کاپ کیک تمام شکلاتی، برای معتادانِ شکلات
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
کلینیک زیبایی پارسیس_f موبایل
متال تهران _ d
رستوران پارسیان_D
پارسیس - f تبلت
دکتر ولدخانی_1
اپیلاسیون نانا 1
دکتر استرکی_1
دکتر ولدخانی_3
اپیلاسیون نانا 3
دکتر استرکی_3
دکتر استرکی_4
دکتر ولدخانی_4
اپیلاسیون نانا 4
دکتر ولدخانی_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر استرکی_2
کلینیک زیبایی پارسیس_f
۴۶۳۲۳۱
۱۷ بهمن ۱۳۹۵ - ۰۸:۴۹
۱۸۸۳۸
این کاپ کیک نوعی کاپ کیک شکلاتی است که هم طعم خود کیک، هم فیلینگ یا کرم میانی و هم فراستینگ یا کرم روی آن تماما شکلاتی است. این کاپ کیک می تواند گزینه ی مناسبی برای علاقه مندان و به نوعی معتادان شکلات chocoholics باشد.
وب سایت سوران: این کاپ کیک نوعی کاپ کیک شکلاتی است که هم طعم خود کیک، هم فیلینگ یا کرم میانی و هم فراستینگ یا کرم روی آن تماما شکلاتی است. این کاپ کیک می تواند گزینه ی مناسبی برای علاقه مندان و به نوعی معتادان شکلات chocoholics باشد.

مواد لازم دسته 1:
 
  • پودر کاکائو یک سوم پیمانه
  • آرد نان سه چهارم پیمانه
  • سرکه سفید 2 قاشق چایخوری
  • قهوه داغ سه چهارم پیمانه
  • روغن نباتی 6 قاشق غذاخوری
  • نمک یک دوم قاشق چایخوری
  • شکر سه چهارم پیمانه
  • جوش شیرین یا بکینگ پودر (در صورت استفاده از بکینگ پودر میزان آن یک قاشق چایخوری باشد) یک دوم قاشق چایخوری
  • عصاره وانیل/ وانیل پودری یک قاشق چایخوری/ یک چهارم قاشق چایخوری
  • تخم مرغ تخم مرغ 2 عدد
  • شکلات تلخ و شیرین (ریز خُرد شده باشد) 90 گرم
 
مواد لازم دسته 2 :
 
  • خامه پر چرب یک چهارم پیمانه
  • شکلات تلخ و شیرین (ریز خُرد شده باشد) 60 گرم
  • پودر شکر یک قاشق غذاخوری
 
مواد لازم دسته 3 :
 
  • شکلات (تیره، شیری و یا نیمه شیرین) (ذوب و سپس خنک شده باشد) 240 گرم
  • کره (به دمای محیط رسیده باشد) یک و یک چهارم پیمانه معادل 290 گرم
  • پودر شکر یک پیمانه
  • عصاره وانیل/ پودر وانیل یک قاشق چایخوری/ یک چهارم قاشق چایخوری
  • پودر کاکائو سه چهارم پیمانه
  • نمک یک پنس یا یک نوک چاقو
  • سیروپ ذرت (گلوکز می تواند جایگزین سیروپ ذرت در دستورها باشد) سه چهارم پیمانه
 
طرز تهیه کاپ کیک تمام شکلاتی (کیک و فراستینگ و فیلینگ شکلاتی) Ultimate Chocolate Cupcake 
 
طرز تهیه فیلینگ یا کرم داخل کیک (گِنَش). (مواد لازم در دسته ی دوم):
 
خامه را روی حرارت کم قرار دهید. وقتی گرم شد و یکی دو قل کوچک زد شکلات ها و شکر پودری را به آن اضافه کرده و هم زده تا شکلات و شکر ذوب شوند. سپس به مدت 30 دقیقه (فقط 30 دقیقه نه بیشتر) در یخچال قرار دهید تا خنک شوند.
 
طرز تهیه کاپ کیک. (مواد لازم در دسته ی اول یا مواد اصلی):
 
در حالی که گنش در حال خنک شدن است کیک را آماده کنید. فر را روی 180 درجه سانتی گراد (350 F) تنظیم و روشن کنید. لاینرها را در پن مخصوص بچینید و کنار بگذارید. شکلات خرد شده و پودر کاکائو را در کاسه ای گود ریخته سپس قهوه ی داغ را روی آن ریخته و هم بزنید تا شکلاتها ذوب شوند. برای فقط 20 دقیقه این مخلوط را در یخچال قرار دهید تا خنک شود. در همین خلال آرد و شکر و نمک و جوش شیرین را در کاسه ای گود مخلوط کرده و کنار بگذارید. بعد از 20 دقیقه مخلوط شکلات و قهوه را از یخچال خارج کرده و روغن، تخم مرغ ها و سرکه و وانیل را به مخلوط شکلاتی خنک شده اضافه کنید و هم بزنید تا مایع نرمی به دست آید. سپس مخلوط مواد خشک (آرد و ...) را کم کم به مخلوط شکلاتی اضافه و مخلوط کنید تا مایع نرمی به دست آید.
 
خمیر به دست آمده را بین لاینرها تقسیم کنید ( در حدود دو سوم از هر لاینر را پر کنید نه بیشتر) . سپس حدود 1 قاشق چایخوری از گنش سرد شده را روی خمیرها بریزید و در طبقه ی وسط فر قرار دهید. حدود 20 تا 30 دقیقه برای پختن به کیک ها زمان دهید. بعد از حدود 20 دقیقه با یک خلال چوبی که در مرکز کیک فرو میبرید از پختن آن مطمئن شوید. اگر خلال چوبی تمیز بیرون آمد کیکها پخته اند. زمانی که کیکها را از فر خارج کردید پن را مستقیما روی پن سیمی حدود 10 دقیقه قرار داده و اجازه دهید کیکها درون همان پن اولیه خنک شوند. بعد از 10 دقیقه کاپ کیک ها را از پن درآورده و به پن سیمی منتقل کرده تا مستقیما از زیر و رو هوا بخورند و خنک شوند. در صورت تمایل به تزیین در همان روز پخت باید اجازه دهید تا کیکها حدود دو تا سه ساعت در محیط بمانند و کاملا خنک شوند.
 
طرز تهیه فراستینگ یا کرم رویی. ( مواد اصلی در دسته ی سوم):
 
در یک غذاساز یا در ظرفی گود به کمک هم زن کره و شکر و نمک و پودر کاکائو را تا 30 ثانیه یا کمی بیشتر هم بزنید. سپس سیروپ ذرت و وانیل را اضافه کنید و دوباره تا 10 ثانیه یا کمی بیشتر هم بزنید. در این مرحله نکته ای لازم به ذکر است: اگر به سیروپ ذرت دسترسی ندارید به عنوان جایگزین برای آن می توانید از گلوکز استفاده کنید. به دلیل غلیظ بودن گلوکز باید آنرا با کمی آب رقیق کرده و سپس به روش بن ماری یا در مایکرو ویو حرارت داده تا ذوب شود و سپس در دستورهای غذایی استفاده کنید. برای رقیق کردن میزان ذکر شده از گلوکز در این دستور (سه چهارم پیمانه) به اندازه ی یک و نیم قاشق غذاخوری آب کافیست. پس از اضافه کردن سیروپ یا گلوکز و وانیل، شکلات ذوب و خنک شده را هم اضافه کرده و مهم بزنید تا جایی که کرمی نرم و یکدست به دست آید و سپس این کرم را با ماسوره دلخواه روی کیکها پایپ و تزیین کنید. این کاپ کیک در ظرف دربسته تا 3 روز در دمای اتاق و یک هفته در یخچال تازه خواهد ماند.
 
طرز تهیه کاپ کیک تمام شکلاتی (کیک و فراستینگ و فیلینگ شکلاتی) Ultimate Chocolate Cupcake 
 
نکات:
 
1-می توانیم گنش یا کرم میانی را از دستور حذف کنیم .
 
2-در هنگام تهیه گنش اگر شکلاتی که استفاده می کنیم نیمه شیرین یا شیرین است می توانیم شکر را از دستور آن حذف کنیم.
 
3-فراستینگ یا کرم رویی در دمای اتاق تا بیش از سه ساعت آب نمی شود. در فریزر به مدت بیش از سه روز در ظرف در بسته باقی می ماند.
 
4-برای استفاده ی مجدد از فراستینگ برای تزیین باید 1 ساعت قبل از استفاده از فریزر خارج و با هم زن مجددا هم زده شود.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
استخدام_1
شیرآلات زمانی_1
سفیر بار ساقدوش_1
سفیر بار ساقدوش_3
استخدام_3
شیرآلات زمانی_3
شیرآلات زمانی_4
استخدام_4
سفیر بار ساقدوش_4
استخدام_2
شیرآلات زمانی_2
سفیر بار ساقدوش_2
فنی آتل_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
شفا_فوترموبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
کیان برنا_فوتر موبایل
شاخه نبات_ فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
کلینیک فرشته_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
پارسیس_فوتر موبایل ساختمان
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر
فنی آتل_فوتر
کیان برنا_فوتر
کلینیک فرشته_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
رستوران باغ بهشت _فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
کلینیک النا_فوتر
شفا_فوتر
پارسیس_فوتر ساختمان
قالیشویی ادیب_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
شاخه نبات_ فوتر
آیلین_تزریق چربی
دکتر عارفی - فوتر