جاباما
۴۹۷۷۲
۶ نظر
۵۰۲۵
۶ نظر
۵۰۲۵
پ

خورش تره، رقیب قورمه سبزی

دوستاني كه امسال به مهاباد سفر كرده‌اند، با هيجان و آب و تاب از خورشي تعريف مي‌كردند كه به گفته آنها دست قرمه‌سبزي را در خوشمزگي از پشت بسته است.


خورش تره، رقیب قورمه سبزی

مجله ایده آل: دوستاني كه امسال به مهاباد سفر كرده‌اند، با هيجان و آب و تاب از خورشي تعريف مي‌كردند كه به گفته آنها دست قرمه‌سبزي را در خوشمزگي از پشت بسته است. به همين دليل تصميم گرفتم لذت اين دوستان از خوردن اين خورش را براي شما با تشريح روش تهيه وصف كنم. آماده سازی اين خورش آسان بوده و مواد اوليه آن به راحتي در دسترس است.

خورش تره، رقیب قورمه سبزی

مواد لازم براي ۴ نفر

  • گوشت گوسفندي: ۳۰۰ گرم، خورشي
  • تره: ۲۵۰ گرم، ساطوري
  • جعفري: ۵۰ گرم، ساطوري
  • لوبيا سفيد: ۱۲۰ گرم، خيسانده
  • پياز متوسط: يك عدد، ساطوري
  • زردچوبه: يك قاشق چاي‌خوري
  • روغن: ۶ قاشق غذاخوري
  • نمك و فلفل قرمز: به ميزان لازم
  • گرد لیمو: به میزان لازم

روش تهيه:

1- سه قاشق غذاخوري روغن را در يك قابلمه روي شعله متوسط داغ كرده و پياز را 6-5 دقيقه در آن تفت دهيد. گوشت را اضافه كرده و بعد از 4 دقيقه زردچوبه،‌لوبيا و دو پيمانه آب‌جوش را در آن ريخته و روي شعله ملايم 2 تا 3 ساعت با در بسته بپزيد تا گوشت و لوبيا نرم شود.

2- روغن باقي‌مانده را در يك تابه روي شعله متوسط داغ كرده و تره و جعفري ساطوري را 7،6 دقيقه تفت دهيد، سپس از روي شعله برداريد.

3- يك قابلمه متوسط انتخاب كرده و گوشت، لوبيا،تره و جعفری را در آن بريزيد و نمك و فلفل بزنيد. آب‌گوشت را به آن اضافه كرده و روي شعله ملايم آنقدر بپزید تا خورش جا افتاده و روغن روي آن بيايد.

در نهایت در 5 دقيقه آخر گرد ليمو را به آن اضافه كرده و نمك و ادويه را ميزان كنيد.


پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
درآمد ماهیانه 5-20 میلیون از توی خونه با موبایل

آموزش رایگان کسب درآمد 5-20 میلیون ماهیانه از خونه و فقط با یه موبایل ساده رو در یک وبینار رایگان آموزشی یاد بگیر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      اینکه همان گوشت و لوبیای اصفهان است!

    • بدون نام

      با سلام
      البته این تره یک نوع گیاه کوهی هستش و با تره توی سبزی فروشی فرق داره

    • بدون نام

      یعنی نمیشه با تره معمولی درستش کرد؟

    • مریم

      خوب بود

    • مهناز

      میتونید از عصاره گوشت الیت هم استفاده کنید

    • بدون نام

      من مهابادیم با تره معمولی درستش میکنن همه جا طعمشم عالیه

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج