جاباما
۴۵۶۶۴۷
۲۰ نظر
۵۳۲۴
۲۰ نظر
۵۳۲۴
پ

طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی

خوشت آلو اسفناج یکی از خورشت‌های لذیذ و اصیل ایرانی هستش که هم میتونیم با مرغ و هم گوشت تهیه اش کنیم و در اینجا میتونین طرز تهیه این خورشت خوشمزه با گوشت رو ببینین.

برترین‌ها: خوشت آلو اسفناج یکی از خورشت‌های لذیذ و اصیل ایرانی هستش که هم میتونیم با مرغ و هم گوشت تهیه اش کنیم و در اینجا میتونین طرز تهیه این خورشت خوشمزه با گوشت رو ببینین.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی

مواد لازم

  • گوشت خورشتی: ۳۰۰ گرم
  • آلو خورشتی: ۱۰ الی ۱۲ عدد
  • اسفناج خام: ۵۰۰ گرم
  • پیاز داغ: ۲ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی

طرز تهیه:

۱. برای شروع باید گوشتمون رو بپزیم برای تهیه‌ی این خورشت هم میتونیم از گوشت گوساله و هم گوشت گوسفند استفاده کنیم. گوشت رو که به تکه‌های خورشتی خرد کردیم همراه پیازداغ، کمی روغن و زرچوبه داخل قابلمه میریزیم.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی

۲. با حرارت متوسط گوشت رو تفت میدیم تا تغییر رنگ بده.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی

۳. حالا حدود ۲ لیوان آب به گوشت اضافه کرده و اجازه میدیم تا گوشت با حرارت ملایم کاملا بپزه.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی

۴. تا گوشت میپزه اسفناج‌هایی که خرد کردیم رو داخل یه قابلمه میریزیم و روی حرارت متوسط میزاریم تا اسفناج‌ها حجمشون رو از دست بدن و نرم بشن.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی

۵. اسفناج‌ها خیلی زود میپزن و نرم میشن اجازه میدیم تا آب اضافیشون بره و بعد کمی روغن، نمک و آلو‌هایی که حدود دو ساعت خیس کرده بودیم رو بهشون اضافه میکنیم. آلو رو میتونیم بر طبق ذائقه مون ترش یا ملس انتخاب کنیم.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی

۶. حالا اسفناج و آلو رو کمی با روغن سرخ میکنیم تا هم مزه بگیرن و هم آب اسفناج کامل بره. اما باید دقت کنیم تا بیش از حد سرخشون نکنیم که اسفناج تلخ میشه.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی

۷. وقتی گوشت کاملا پخت اسفناج و آلو رو بهش اضافه میکنیم.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی

۸. خورشت رو هم میزنیم نمک، فلفل و یا هر ادویه‌ای که دوست داشته باشیم رو هم اضافه میکنیم.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی

۹. حالا اجازه میدیم تا خورشت خوب جا بیوفته و تنگ آب بشه.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی

۱۰. دیگه خورشت آماده‌ی سرو کردنه.

طرز تهیه خورش آلو اسفناج؛ خورش سنتی و معروف ایرانی

پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
درآمد ماهیانه 5-20 میلیون از توی خونه با موبایل

آموزش رایگان کسب درآمد 5-20 میلیون ماهیانه از خونه و فقط با یه موبایل ساده رو در یک وبینار رایگان آموزشی یاد بگیر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      فردا حتما امتحانش میکنم ولی اگه طعمش خوب نیست یکی بگه .

      پاسخ ها

      • فیزیولوژیست

        طعمش عالیه

      • بدون نام

        طعمش خوبه ولي بهشرطي كه اسفناج دوست داشته باشيد .براي چاشني بعضي ها كمي رب گوجه تفت ميكنن و بهش اضاف ميكنن بعضي ها هم با قارا ميخورن سليقه اي

    • بدون نام

      این خورشت محشره
      من همیشه درست میکنم

    • زهره

      من که درست کردم اصلا دوست نداشتم

    • مریم

      خوشمزه ترین غذاست بنظرم البته اگر گردو بریزین عالی میشه

    • زهرا

      با گوشت گوسفند اصلا خوب نمیشه. با گوشت مرغ عالیه. آبلیمو هم مزش رو بد میکنه برا طعم ترشش از رب انار یا آلو ترش استفاده کنید

    • نرگس

      من اکثر غذا ها رو میخورن و ایراد گیر نیستم اما این خورشت رو اصلا دوست ندارم یخ جوری میشه

    • فاطمه

      من غذا رو با همین دستور پختم به علاوه ادویه های دیگه ای که تو غذاهای دیگه استفاده می کنم خیلی خوشمزه بود.

    • یسنا

      خیلی خوشمزه بود

    • ناهید

      بینظیره خیلی لذیذه

    • بدون نام

      من گاهی وقتها از لوبیا چشم بلبلی در خوزشت الو اسفناج استفاده می کنم واز تمبر هندی هم برا ترش کردنش استفاده می کنم

    • کبری معراجی

      من فقط با گوشت میپزم خیلی خوشمزه میشه

    • بدون نام

      به نظرمن محشره

    • بی نام

      اگر کمی آبلیمو و شکر هم بهش اضافه کنید (کم،در حدی که طعم بگیره نه اینکه شیرین بشه) عالی میشه.اگر اسفناج هم همون اول اضافه بشه بهتر جا میفته و اینقدر درشت به چشم نمیاد.

    • نگین

      خیلی خوبه

    • بدون نام

      اين غذا مال قبل تحريما بود الان بايد اشكنه ياد بدي

    • بدون نام

      با گردو درست کنین. پیج khoshmazeye_laanati تو اینستاگرام دستورپختای بینظیری داره

    • امیررضا

      من برعکس همه خورش آلو اسفناج را دوست ندارم

    • بدون نام

      به به جونمی جون

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج