طرز تهیه ساندویچ ران مرغ با سالاد کلم
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
مجتمع فنی تهران_Fموبایل
کلینیک فرشته_موبایلf
قالیشویی بانو_هدر
رستوران پارسیان_D
کلاسینو_1
اپیلاسیون نانا 1
ریزخور_1
لاله زار مال_1
سفیر بار ساقدوش_1
لاله زار مال_3
ریزخور_3
کلاسینو_3
اپیلاسیون نانا 3
سفیر بار ساقدوش_3
کلاسینو_4
ریزخور_4
اپیلاسیون نانا 4
لاله زار مال_4
سفیر بار ساقدوش_4
ریزخور_2
کلاسینو_2
لاله زار مال_2
اپیلاسیون نانا 2
سفیر بار ساقدوش_2
مجتمع فنی تهران_F
کلینیک فرشته_f
۴۵۷۲۱۲
۲۱ دی ۱۳۹۵ - ۰۷:۳۷
۲۴۸۹۲
ساندویچ ران مرغ یک ساندویچ خوشمزه است که سالاد کلم طعم آن را بهتر می کند. می توانید این غذا را در خانه، خیلی خیلی بهتر از بیرون درست کنید.
وب‌سایت آشپزباشی: ساندویچ ران مرغ یک ساندویچ خوشمزه است که سالاد کلم طعم آن را بهتر می کند. می توانید این غذا را در خانه، خیلی خیلی بهتر از بیرون درست کنید.
 
مواد لازم
 
  • ران مرغ  ۴ شیشه
  • لیمو ترش ۱ عدد
  • فلفل چیلی قرمز ۱ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • نمک به میزان لازم
  • فلفل سیاه به میزان لازم
  • نان همبرگر ۴ عدد
  • هویج ۲ عدد
  • کلم سفید ۱ عدد کوچک
  • پیاز ۱ عدد کوچک
  • ماست ۲ قاشق غذاخوری
  • سس خردل ۱ قاشق غذاخوری
  • منداب ۱ مشت
 
 ساندویچ ران مرغ با سالاد کلم
 
 طرز تهیه
 
1. فر را با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید. ران های مرغ را با رنده ی پوست و آب لیمو، فلفل چیلی، سیر و نمک و فلفل سیاه ترکیب کنید. روی آن ها را بپوشانید و برای ۳۰ دقیقه کنار بگذارید تا مزه دار شوند.
 
2. در این میان سالاد کلم را تهیه کنید. هویج، کلم و پیاز خرد شده را در کاسه ای بریزید. ماست و سس خردل را به آن ها اضافه کنید. به آن ها کمی نمک و فلفل سیاه بزنید و خوب با هم ترکیب کنید.

3. ران های مرغ را در سینی فر بگذارید (پوست آن ها رو به بالا باشد) و برای ۳۰ دقیقه تا زمانی که مغز پخت و طلایی شوند، در فر بپزید.

4. آن ها را از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا کمی خنک شوند. سپس استخوان های ران ها را از آن ها خارج کنید.

5. تکه های نان را از وسط نصف کنید و آن ها را تست کنید. مقداری سالاد کلم، یک ران مرغ و تعدادی برگ منداب بین ۲ برش نان قرار دهید و میل کنید.
 
نکاتی در رابطه با تهیه ی ساندویچ ران مرغ با سالاد کلم:

1.  فلفل چیلی را از وسط نصف کنید، دانه های آن را جدا کنید و سپس آن را نازک برش دهید.

2.  سیر را پوست بگیرید و با لبه ی چاقو له کنید.
 
3.  هویج ها را پوست بگیرید و سپس آن ها را با پوست کن به شکل ورقه های نازک طولی برش دهید.

4.  کلم سفید را ۴ قسمت کنید و بعد آن را نازک خلالی کنید.

5.  پیاز را پوست بگیرید و نازک خلالی کنید.

6. ران های مرغ باید به مدت ۳۰ دقیقه مزه دار شوند. 
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
15:19 - 1395/10/21
بفکر مجرد ها هم باشید " تهیه غذا های اسان و سریع چقدر غذاهای زمان بر .
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
شیرآلات زمانی_1
خرید باکس 1
عارفی_1
سوییچ ایران_1
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_1
ادیب_1
دکتر نائبی_1
عارفی_3
شیرآلات زمانی_3
سوییچ ایران_3
ادیب_3
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_3
دکتر نائبی_3
خرید باکس 3
خرید باکس 4
عارفی_4
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_4
دکتر نائبی_4
ادیب_4
شیرآلات زمانی_4
سوییچ ایران_4
خرید باکس 2
سوییچ ایران_2
ادیب_2
دکتر نائبی_2
عارفی_2
شیرآلات زمانی_2
شرکت ویرا انرژی مهر ماهان_2
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
انجمن پرستاری ایران_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
کلینیک النا_فوتر موبایل
کالازم_فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
فنی آتل_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر
انجمن پرستاری ایران_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
کالازم_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
دکتر سید مصطفی حسینی_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
فنی آتل_فوتر
شفا_فوتر
تنورستان_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
تدبیرکالا_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
رستوران باغ بهشت _فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
آیلین_تزریق چربی
قالیشویی بانو_فوتر
کلینیک النا_فوتر
اورانوس_فوتر2