۵۱۹۳۲۰
۳ نظر
۵۰۰۵
۳ نظر
۵۰۰۵
پ

سالسای خیار؛ کمی پیشرفته تر از ماست و خیارِ خودمان

سالسای خیار از ماست و خیار چیزی کم ندارد که بیشتر هم دارد. اگر تندی آن کنترل شده باشد در کنار تمامی غذاهای ایرانی و انواع خوراک طیور کاربرد دارد. در نوع مکزیکی آن استفاده از خیار و آووکادو رایج است و عطر و طعمی قوی دارد.

وب سایت آشپزی آکا: سالسای خیار از ماست و خیار چیزی کم ندارد که بیشتر هم دارد. اگر تندی آن کنترل شده باشد در کنار تمامی غذاهای ایرانی و انواع خوراک طیور کاربرد دارد. در نوع مکزیکی آن استفاده از خیار و آووکادو رایج است و عطر و طعمی قوی دارد.

مواد لازم:

  • خیار متوسط:3 عدد نگینی
  • فلفل سبز تند:2 عدد
  • لیمو ترش:2 عدد
  • گشنیز: 3 قاشق غذاخوری، ساطوری
  • سیر:یک حبه رنده شده
  • پیاز:کوچک یک عدد، رنده شده
  • ماست خامه ای 4-5 قاشق غذاخوری
  • نمک:به میزان لازم
سالسای خیار؛ کمی پیشرفته تر از ماست و خیارِ خودمان

طرز تهیه:

همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک آن را اندازه کنید.
سالسای خیار؛ کمی پیشرفته تر از ماست و خیارِ خودمان

نکات

۱ . خیار رنده شده را جایگزین خیار نگینی کنید.

2 . در صورت تمایل و برای رنگ بیشتر خیار را با پوست خرد کنید.

۳ . اگر اهل غذای تند نیستید، از فلفل دلمه ای به جای فلفل تند استفاده کنید.

4 . یک قاشق چای خوری ادویه مکزیکی یا ترکیب یک اندازه از پودر فلفل قرمز، زیره سبز، پاپریکا، پودر سیر و نمک، سالسا را معطرتر می کند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • nari

      در هیچ غذای ایرانی اصیل اینچنین بی نظمی مشهده نمیشه . حیف ماست و خیار
      هرگز ماست با لیمو مصرف نمیشه چون ترکیب این دو ماده اسیدی معده رو داغون میکنه و در غذاهای ماستی همیشه نعنا وجود داره تا هضم ان راحتتر بشه.
      این غذا به گرد پای ماست و خیار هم نمیرسه

    • بدون نام

      ماست و خیار و لیمو ترش؟!

    • بهنیا

      خوبه تو سفره تنوع ایجاد میشه

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج