طرز تهیه ساندویچ تخم مرغ
۵۱۱۰۲۰
۰۷ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۷:۳۶
۱۵۱۰۹ 
در این مطلب طرز تهیه یک ساندویچ ساده و خوشمزه را به شما آموزش داده ایم.
ماهنامه سرآشپز - سارا خسرویان: در این مطلب طرز تهیه یک ساندویچ ساده و خوشمزه را به شما آموزش داده ایم.

مواد مورد نیاز:
 
  • اسفناج (بخارپز شده): یک دوم پیمانه
  • قارچ (اسلایس شده): یک دوم پیمانه
  • گوجه فرنگی (اسلایس شده): یک دوم پیمانه
  • کدو (بخارپز و اسلایس شده): یک دوم پیمانه
  • ژامبون گوشت: 3 ورقه
  • تخم مرغ: 1 عدد
  • پنیر چدار: 1 ورقه
  • نان گرد: 1 عدد

ساندویچ تخم مرغ 
 
روش پخت:
 
1.    نان را از وسط به دو نیم تقسیم کرده و قسمت زیر آن را روی سطح صافی قرار دهید.

2.    کدو را روی یک قسمت از نان بچینید. سپس اسفناج را در کنار آن بگذارید.

3.    به ترتیب گوجه فرنگی و قارچ را روی مواد بگذارید. بعد پنیر چدار را روی آن قرار دهید.

4.    نان حاوی مواد را در طبقه وسط فر از قبل با دمای 180 درجه سانتی گراد گرم شده، قرار دهید تا پنیر ذوب شود، سپس از فر خارج کنید.

5.    ژامبون را روی پنیر بچینید.

6.    تخم مرغ را عسلی کرده و روی پنیر قرار دهید. بعد طرف دیگر نان را روی آن بگذارید و سرو کنید.
برچسب ها:
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج