۵۲۰۵۳۱
۶ نظر
۵۰۲۳
۶ نظر
۵۰۲۳
پ

کیک شیفون؛ کیکی مناسب تزئین برای جشن ها

کیک شیفون یک کیک ساده ولی خیلی نرم که برای روکش خامه شدن بسیار مناسب است.

وب سایت آش خونه: کیک شیفون یک کیک ساده ولی خیلی نرم که برای روکش خامه شدن بسیار مناسب است. (منسجم تر از کیک اسفنجی است)
مواد لازم:

  • تخم مرغ :۴ عدد
  • آرد : ۱٫۵ لیوان
  • شکر : ۱ لیوان سر خالی
  • بیکینگ پودر: ۱ قاشق مربا خوری
  • وانیل :۱/۸ قاشق چایخوری
  • آب: ۱/۴ لیوان
  • روغن: ۱/۴ لیوان
کیک شیفون؛ کیکی مناسب تزئین برای جشن ها

طرز تهیه:

ابتدا تخم مرغ و شکر و وانیل را با هم مخلوط میکنیم.

کیک شیفون؛ کیکی مناسب تزئین برای جشن ها

به مدت ۸ دقیقه با همزن بزنید تا کرم رنگ شود و یکم هم کش دار بشه.

کیک شیفون؛ کیکی مناسب تزئین برای جشن ها

حال روغن و اب را هم به مخلوط تخم مرغ اضافه میکنیم و بعد از یک دقیقه همزن را خاموش میکینم و بعد ارد و بیکینگ پودر را دو یا سه بار الک میکنیم.

کیک شیفون؛ کیکی مناسب تزئین برای جشن ها

و به تدریج به مواد بالا اضافه میکنیم و به ارامی هم میزنیم تا یکنواخت شود و بعد قالب خود را با کاغذ روغنی میپوشانیم و مواد را داخل قالب میریزیم.

کیک شیفون؛ کیکی مناسب تزئین برای جشن ها

و در طبقه وسط فر با دمای ۱۷۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱ ساعت میگذاریم تا بپزد برای اطمینان از پخت بهتر است یک چنگال در کیک فرو کنید اگر کیک به چنگال نچسبید کیک آماده هست و پس از پخت تا ۱۰ دقیقه کیک را از فر خاموش در نیاورید تا پف کیک نخوابد.

کیک شیفون؛ کیکی مناسب تزئین برای جشن ها

حال کیک را از قالب بیرون اورده و کاغذ روغنی را از آن جدا کنید و در طرف مورد نظرتان بگذارید.
کیک شیفون؛ کیکی مناسب تزئین برای جشن ها
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      می شه به جای آی شیر استفاده کرد؟ خوشمزه تر می شه هااا؟

    • صدرا

      به جای آب از شیر استفاده بشه خوشمزه تر وبافتش اسفنجی تر میشه

    • بدون نام

      خیر اتفاقا آب برای باز شدن وکشدار شدن بافت تخم مرغه برای کیک های اسفنجی وشیفون آب بهتره

    • رها

      پف میکنه ؟؟خوب میشه ؟؟واسه سالگردازدواجم لازم دارم

    • بدون نام

      کیک خوبی بود

    • بدون نام

      من باشیردرست کردم خوش طعم بود

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج