طرز تهیه کوکوی گل کلم
۴۹۲۵۸۷
۱۷ اسفند ۱۳۹۵ - ۰۹:۲۳
۲۱۰۱۳ 
احتمال اینکه کوکوی گل کلم را امتحان نکرده باشید، زیاد است. در این مطلب طرز تهیه این کوکو را به شما آموزش داده ایم. کوکوی گل کلم به سادگی و به سرعت آماده می شود.
ماهنامه سرآشپز - مینا مدنی: احتمال اینکه کوکوی گل کلم را امتحان نکرده باشید، زیاد است. در این مطلب طرز تهیه این کوکو را به شما آموزش داده ایم. کوکوی گل کلم به سادگی و به سرعت آماده می شود.

مواد مورد نیاز:

  • گل کلم (گل گل شده): 300 گرم
  • تخم مرغ: 5 عدد
  • سیب زمینی (رنده شده): 1 عدد
  • پیاز (سرخ شده): 2 ق س
  • سرکه: 1 ق س
  • زرد چوبه: 1 ق چ
  • نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
  • روغن مایع: به میزان لازم
 
 کوکو گل کلم

روش پخت

1.    گل کلم را داخل قابلمه ای حاوی مقداری آب جوش ریخته و به آن سرکه (موجب از بین رفتن بوی گل کلم می شود) و مقداری نمک زده و به مدت 20 دقیقه روی حرارت بگذارید تا نرم شود. سپس آن را آبکش کرده و بگذارید تا خنک شود.

2.    گل کلم پخته و خنک شده را به وسیله چنگالی له کنید. سپس سیب زمینی، پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه و تخم مرغ را به آن افزوده و با استفاده از قاشقی مخلوط کنید.

3.    داخل تابه ای مقداری روغن ریخته و روی حرارت بگذارید تا داغ شود.

4.    مواد را داخل تابه پهن کنید؛ یک طرف آنکه سرخ شد، برگردانده و طرف دیگر را سرخ کنید.

5.    کوکوی آماده شده را با سبزیجات دلخواه تزیین و سرو کنید.
برچسب ها:
مطالب مرتبط
انتشار یافته: 1
در انتظار بررسی:0
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج