خورش تره، رقیب قورمه سبزی
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
اپیلاسیون نانا 1
لاله زار مال_1
ادیب_1
اپیلاسیون نانا 3
لاله زار مال_3
ادیب_3
لاله زار مال_4
اپیلاسیون نانا 4
ادیب_4
ادیب_2
لاله زار مال_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۴۹۷۷۲
۰۹ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۷:۲۲
۳۴۰۷۹
دوستاني كه امسال به مهاباد سفر كرده‌اند، با هيجان و آب و تاب از خورشي تعريف مي‌كردند كه به گفته آنها دست قرمه‌سبزي را در خوشمزگي از پشت بسته است.

برترین مجله اینترنتی ایران

مجله ایده آل: دوستاني كه امسال به مهاباد سفر كرده‌اند، با هيجان و آب و تاب از خورشي تعريف مي‌كردند كه به گفته آنها دست قرمه‌سبزي را در خوشمزگي از پشت بسته است. به همين دليل تصميم گرفتم لذت اين دوستان از خوردن اين خورش را براي شما با تشريح روش تهيه وصف كنم. آماده سازی اين خورش آسان بوده و مواد اوليه آن به راحتي در دسترس است.



مواد لازم براي 4 نفر

  •  گوشت گوسفندي: 300 گرم، خورشي
  •  تره: 250 گرم، ساطوري
  •  جعفري: 50 گرم، ساطوري
  •  لوبيا سفيد: 120 گرم، خيسانده
  •  پياز متوسط: يك عدد، ساطوري
  •  زردچوبه: يك قاشق چاي‌خوري
  •  روغن: 6 قاشق  غذاخوري
  •  نمك و فلفل قرمز: به ميزان لازم
  •  گرد لیمو: به میزان لازم

روش تهيه:

1- سه قاشق غذاخوري روغن را در يك قابلمه روي شعله متوسط داغ كرده و پياز را 6-5 دقيقه در آن تفت دهيد. گوشت را اضافه كرده و بعد از 4 دقيقه زردچوبه،‌لوبيا و دو پيمانه آب‌جوش را در آن ريخته و روي شعله ملايم 2 تا 3 ساعت با در بسته بپزيد تا گوشت و لوبيا نرم شود.

2- روغن باقي‌مانده را در يك تابه روي شعله متوسط داغ كرده و تره و جعفري ساطوري را 7،6 دقيقه تفت دهيد، سپس از روي شعله برداريد.

3- يك قابلمه متوسط انتخاب كرده و گوشت، لوبيا،تره و جعفری  را در آن بريزيد و نمك و فلفل بزنيد. آب‌گوشت را به آن اضافه كرده و روي شعله ملايم آنقدر بپزید تا خورش جا افتاده و روغن روي آن بيايد.

در نهایت در 5 دقيقه آخر گرد ليمو را به آن اضافه كرده و نمك و ادويه را ميزان كنيد.


انتشار یافته: 6
در انتظار بررسی:1
Iran, Islamic Republic of
20:00 - 1392/02/09
اینکه همان گوشت و لوبیای اصفهان است!
Iran, Islamic Republic of
20:03 - 1392/02/09
با سلام
البته این تره یک نوع گیاه کوهی هستش و با تره توی سبزی فروشی فرق داره
Iran, Islamic Republic of
19:35 - 1392/02/14
یعنی نمیشه با تره معمولی درستش کرد؟
Iran, Islamic Republic of
00:16 - 1392/03/28
میتونید از عصاره گوشت الیت هم استفاده کنید
Iran, Islamic Republic of
02:02 - 1399/01/15
من مهابادیم با تره معمولی درستش میکنن همه جا طعمشم عالیه
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
سفیر بار ساقدوش_1
گروه تولیدی نیلوفر_1
شرکت هوش و دانش سپهر_1
سفیر بار ساقدوش_3
گروه تولیدی نیلوفر_3
شرکت هوش و دانش سپهر_3
شرکت هوش و دانش سپهر_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
سفیر بار ساقدوش_4
شرکت هوش و دانش سپهر_2
سفیر بار ساقدوش_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
کلینیک النا_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
شفا_فوترموبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
تدبیرکالا_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
فنی آتل_فوتر موبایل
دکتر عارفی - موبایل فوتر
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
دکتر صالحی_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
فنی آتل_فوتر
اورانوس_فوتر2
دکتر صالحی_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
پارسیان طب - فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
دکتر لاجوردی_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
قالیشویی ادیب_فوتر
ترجمه زندگی_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
شفا_فوتر
تدبیرکالا_فوتر
آیلین_تزریق چربی
دکتر آزاد خواه_فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
کلینیک النا_فوتر
تنورستان_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر