۵۱۶۲۹۸
۵ نظر
۵۳۳۷
۵ نظر
۵۳۳۷
پ

آموزش تصویریِ تهیه «کیک یزدی»

کیک یزدی به دلیل خوشمزگی و اصیل بودن طرفداران زیادی داره امروز میخوام این کیک خوشمزه را به شما آموزش بدم.

وب سایت آش خونه : کیک یزدی به دلیل خوشمزگی و اصیل بودن طرفداران زیادی داره امروز میخوام این کیک خوشمزه را به شما آموزش بدم.

مواد لازم:

  • آرد : ۳۰۰ گرم
  • شکر : ۲۰۰ گرم
  • تخم مرغ : ۳ عدد
  • ماست : ۱۵۰ گرم
  • بکینگ پودر : ۱ قاشق غذاخوری
  • گلاب : یک قاشق غذاخوری
  • هل ساییده شده : یک قاشق مربا خوری
  • روغن مایع : ۱۸۰ گرم
آموزش تصویریِ تهیه «کیک یزدی»

طرز تهیه:

۱- ابتدا تخم مرغ و ماست و گلاب و شکر و روغن مایع را با همزن به خوبی مخلوط میکنیم و به مدت ۲ دقیقه هم میزنیم

آموزش تصویریِ تهیه «کیک یزدی»

۲- حال آرد و هل و بیکینگ پودر را در ظرف دیگری با هم مخلوط کرده و یکبار الک میکنیم

آموزش تصویریِ تهیه «کیک یزدی»

۳- و بعد مواد مخلوط تخم مر غ را کم کم به مواد خشک اضافه میکنیم و حدود ۴ دقیقه با همزن دستی به خوبی مخلوط میکنیم

آموزش تصویریِ تهیه «کیک یزدی»

۴- سپس کاغذ های مافین را داخل قالب ها میگذاریم و مواد را تا نصف کاغذ ها میریزیم

آموزش تصویریِ تهیه «کیک یزدی»

۵- حال یک چاقو را در روغن میزنیم و روی مواد ریخته شده در قالب با چاقو علامت + میکشیم

آموزش تصویریِ تهیه «کیک یزدی»

۶- حال کیک ها را در فر با درجه حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۳۰ دقیقه میگذاریم اگر بعد از پخت کیک خواستید روی کیک کمی برشته شود به مدت ۵ دقیقه شعله بالای فر را روشن کنید من خودم یکم بیشتر گذاشتم یه مقدار زیادی برشته شد

آموزش تصویریِ تهیه «کیک یزدی»

۷- کیک یزدی ها آماده هست نوش جان

۸- این مقدار مواد نزدیک ۲۰ تا کیک یزدی به شما میدهد ولی من با نصف مواد یک کیک عشقولانه درست کردم
آموزش تصویریِ تهیه «کیک یزدی»
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بیننده

      چه کیکهای سوخته پوخته و نپخته ای ...!!!

    • بدون نام

      به قنادی گفتم چرا خونه مثل بیرون نمیشه وسطش خام میشه گاهی گفت روش رو فویل بکش نسوزه مغز پخت بشه

    • صدرا

      ببخشید کاربر بیننده اگه کیک سوخته وپوخته ونپختست شما داخل کیک یا فر تشریف داشتین که اظهار نظر راجع به مزه وطرحش میدی !!خودت لابد ازین بدتر درخورد خونوادت میدی

    • بدون نام

      کیک ها رو طبقه بالای فر بذارید و یه قاشق چایخوری رو درون روغن مایع برنید و وسط کاپ کیکها فرو کنید تا موقع پخت وسطش بالا بیاد

    • خودم

      ببخشید میشه به جای گرم بگید چند پیمانه اخه من ترازو ندارم

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج