر و سختی گذشت. تا سن ۱۰ سالگی به همراه ۷ برادرش، در خانه ای کوچک زندگی گردند. مدرسه نرفته و تمامی کودکی اش را با فروش آب و کارهای بنایی گذراند. به قدری فقیر بودند که حتی ابراهیم در ۱٦ سالگی ختنه شد، اولین کفش تازه اش را در ۸ سالگی و اولین شلوار نو را در سن ۱۰ سالگی پوشید.
سرگذشت ابراهیم تاتلیسس؛ از کارگری تا شهرت جهانی
ابراهیم برای اولین بار در سن ۱٥ سالگی عاشق شد ولی دختری که عاشقش بود از این عشق بی خبر بود. ابراهیم هم جرات صحبت با او را نداشت. تازه سواد هم نداشت تا احساساتش را بر روی کاغذ نوشته و به او بدهد. روزی از دوستش که سواد نوشتن داشت، می خواهد تا نامه ای برای او بنویسد. سپس نامه را داخل روزنامه گذاشته، به دوستش میدهد. به او میگوید، برو در را بزن و اگر دختری که عاشقش هستم در را باز کرد، این روزنامه را به او بده. ولی از شانس بد او، مادرش در را باز کرده و روزنامه را میگیرد و بعد از آن برای شکایت از ابراهیم، به منزل آنها میرود. به مادرابراهیم میگوید، اول یک شلوار برای پوشیدن بخرد، بعد به دختر من نامه بنویسد.
در همه مراحل زندگی، بدون عقب نشینی و بدون ترس به راهش ادامه داد و به آنچه که می خواست رسید. ابراهیم از همون دوران کودکی و نوجوانی همانند همه ساکنین اورفا، با ترانه های محلی بزرگ شد. با صدای گیرا و تاثیرگذارش شهرت پیدا کرد، اون از سن ۱۸ سالگی با شرکت در مراسهای سنتی خاصی مثل تعزیه خوانی که به اون "Sıra gecesi" گفته شده و در بسیاری از شهرهای آناتولی برگزار میشه، در کنار بزرگانِ مراسم، آواز میخوند. حتی در آن دوره چند صفحه گرامافون نیز تهیه کرد. در آن زمان فامیلی تاتلی را به تاتلی سس تغییر دادند. او با دیدن صفحه گرامافون و نام تغییر یافته اش، تصمیم گرفت که خواننده شود. بغچه و سازش را در دست گرفته و به راه افتاد.
سرگذشت ابراهیم تاتلیسس؛ از کارگری تا شهرت جهانی
ابراهیم زمانی که به استانبول مهاجرت کرد، در ابتدا بیکاری و بی پولی او را بسیار خسته کرد. کم کم با کمک عرفایی هایی که در استانبول زندگی میکردند، در ساختمانها شروع به کار کرد. او در استانبول به عنوان فروشنده، کارگر ساختمان، جگرپزی و غیره نیز فعالیت کرد...
او میدانست برای اینکه به جایی برسد، باید تلاش کند. در همه جا ترانه می خواند و سعی میکرد صدایش را به گوش شرکتهای ترانه سازی برساند. تا اینکه یک روز همای سعادت رسیده و شانس به درش آمد. صدایی پرسید، "او کیست؟"
البته که در زندگی واقعی یک چنین اتفاقی، امکان ناپذیر است. ولی "یشیل چام" یعنی هالیوود ترکیه در آن دوران، این موضوع را پسندیده و داستان زندگی و تغییر اینچنینی این زندگی را در بسیاری از برنامه ها و فیلمها استفاده کرد. داستان تغییر زندگی ابراهیم تالتی فرزند احمد جگرکی به ابراهیم تاتلی سس خواننده معروف ترکیه، امیدی برای کسانی که امید و آرزوی زندگی راحت و مرفه را داشتند شد.
 
سالهای سال نام ابراهیم زبانزد خاص و عام شد.
او نه مانند اورحان گنجه بای و نه مانند مسلم گورسس بود. او راهی متفاوت را در پیش گرفته بود و این را در اولین فیلمش جیلان که در سال ۱۹۷۸ به تصویر کشیده شد نشان داد. ابراهیم با کت سفید، شلوار و بلوز مشکی و یک پاپیون بزرگ سفید و با ترانه ayağımda kundura، به حضور دوستدارانش رفت. ترانه ها را با صدای زیبای شهرستانی اش به صدا در می اورد ولی صدایش در اجرای نقش، متعلق به دوبلور و بدون هیچ لهجه ای بود.
او این موضوع رو هیچ وقت انکار نمیکنه! همیشه میگه "خیلی خوب میدونم کی بودم!"
 
سرگذشت ابراهیم تاتلیسس؛ از کارگری تا شهرت جهانی
شهرت ابراهیم تاتلیسس بعد از ورود به عرصه سینما صد چندان شد. ظهور سینمای آرابسک زمینه شهرت هنرمندانی مثل اون را فراهم کرد. اون دیگه ایبوی محبوب مردم بود و با انتشار هر فیلم و کاستش رکورد تازه ای تو عرصه موسیقی و سینما شکسته میشد.
ابراهیم بعد از اون در حین بازی در فیلم "Kara Yazma" د سال ۱۹۷۹ با پریحان ساواش هنرمند معروف آشنا شد. زندگی مشترک آنها ٤ سال طول کشید و در طول این سالها نیز صاحب فرزند دختری با نام ملک زبیده شدند. تاتلی سس سال ۱۹۸۳ با دریا تونا در فیلم "گناه" بازی کرده و با او آشنا شد، این بار ابراهیم به زندگی اش با دریا ادامه داد و از این رابطه نیز پسری با نام ابراهیم و یا ایدو، به دنیا آمد.
 
سالهای دهه هشتاد سالهای آشنایی تمامی اروپا و کشورهای خاورمیانه با آثار اون بود. محبوبیت او در جغرافیای وسیعی از یونان گرفته تا افغانستان انتشار یافت... ایران هم از جمله کشورهایی بود که فیلم ها و ترانه های ایبو در آن از محبوبیت خاصی برخوردار گشته بود... سالهای دهه هشتاد پربار ترین سالهای ابراهیم تاتلیسس به شمار میرفت... کاستها، فیلمها و حتی پوسترهای اون از پولسازترین سوژه ها به شمار میرفت. ابراهیم تاتلیسس در سالهای دهه ۹۰ به سرمایه گذاری و تجارت مشغول شد... او بعدها به عنوان سناریست، کارگردان و تولید کننده هم در عرصه سینما فعالیت کرد... ابراهیم در طول حیات هنری خودش در فیلمهایی چون "Yalan"، "Yorgun"، "Mavi Mavi"، "Ayşem"، "Hülya"، "Sarhoş" و "Alah Alah" بازی کرده...
سرگذشت ابراهیم تاتلیسس؛ از کارگری تا شهرت جهانی

 

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • نسرین

      واقعن حیف شد

    • ساناز

      چرا از ترورش ننوشتین.واقعا حیف شده زندگیه سختی رو میگذرونه.از عرش به فرش اومدن همینه.البته خیلی پولداره و خیلی ها میگن خودش مثل پدرخوانده بوده و به همین خاطر ترورش کردن

    • بدون نام

      سلام میخام اهنگها راکوش کنم

    • امید

      خیلی قشنگ میخونه خدا ایشالله بهش عمر بده

      واقعا کسایی که میخواین مثله اون بخونن سخته نمیشه خوند

      واقعا خواننده خیلی خوب بود ولی ی عده نامرد

      از حسودیشون نامردا ترورش کردن

    • نوید

      استعداد خواندن تو خونش بوده ذاتی ، مادر زادی...
      در واقع از لحاظ علمی گام صداش دوازده هست نفر دومی تو این گام فقط یه نفره اونم عالیم قاسیم اوف است

    • بدون نام

      انشالله هرچی زودترخوب شه من ک خیلی دوسش دارم

    • بدون نام

      انشاءالله که هر چه زودتر سلامتیشو به دست بیارند

    • بدون نام

      انشاءالله که هر چه زودتر سلامتیشو به دست بیارند

    • بدون نام

      عالی بود ولی در مورد چگونه ترور شدنش هم کاش منوشتین

    • امین بخشی

      ابراهیم تاتلیسس واقعا یک اسطوره بی تکراره امپراطور صداست❤❤❤❤

    • سلیمان سن سبلی

      دوستت دارم ابراهیم ابی

    • OMID

      خودش میگفت عاشق ایرانیه وایرانیا رو دوست داره وبارها شنیدم که همه از ابراهیم تاتلیسس بدشون میاد ولی به قاطع میگم اگه بیاد ایران چقد که طرفدار داره واقعا اسطوره به تمام معناس من که آرزومه از نزدیک ببینمش خییلی خیلی ازش خوشم میاد خدا سلامتیش بده به امید اینکه بیاد ایران وهم ببینیمش هم برامون بخونه

      پاسخ ها

      • ایمان

        ابراهیم انقد از ایرانیا بدش میاد ک تو کنسرتش در بودروم ایرانی هارو بیرون کرد و پولشونو پس داد

    • بدون نام

      درکل آدم زیاد جالبی نبود

    • ثامر

      واقعیتش از کل فیلم هاش و ترانه هاش خوشم میاد عاشق بازیگریشم وازبچه گی دیوانه آهنگهاوترانه هاشم ولی از شخصیتش خوشم نمیاد ولی روزی ۱۰بار حتما باید ترانه هاش رو گوش بدم دیوانه وار عاشق ترانهاشم آقای تاتلیس ببخشید که اینو گفتم ،ثامر از شهرستان آمل،

    • بدون نام

      تاتلسس یک هنرمند بسیار بزرگی است کوک صداش باشجریان در یک رده است .ولی همونجوری اون اغا گفت شخصیت جالبی نداره والی منم هه ر روز به جای 10 بار 50 بار اهنگاشو گوش میدم اینو بدونید او کورد است

    • بدون نام

      من که ازبچگی تاالان فقط ترانه های ایبوی عزیزم روگوش میدم وهمیشه دوسش دارم الان 28ساله صدای زیباش توخونمه عاشقتم خداروشکرمیکنم که خدا ایبویعزیزوتوزندگیم آورد ممنونم ازخدا

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج