طرز تهیه خورش نخود
در این مطلب طرز تهیه خورش نخود را به شما آموزش می دهیم. این خورش را درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.
ماهنامه سرآشپز - مینا مدنی: در این مطلب طرز تهیه خورش نخود را به شما آموزش می دهیم. این خورش را درست کنید و از طعم آن لذت ببرید.
مواد مورد نیاز:
- نخود (پخته و آبکش شده): ۳ پیمانه
- پیاز بزرگ (ریز خرد شده): ۱ عدد
- سیر (خرد شده): ۲ حبه
- گوجه فرنگی (خرد شده): ۲ پیمانه
- شیر نارگیل: ۱ پیمانه
- نشاسته ذرت: ۱ ق س
- فلفل پاپریکا: ۲ ق چ
- زردچوبه: ۱ ق چ
- زنجبیل (ریز خرد شده): ۱ قطعه ۲ سانتی متری
- ادویه گرام ماسالا: ۱ ق س
- زیره سیاه: ۲ ق چ
- پودر تخم گشنیز: ۲ ق چ
- نمک: به میزان لازم
- گشنیز (خرد شده): به میزان لازم
- روغن مایع: ۲ ق س
روش پخت:
1. روغن را داخل تابه ای ریخته و روی حرارت متوسط گرم کنید. سپس پیاز و مقداری نمک را درون آن تفت دهید تا شفاف شود (حدود 6 دقیقه). بعد سیر و زنجبیل را به آن افزوده و مدت 1 دقیقه دیگر تفت دهید.
۲. ادویه گرام ماسالا، زیره سیاه، پودر تخم گشنیز، فلفل پاپریکا و زردچوبه را به آن افزوده و به مدت ۳۰ ثانیه تفت دهید.
3. نخود (از قبل خیس و پخته شده) و گوجه فرنگی را به مواد افزوده و تفت دهید تا به جوش آید (حدود 15 دقیقه). بعد شیر نارگیل را به آن اضافه کرده و تفت دهید تا به جوش آید (به مدت 5 دقیقه).
۴. نشاسته ذرت را همراه با ۲ قاشق سوپخوری آب درون کاسه ای ریخته و مخلوط کنید سپس آن را به مخلوط نخود اضافه کرده و به مدت ۵ دقیقه بجوشانید تا سس غلیظ شود.
5. خورش را همراه با پلو سرو کرده و با گشنیز تزیین کنید.
پ
نظر کاربران
شیر نارگیل از کجا تهیه گنیم