۵۲۶۲۵۵
۵۱۰۹
۵۱۰۹
پ

غذای مدرن؛ طرز تهیه راکلت کیش

راکلت نوعی پنیر نیمه جامد است که از شیر گاو تهیه می شود و کیش هم نوعی پای به شمار می رود که درون خمیر آن با پنیر، گوشت یا سبزیجات پر شده و به صورت قالبی در فر پخته می شود.

وب‌سایت روزیاتو - فروغ بیداری: راکلت نوعی پنیر نیمه جامد است که از شیر گاو تهیه می شود و کیش هم نوعی پای به شمار می رود که درون خمیر آن با پنیر، گوشت یا سبزیجات پر شده و به صورت قالبی در فر پخته می شود. با این توضیحات از شما دعوت می کنیم در ادامه این مطلب، با روش پخت کیش راکلت آشنا شوید.

مواد لازم

  • ۴ عدد تخم مرغ
  • ۱ پیمانه شیر
  • ۱ پیمانه خامه ترش
  • فلفل
  • ۱ ورقه خمیر پف کردنی
  • ۲ ورقه ژامبون خرد شده
  • ۲ ورقه ژامبون ایتالیایی (پروشوتو) خرد شده
  • ۴ ورقه گوشت گوساله ورقه ای پخته و خرد شده
  • ۱۲ اسلایس پنیر راکلت

غذای مدرن؛ طرز تهیه راکلت کیش

طرز تهیه

1. در یک کاسه متوسط، تخم مرغ، شیر، خامه و فلفل را با یکدیگر مخلوط کنید.

۲. قالب پای را با کره چرب کنید. سپس کمی آرد پاشیده و اضافی آن را خالی کنید. خمیر آماده را درون قالب گذاشته و بخش های اضافی آن را کنار بگذارید.

3. با چنگال کف خمیر را سوراخ کنید تا در طول پخت، پف نکند.

۴. مواد را درون قالب ریخته و روی آن ژامبون، پروشوتو و گوست گوساله بریزید. در آخر سطح کیش را با پنیر راکلت بپوشانید.

5. کیش پای را به مدت ۴۰ دقیقه درون فر با دمای ۲۱۰ درجه سانتی گراد بگذارید تا کاملا پخته و پنیرها آب شوند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج