۴۶۲۵۳۹
۵۰۰۶
۵۰۰۶
پ

مرغ چیمی چوری به همراه سیب زمینی و پیاز

چیمی چوری یک نوع سس است که برای گوشت های گریل شده مورد استفاده قرار می گیرد. این سس در واقع آرژانتینی است و دو نوع سبز و قرمز دارد ( بستگی دارد چه موادی استفاده کنید ).

وب سایت دکتر کرمانی: چیمی چوری یک نوع سس است که برای گوشت های گریل شده مورد استفاده قرار می گیرد. این سس در واقع آرژانتینی است و دو نوع سبز و قرمز دارد ( بستگی دارد چه موادی استفاده کنید ). برای درست کردن این غذا، یک مرغ را به چهار قسمت تقسیم کنید. اجازه دهید هر کسی بخش مورد علاقه خودش را بخورد. مرغ با پوست باشد یا بدون پوست فرقی نمی کند اما اگر می خواهید طعم سس، بیشتر در غذا حفظ شود پوست مرغ را جدا نکنید. در غذایی که امروز آموزش آن را می خوانید تمام درشت مغذی ها (پروتئین، کربوهیدرات، چربی سالم ) به کار رفته است. این روش جدید طبخ مرغ را مطمئنا دوست خواهید داشت.

مواد لازم:

  • یک دوم فنجان موسیر خرد شده
  • یک سوم فنجان گشنیز تازه خرد شده
  • یک چهارم فنجان روغن زیتون
  • یک چهارم فنجان سرکه انگور قرمز
  • یک و یک دوم قاشق چای خوری نمک
  • سه چهارم قاشق چای خوری فلفل قرمز خرد شده
  • یک مرغ کامل که به چهار قسمت تقسیم شده باشد ( حدود یک کیلو و هشتصد گرم )
  • یک قاشق غذاخوری پودر فلفل قرمز
  • ۴۵۰ گرم سیب زمینی های کوچک که به چهار قسمت تقسیم شده باشند.
  • دو عدد پیاز قرمز کوچک که برش های آن خرده باشند.
  • برگ گشنیز
مرغ چیمی چوری به همراه سیب زمینی و پیاز

طرز تهیه:

۱- فر را تا دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت گرم کنید، یک سینی مخصوص فر را با فویل بپوشانید.

۲- موسیر، گشنیز، ۲ قاشق غذا خوری روغن، ۲ قاشق غذا خوری سرکه، یک قاشق چای خوری نمک و فلفل قرمز را در یک کاسه کوچک با هم ترکیب کنید. با احتیاط پوست را از روی گوشت مرغ جدا کنید، ترکیب گشنیز را با برس به صورت مساوی روی گوشت بکشید، دوباره پوست مرغ را روی آن برگردانید.

۳- یک قاشق غذا خوری روغن را روی ماهی تابه که آماده کردید بریزید، پودر فلفل قرمز و سیب زمینی را اضافه کنید، آن ها را به هم بزنید تا خوب آغشته شوند. پیاز را به ماهی تابه اضافه کنید، با یک قاشق غذا خوری روغن و یک دوم قاشق چای خوری نمکی که مانده روی آن بریزید. چهار قسمت مرغتان را بچینید، طوری که قسمت دارای پوست مرغ رو به بالا باشد. آن را به مدت ۳۵ دقیقه یا تا زمانی که مرغ کامل بپزد در دمای ۴۲۵ درجه فارنهایت بپزید. مرغ را روی تخته برش قرار دهید، اجازه دهید ۵ دقیقه بماند. پوست را از روی سینه جدا کنید و دور بیندازید. سینه مرغ را از وسط به دو نیم تقسیم کنید.

۴- کباب کن فر را با بالاترین درجه گرم کنید.ماهی تابه به همراه سبزیجات را به فر بازگردانید، به مدت ۵ دقیقه یا تا زمانی که سبزیجات خامه ای شوند آنها را بپزید. مرغ را به ماهی تابه بازگردانید. دو قاشق غذاخوری سرکه باقی مانده را رویش بریزید و در پایان نیز برگ های گشنیز را روی آن بریزید.

اطلاعات تغذیه ای:

موادی که در این دستور پخت آمده است برای ۶ وعده می باشد، هر وعده شامل ۱۱۶ گرم مرغ و یک فنجان سبزیجات می باشد.

اطلاعاتی که در ادامه می آید مربوط به یک وعده از این غذا می باشد.

  • کالری: 355
  • چربی در یک وعده: 14.4 گرم
  • چربی اشباع در یک وعده: 2.5 گرم
  • چربی غیراشباع در یک وعده: 8.7 گرم
  • چربی دارای حلقه های غیراشباع در یک وعده: 2.2 گرم
  • پروتئین در یک وعده: 38 گرم
  • کربوهیدرات در یک وعده: 17 گرم
  • فیبر در یک وعده: 3 گرم
  • کلسترول در یک وعده: 113 گرم
  • آهن در یک وعده: 3 میلی گرم
  • سدیم در یک وعده: 628 میلی گرم
  • کلسیم در یک وعده: 39 میلی گرم
  • قند در یک وعده: 3 گرم
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج