۴۸۶۳۹۵
۲۴ نظر
۵۰۰۳
۲۴ نظر
۵۰۰۳
پ

جدی‌ترین رقیب آقای روحانی در انتخابات پیش رو!

کمتر از ۳ ماه تا دوازدهمین دور از انتخابات ریاست جمهوری کشورمان باقی مانده است. یعنی نزدیک به ۳ سال و ۹ ماه از ۴ سال ریاست جمهوری دولت یازدهم گذشته و جریان‌های سیاسی خود را برای رقابتی تازه مهیا می‌کنند.

جعفر بلوری در کیهان نوشت: کمتر از ۳ ماه تا دوازدهمین دور از انتخابات ریاست جمهوری کشورمان باقی مانده است. یعنی نزدیک به ۳ سال و ۹ ماه از ۴ سال ریاست جمهوری دولت یازدهم گذشته و جریان‌های سیاسی خود را برای رقابتی تازه مهیا می‌کنند. در چنین ایامی غالبا نامزدهای انتخاباتی با کمک جریان‌های سیاسی و رسانه‌ای خود تلاش می‌کنند، با ارائه برنامه و دادن وعده‌های انتخاباتی در حوزه‌های مختلف سیاسی، فرهنگی و اقتصادی، نظر افکار عمومی را به سمت خود جلب نمایند. در این بین داشتن «کارنامه»، می‌تواند نقش بسزایی در جلب آرای مردمی داشته باشد. هرقدر کارنامه «درخشان‌تر»، وعده‌های جدید انتخاباتی «قابل باورتر» و در نتیجه، آرای مردمی هم «‌بیشتر» خواهد بود. در مقابل اما، «نداشتن کارنامه» می‌تواند برای جریان‌های سیاسی «گران» تمام شود.
پیروزی در انتخابات غالبا برای جریان‌هایی که کارنامه قابل قبولی دارند، زیاد سخت نخواهد بود. مردم پس از شنیدن وعده‌ها، با نیم‌نگاهی به گذشته و مقایسه شعارها با عملکردها، تصمیم می‌گیرند به چه شخص یا جریانی رای دهند. وعده‌های عملی شده هر قدر که بیشتر باشد، اعتماد مردم به آن جریان نیز بیشتر خواهد شد و بالعکس، هر چه وعده‌های بر زمین مانده بیشتر باشد، مردم از آن جریان رویگردان‌تر خواهند شد. اما لزوما اینگونه نیست که اگر جریانی کارنامه قابل دفاعی نداشت و مردم هم از آنها رویگردان بودند، این جریان دست از رقابت بردارد. گاهی، کارنامه که ضعیف شد، «حاشیه‌سازی» رونق می‌گیرد. در چنین شرایطی، از آنجا که دستاورد و اقدام مثبتی برای عرضه وجود ندارد، جریان ناکام، روی نقطه ضعف‌های حریف متمرکز می‌شود و چنانچه نقطه ضعفی هم نیابد، برای رقیب نقطه ضعف می‌تراشد!
رسیدن به «رونق اقتصادی» از طریق «لغو کامل تحریم‌ها» آن هم با استفاده از ابزار «مذاکره با غرب»، خلاصه تمام استراتژی دولت یازدهم بود که در سال ۹۲ و با توجه به شرایط خاص اقتصادی وقت، اصطلاحا «گرفت» و بخشی از مردم را به سمت این جریان که نام «تدبیر و امید» را برای خود برگزیده بود، متمایل کرد. گرایش به سمت این جریان اگرچه زیاد نبود اما، به اندازه‌ای بود که بتواند در کنار انشقاقی که بین جریان‌های سیاسی رقیب وجود داشت، «تدبیر و امید» را پیروز این دور از انتخابات کند. اگرچه، وعده‌های عجیب و غریبی که داده شد نیز به نوبه خود در این پیروزی موثر بود.
اما امروز با گذشت نزدیک به ۴ سال از روی کار آمدن این جریان، به اعتراف دوست و دشمن دولت نتوانسته وعده‌های داده شده را عملی کند. شاید مهم‌ترین وعده‌ای که گرایش بخشی از مردم را هم در پی داشت، لغو همه تحریم‌های هسته‌ای به طور یکجا بود آن هم نه روی کاغذ! وعده‌هایی که بعد از روی کار آمدن دولت نیز یکی دوسالی پی‌درپی تکرار شد و امروز با گذشت حدود چهار سال، با هدف «توقع‌زدایی»، از آنها یک به یک عقب‌نشینی می‌شود. اثبات این ادعا کار زیاد سختی نیست. بخوانید:
«‌با امضای توافق نهایی هسته‌ای تا اوایل تیرماه آینده، ظرف هفته‌های بعد اجرای آن آغاز شده و در همان روز اجرای توافق، همه تحریم‌های مالی، اقتصادی و بانکی علیه ایران لغو خواهد شد.»(دکتر حسن روحانی- ۱۴ فروردین ۹۴)
- «آنها در زمینه لغو تحریم‌ها، ابتدا می‌گفتند باید ماه‌ها بگذرد و اعتماد پیدا کنیم، آنگاه تحریم‌ها را نه لغو، بلکه تعلیق می‌کنیم و بعد از سال‌ها اگر آژانس گزارش مثبت داد و اعتماد پیدا کردند قدم به قدم لغو می‌شود. اما امروز به ملت شریف ایران اعلام می‌کنم که طبق این توافق، در روز اجرای توافق، تمامی تحریم‌ها، حتی تحریم‌های تسلیحاتی، موشکی هم به صورتی که در قطعنامه بوده، لغو خواهد شد. تمام تحریم‌های اقتصادی شامل مالی، بانکی، بیمه، حمل و نقل، پتروشیمی و فلزات گرانبها به طور کامل لغو خواهد شد و نه تعلیق و حتی تحریم تسلیحاتی هم کنار گذاشته می‌شود.» (حسن روحانی- ۲۳ تیر ۹۴).
«تقریباً هیچ چیز از این توافق که در روز ۱۶ ژانویه اجرایی شد عاید ایران نشده است. یکی از نیازهایی که قطعاً ما داریم تبدیل کردن ارز است برای اینکه بتوانیم به تأمین‌کنندگان (کالا) پول پرداخت کنیم. این، نیازمند دسترسی به نظام مالی آمریکا است... انتظار ما این بود که بعد از توافق هسته‌ای ایران به سیستم اقتصادی بین‌المللی دوباره متصل شود اما تاکنون این اتفاق نیفتاده است. ایران همچنان مشکلاتی برای دسترسی به دارایی‌های مسدود شده خود، که یکی از نتایج حاصل از توافق هسته‌ای باید باشد، دارد. شرکای ما در توافق هسته‌ای هنوز به تعهدات خود عمل نکرده‌اند. ایران به طور کامل به تعهدات خود پایبند بوده است اما آمریکا به تعهداتش عمل نکرده است... اگر اقدامات اخیر آمریکا بر علیه ایران منجر به رویارویی ایران با بانک‌های بین‌المللی شود توافق هسته‌ای شکست خواهد خورد. (ولی‌الله سیف، رئیس بانک مرکزی ایران، ۲۷ فروردین ۱۳۹۵)
«این واضح است که مردم ایران می‌خواهند نتیجه توافق هسته‌ای را ببینند. هنوز موانعی در این راه وجود دارد و بخصوص بانک‌های بزرگ برای بازگشت به تجارت با ایران از ترس مجازات‌های بالای آمریکا تردید دارند. ما از ایالات متحده تنها یک درخواست داریم و آن اینکه خود را قاطی و در این کار دخالت نکند. آمریکایی‌ها باید پشت طرح جامع اقدام مشترک بایستند. باید برای آمریکا آشکار شود که انجام مبادلات تجاری با ایران بدون اما و اگر پاک و منصفانه است» (‌محمدجواد ظریف، ۳۰ فروردین ۹۵)
این تنها گوشه‌ای «کوچک» از وعده‌های «بزرگ» دولت و اعتراف‌های صورت گرفته مبنی بر موفق نبودن استراتژی دولت بود. اگرچه، رفتن بین مردم، بازاریان و کسبه و شنیدن حرف‌های آنها درباره آنچه که قرار بود بشود و آنچه که شد، بهتر از هر سندی نشان خواهد داد، بسیاری از وعده‌های دولت بر زمین مانده است.
بازگردیم به مبحث اصلی. همانطور که اشاره شد، در چنین شرایطی برخی جریان‌های سیاسی، به دلیل خالی بودن دست‌ها و نداشتن کارنامه به حاشیه‌سازی رو آورده و به تخریب رقبا می‌پردازند چرا که برای ادامه حیات سیاسی به این حاشیه‌ها نیاز دارند!
زنجیره‌ای‌ها در هفته‌های آخر منتهی به 29 اردیبهشت 96 شدیدتر از قبل پُرکار خواهند بود. تعریف و تمجید خجالت‌آور از اوباما در کنار حمله به شورای نگهبان و سپاه، پرداختن به مسائلی چون حادثه پلاسکو، جریان انحرافی، حقوق شهروندی، تلگرام، کنسرت و لغو سخنرانی، فساد اقتصادی و... از جمله مواردی است که می‌توان از هم اکنون پیش‌بینی کرد، پرداختن به آنها از این پس، برای زنجیره‌ای‌هایی که دستانشان خالی است، از نان شب هم واجب‌تر خواهد بود. در این بین اگر احیانا حادثه غم‌انگیز قطار سمنان، فاجعه جانسوز خوزستان، فساد رسوای کرسنت، رسوایی شرکت توتال و قطر، فیش‌های شرم‌آور نجومی و وعده‌های بر زمین مانده و... هم مطرح شود، با اعلام اینکه «سیاسی‌کاری است»، «برای دیدن دستاوردها عینک بزنید» یا «‌عذاب الهی بود»، برای نجات خود تلاش خواهند کرد. «نمی‌گذارند» یا «از دولت قبل خرابه تحویل گرفته بودیم» را نیز طبق معمول چاشنی پاسخ‌هایشان می‌کنند تا به هر شکل ممکن اعلام کنند: «ما خوب عمل کردیم اما اگر به نتیجه نرسیدیم تقصیر دیگران بود!»
حاشیه‌سازی، جابه‌جا کردن اولویت‌ها و تهمت زدن‌ها هم، نه به خاطر حل شدن همان مسائل حاشیه‌ای بلکه، با هدف انحراف افکار و فریب مردم صورت می‌گیرند؛ وگرنه، نه آن فتنه‌گر در حصر برای این قماش اهمیت دارد نه لغو شدن یک درصدِ کنسرت‌ها و نه حتی، حل شدن فسادهای اقتصادی! تاریخ مصرف این چند قلم حاشیه تمام که شود، آن را بی‌آن که دغدغه‌ای داشته باشند - که از اول نیز نداشتند - ماجرا را کنار می‌گذارند... خانم الهه راستگو فقط یک نمونه بود!
دولت یازدهم در انتخابات پیش رو قبل از آن که نگران رقیب سرسخت باشد، نگران انتخابات سختی است که پیش رو خواهد داشت. به جرات می‌توان گفت، جدی‌ترین رقیب آقای روحانی، عملکرد اوست. سخت‌ترین حریف ایشان، کارنامه خالی اوست. این کارنامه آنقدر خالی است که با تحویل گرفتن چند هواپیما در شب انتخابات، رفت و آمد هیئت‌های اقتصادی از کشورهای نامدار اروپایی آن هم در شب انتخابات، فروش اقساطی خودرو با شرایط ویژه‌تر!‌، آزاد گذاشتن واردات بی‌رویه کالا برای جلوگیری از افزایش تورم به هر قیمتی(حتی به قیمت تعطیلی کارخانه‌های بزرگ و پرآوازه و بیکاری کارگران ایرانی) هم پُر نخواهد شد!
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      سلام خدمت شما.میخوام بگم که اگه توافق هسته ای نبود چطور میتونیم این همه نفت بفروشیم چطور تونستیم هواپیما بخریم وخیلی چیزای دیگه.توافق با دستور مستقیم رهبری بود.پس خواهشا راجبش برای منافه شخصیتون حرف نزنین.

    • بدون نام

      خدایا. آیا زمانی خواهد رسید که دولتمردان قبل از اینکه به فکر خودشون و منافعشون باشن به فکر مسئولیتی که بعهده گرفتن و بخاطرش از بیت المال حقوق میگرن باشن؟؟؟ به فکر مردم مظلوم و درداشون باشن؟؟؟

    • یه دوست

      وقتی چوب لای چرخش بزارند معلومه که برجام به سرانجام نمیرسه

    • سکوت

      پیشنهاد میکنم شریعتمداری هم در یک انتخاباتی کاندیدا شود تا معنی تو دهنی خوردن از مردم را بفهمد و اینقدر ادای دلسوز مردم را در نیاورد.

    • میرزایی از کرمان

      سلام دولت تدبیر وامید کارهای بسییار زیادی انجام داده فقط وفقط دز حوضه بهداشت بررسی شود حدمات شایانی کرده به اقای روحانی خسته نباشید می گویم

    • hamed

      خیلی جالبه متنی که ما میفرستیم یا چاپ نمیشه اگرم چاپ بشه 6 ساعت بعد از ارسال ولی چند تا متن در تقدیر و تشکر از دولت روحانی بلا فاصله بعد از نشر خبر چاپ میشه ...

    • مهدی

      بازم نزدیک انتخابات شد وعلاوه بر اینکه دروغهای قبلی اقای کلید بدست برملا شد با وقاحت هرچه تمامتر از بدبخت شدن مردم حمایت میکنند اقایان دست بردارید از این حکومت سرمایه داری بفکر مردم ابرومندی باشید که سفره انان روز به روز کوچکتر میشود وپیش خانواده خود شرمنده میشوند هواپیما دردی را از مردم بیچاره دوا نمیکند وقتی گوشت چهل سه تومان وبرنج سیزده تومان ونان سنگک وبربری هزار تومان ومرغ هشت هزار تومان ووووووو ودر اوج بیکاری هم هستند هواپیما را چه کسانی سوار میشوند ماشینهای میلیاردی را چه کسانی سوار میشوند .....

    • بدون نام

      شما خودتون رو به کور بودن و نشنیدن زدید اگر برجام نبود که الان باید مثل ونزوئلا تورم 1200 درصد بود و مردم از گرسنگی تلف می شدند واقعا وقیح هستید کیهان و همفکران دلواپس ، من انتخابات قبل به دکتر روحانی رای ندادم ولی این دفعه حتما با خانواده به دکتر روحانی رای میدم تا شما و امثال شما از غصه دق کنید

    • بدون نام

      هیچ کاری برای مردم نکرد تورم ۷۵درصد شده مسکن ۴ساله که تعطیل شده کارخونه ها و تولیدی ها ورشکست شدن توی این ۴ سال کارگران ایرانی بیکار شدنن، همش وعدهای پوچ و توخالی، یارانه یه عده رو قطع کرد صرف تولید شد؟ بنزین ۴۰۰تومانی شده هزار تومان لابد بعداز عید هم۱۵۰۰میشه، گوشت ۱۵۰۰۰هزارتومانی شده۵۰هزار قند۱۳۵۰تومانی شده۵۰۰۰هزاتومان روغن مایع ۱۸۰۰تومانی شده ۷۰۰۰ هزار تومان فقط سه نمونه گفتم، خودتون توی این جامعه زندگی میکنید همه چیزرو میدونید نیازی نیست سرزنش کنم خدارو تمامی عزیزان تحصیل کرده هستین بدونید که توی ۴سال چی سر مردم اومدن! توی اون هشت سال حداقل مردم دلشون خوش بود کار هست هر کسی واسه خودش یه لقمه نون در میاورد بنده خودم کاسب هستم به خدا قسم از روزی که این دولت اومده روز به روز بدتر شدم بیچاره و ورشکست شدم، تمام نابسامانی های زمان محمود هم روحانی و امثال او بودن به بار آوردن.....

    • بدون نام

      در پاسخ آقا مهدی که خیلی جالب قیمتهای اجناس رو به دولت فعلی نسبت دادند یا بچه بودند یادشون نیست که این قیمتها رو در اون هشت سال سیاه دولت قبلی ایجاد کرد( قیمت نان از صد تومان به هزار تومان رسید قیمت گوشت از هزار تومان به چهل هزار تومان رسید) یا اینکه از بغض سیاسی که حتما همینطوره مثل بقیه همفکرانش دوست داره سیاه نمایی بکنند !!!! چرا هواپیمای نو مردم ایران لازم ندارند ؟؟؟ هفته گذشته در همین هواپیمای نو از اهواز به تهران آمدم شور و اشتیاق مردم بواسطه امنیتی که هواپیما در پرواز داشت وصف ناپذیر بود ، کسانی که از اهواز به تهران می آمدند مردم بودند مردم بودند خودتان را به نفهمی نزنید مردم سوار این هواپیما بودند و خوشحال از این اقدام دولت ، اگر امثال شما و همفکران دلواپس بگذارید همه کارها مثل هواپیما در کشور سامان خواهد گرفت انشاالله

    • بدون نام

      دولت تدبیر وامید خسته نباشید عرض میکنم

    • بدون نام

      آقا هدف از برجام داشتن حق غنی سازی اورانیوم بود که بدست آوردیم چرا بعضی از دلواپسان انتظار دارند که بابرجام کشور های غربی حتا معضلات اقتصادی ما را هم حل کنند؟؟ این دیگه توقع نابجایی هست

    • مهدی

      من نمیدونم اون اقا یا خانمی که حواب من را باان لحن که مسخره و تابوانی از جواب دادن است وباعث خنده تمام مردم فهمیده شده بازم شیرفهمشون کنم ما خودمون رو به نفهمی نمیزنیم ونفهمهارو روشن میکنیم تو که حالیت نیست لقمه از کجا ذهنت میزارن در زمان حاج محمود گوشت کیلویی 25000 تومان را تحویل کلید بدست دادیم بنزین 700تومان ونان سنگک 400 تومان وبرنج اعلای ایرانی 7500 تومان وننان بربری 400 تومان وروغن مایع 1800 تومان وبازم بگم اق یا خانم هواپیما سوار پس معلوم شد شما هنوز بچه اید وجیبتان با پولهای پدرتان پر میشود ودر اسمان سیر میکنید یک مقدار سوادت رو بیشتر کن ودم از گوشت هزار تومانی نزن ک مال دهه شصت هفتاد است گل من الان دهه نودیم پس دیدی اون موقع وجود نداشتی بچه جون

    • بدون نام

      هر دولتی بتواند رفاه و آسایش مردم را تامین کند خوب است متاسفانه دولت روحانی اینکار نتوانست بکند حداقل با مردم صادق هم نبود از ابتدا کار دورغ را سر لوح امور قرار داد غافل از اینکه روزی رسوا خود شد
      چه خوش میگفت بیچاره کبوتر بزیر پنچه باز شکاری :
      عدالت در جهان نقش فریب است که ابله را بود امیدواری

    • بدون نام

      بعضیها الزایمر دارند وزود فراموش کار میشوند.خیلی قضاوتهای نا عادلانه ای میشود .ان بنده خدا میگوید در بخش بهداشت خوب کار شده.ولی من حدس میزنم این بنده خدا .بیکار بوده .رفته سر کار .خیلی خوشحاله.دعواهای خود را بگذارید در صندوق رای .ومرعوب حرفهای بیهوده وپوچ نشوید.

    • بدون نام

      سلام ان کسانی که عملکرد دولت تدبیر و امید زیر سوال می برند دران دولت محمود نفت 160دلار بود تمام سرمایه دولت حیف ومیل کرد خزانه دولت تمام کرد در سیاست خارجی عملکرد خوبی نداشت تمام فشارهای اقتصادی بر ملت ایران تحمیل کردند دولت تدبیر وامید با نفت دلاری 40 تومان مملکت اداره کرد

    • بدون نام

      هیچ کس الزایمر ندارد عقل وفهم دارند درک وشعور ملت بالا است بنده در وزارت بهداشت نیستم ولی واقعا دست وزیر بهداشت درد نکنه از این همه تلاش و کوشش فراوان در وزارتخانه بهداشت دارند انشاالله دپلت تدبیر و امید در دوره بهد مستدام خواهد بود

    • بدون نام

      مهدی جان به قول دوست تون اب را بریز اونجا که میسوزه


      اولا بنزین لیتری هفتاد بود
      نون دونه ای ده تومن بود
      مثلا یه پراید شیش تومن بود شد بیست تومن
      و هزار تا چیز دیگه
      مثلا دلار از هشتصد شد شد سه هزار و پانصد
      یا سکه تغریبا ده برابر شد
      کاری نداره یه سرچ تو اینترنت بکن
      عزیزم تورم چهارصد درصد بود
      وقتی می گن کنترل تورم و اینکه تورم یه رقمی شده معنی ان ارزان شدن نیست بلکه جلوی چندبرابر شدن قیمت ها را می گیرن
      و بپذیر که تا حدود زیادی جلوی این مسعله گرفته شده
      مثلا قیمت خودرو که یه چیز قابل بررسی و ثبت است را شما یه بررسی بکن
      علاوه براون فکر کن با همون تورم چهارصد درصدی جلومی رفتیم پراید هشتادملیون می شد اگه باور نداری شرایط ونزوئلا را بررسی کن
      یادت نیست یه روزی رئیس جمهور درجواب کسانی که برای گرانی اعتراض می کردن میگفت بیاید از میوه فروشی سرکوچه ما بخرید و نبض بازار را با میوه فروشی سرکوچه می سنجید


      علاوه بران شما ببینید به دولت روحانی چه چیز را تحویل داده اید و حال چه چیز می خواهید
      مهدی جان کشور ما با فروش نفت بودجه خود را تامین می کند نفت در دولت قبلی صدوچهل دلار بود درحالی که در این دولت حتی به زیر بیست دلار هم رسید
      یعنی درامد یک هفتم
      دولت قبل تمام بودجه عمرانی کشور را صرف طرح مهر کرد وبرای دولت بعد هزاران خانه عمدتا ناتمام بدون هیچ امکاناتی را برجای گذاشت
      بودجه ایکه می توانست عسلویه و میدان ها نفتی مارا به بهره برداری برساند و مانع از این شود که ملیاردها دلار ذخایر نفتی کشور را همسایه نبرند
      با طرح عجیب سهام به اصطلاح عدالت اکثر کارخانه جات کشور را بین نزدیکان خود تنها با ده درصد قیمت تقسیم کردند که به دلیل بی تدبیری باعث نابودی و تعطیلی اکثر این کارخانه ها شدند
      هزاران ملیارد اختلاس و سیستم مالی فاسد و قوانین خلق الساعه که هنوز هم دست مدیران را برای فساد مالی باز می گذارد ثمره تصمیمات نسنجیده دولت قبل است
      مشکلاتی که شاید تاچند دهه گریبان این مملکت را بگیرند
      شمایی که به برجام حمله می کنی
      اولا بررسی کن که چه شرایطی حاکم برکشور بود که مجبور به پذیرش برجام شد
      دوما این عهدنامه با هماهنگی رهبری تشخیص مصلحت نظام و مجلس تصویب شد اینگونه نیست که اقای روحانی وظریف شخصا این شرایط را پذیرفته باشند
      تحریم ها و صنایع تعطیل شده و اقتصاد ورشکسته به مرور زمان می توانست ایران را نابود کند


      مهدی جان و عزیزان دیگر لطفا فریفته کاسبان تحریم و انهایی که سودشان در گل الود کردن اب است نشوید
      و انتظار معجزه نداشته باشید



      لطفا چاپش کن

    • فرزانه

      از همین جا به آقای دکتر روحانی خسته نباشید می گم از ایشون قدردانم که حداقل باعث شد ایران به عنوان یک کشور ضد تروریست به دنیا معرفی شود نه تروریستی. کاری که آقای احمدی نژاد نتوانست انجام دهد.

    • علی

      مثل اینکه بعضی از دوستان خبر ندارند که یه هواپیمای اجاره ای نصیبمان شد که اون هم به دلایل فنی داره تو آشیوته خاک میخوره.
      در ضمن افزایش قیمت ها در دوره احمد نژاد به دلیل تبدیل قیمت ها به نرخ واقعی بود و قرار بود یارانه متناسب با تورم افزایش پیدا بکنه.اما دولت تدبیر و امید(!) تو این سه سال و ۹ ماه هیچ تغییری در مقدار یارانه ایجاد نکرده که جای سوال داره.

    • علی

      خانم فرزانه انگار فراموش کردید که چند روز پیش یه خردسال در آمریکا به دلیل داشتن تابعیت ایران به دستان کوچکش دستبند زدند.عجیبه که شما هنوز از یاد بردید که ایران به علاوه ۶ کشور اسلامی دیگر حق ورود به آمریکا را نداشته بودند.علتش را به یاد ندارید؟؟ خطر تروریستی!!! در دوره هشت ساله دولت قبل چه اتفاق مشابهی افتاده بود؟؟

    • علی

      واقعا بعضی ها حافظه بسیار کوتاهی دارند.هدف جناب روحانی و ظریف از برجام صرفا رفع تحریم ها به هر قیمتی بود نه به رسمین شناساندن انرژی هسته ای.که در این برجام واقعا همه چیز را به هیچ باختند.تحریم ها(به جز تعداد اندک و بی تاثیر) سر جا ماندند و باز تحریم شدیم.در مورد انرژی هسته ای هم غنی سازی ۲۰ درصد را به ۳ درصد کاهش دادیم.در قلب رآکتور اراک بتون ریختیم چقدر سانتیفیوژ را از کار انداختیم و ... .چقدر رهبری گفت که ابتدا آنها(۱+۵) به تعهدادتشان عمل کنن بعد ما هم عمل کنیم اما جناب ظریف دوستان تازه یک سال بعد فهمیده اند که چه اشتباه بزرگی کرده اند.چقدر جناب ظریف سر نمایندگان مجلس دورقبل فریاد کشیدند چقدر جناب روحانی منتقدان را با الفاظ نامناسب مورد لطف قرار دادند!!! عزیزان یادتان هست؟؟؟

    • بدون نام

      اقای مهدی ان قیمت گوشت که گفتی از چه قیمت بدست گرفتی چهار صد نومنی تحویل دادی بنزین از چه قمتی از دولت قبلی تحویل گرفتی و چقدری به دولت بعدی تحویل دادین بس است مثل کبک سرتو تو برف نکن مردم همه چیره میبینن و می دونن

    • بدون نام

      علی که میگه دستبند به کودک شش ساله زدند

      اولا تحریم بهانه می خواست که طی هشت سال کلی دلیل بهشون داد
      یادتون نرفته علنا نصف دنیا را تهدید به نابودی می کرد و تحریم ها کاغذ پاره می گفت
      دوما رئیس جمهور شدن ترامپ چه ربطی به دولت ایران داره؟
      تغییر حکومت و سرکار اومدن دولت تندرو چیزی نیست که دست ایران باشه

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج