«کاچی» درست کنید، انرژی بگیرید
۵۲۹۲۶۴
۲۳ ارديبهشت ۱۳۹۶ - ۰۹:۵۴
۲۷۵۰۳ 
کاچی یک دسر ایرانی است، ولی می‌توان آن را در شام به عنوان غذا به همراه نان میل کرد. کاچی به علت دارا بودن آرد و کره دارای انرژی زیادی می‌باشد.
وب سایت سوران: کاچی یک دسر ایرانی است، ولی می‌توان آن را در شام به عنوان غذا به همراه نان میل کرد. کاچی به علت دارا بودن آرد و کره دارای انرژی زیادی می‌باشد.

مواد لازم:

  • آرد برنج یک قاشق سوپ خوری
  • آرد گندم یک پیمانه
  • کره 100 گرم
  • شکر 2 پیمانه
  • گلاب یک استکان چای خوری کوچک
  • زعفران ساییده شده یک قاشق مرباخوری
  • آب 3 پیمانه
 
طرز تهیه کاچی 
 
طرز تهیه :
 
1-ابتدا در یک قابلمه استیل آب و شکر ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکر در آب حل شود، سپس زعفران را اضافه کنید و بعد از گذشت چند دقیقه، گلاب را بیفزایید. بعد از اینکه شیره حالت قوام یافته پیدا کرد، شعله اجاق گاز را خاموش کنید.
 
2- کره را در یک قابلمه متوسط ریخته و روی حرارت ملایم اجاق گاز قرار دهید. پس از اینکه کره آب شد، آرد گندم را بیفزایید و مرتب هم بزنید تا آرد تغییررنگ پیدا کرده و طلایی متمایل به قهوه ای شود.حالا نوبت به اضافه کردن آرد برنج است.
 
3- پس از اینکه آرد برنج را نیز افزودید، مخلوط آردی را روی حرارت ملایم اجاق گاز آن قدر هم بزنید تا مخلوط سرخ شود.پس از آماده شدن آرد، شیره را به آن اضافه کنید و مرتب آن را روی شعله ملایم اجاق گاز هم بزنید. این مدت زمان حداقل یک ربع به طول می انجامد.
 
4- در این مرحله باید کاچی را دم کنید. بنابراین قابلمه را روی شعله پخش کن قرار داده و روی در آن دم کنی بگذارید. حالا اجازه بدهید تا حدود نیم ساعت الی 45دقیقه کاچی دم بکشد. بعد از این مدت آن را در ظرف موردنظر بریزید و سرو کنید.
 
نکته :
 
1-شیره قوام یافته باید مانند شیره مربا غلیظ و کشدار شود.
 
2- گلاب را در مرحله پایانی قوام آمدن شیره اضافه کنید تا عطر آن از بین نرود.
 
3-غلظت کاچی باید مانند فرنی نه خیلی سفت و نه خیلی شل باشد.
 
خواص زعفران :
 
 زعفران چاشنی و رنگ دهنده غذا می باشد زعفران موجب کاهش چربی و کلسترول خون می گردد. زعفران آرام بخش، اشتها آور، ضد اسپاسم، پیشگیری کننده از بیماریهای قلبی و سرطان، تقویت کننده حافظه و کاهش دهنده فشار خون است. از گیاه زعفران در درمان بیماری آسم، بیماریهای پوستی، بیماری های چشم، عفونت ادراری، یرقان، پیش انداختن قاعدگی، رفع نفخ شکم ، درمان معده درد و درمان کم خونی استفاده می شود
برچسب ها:
انتشار یافته: 9
در انتظار بررسی:0
Iran, Islamic Republic of
15:06 - 1396/02/23
کاچی ارد برنج نداره اشتباهه
پاسخ ها
بدون نام
Iran, Islamic Republic of
۰۲:۲۴ - ۱۳۹۶/۰۲/۲۵
ارد گندم نداره
Iran, Islamic Republic of
19:25 - 1396/02/23
کاچی یه ادویه مخصوص داره که حتما باید باشه.
که در برخی مناطق به نام *قیماق اسباب* می شناسند.
Iran, Islamic Republic of
01:30 - 1396/02/24
شکرش خیلی زیاده،شیرینی کاچی از حلوا باید خیلی کمتر باشه
United States
18:07 - 1396/02/24
کاچیو با نون میخورن؟!!!!!کی شام کاچی با نون میخوره؟
پاسخ ها
مهلا
Iran, Islamic Republic of
۲۳:۳۷ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۸
چه جالب
مهلا
Iran, Islamic Republic of
۲۳:۳۷ - ۱۳۹۷/۰۳/۲۸
چه جالب
Iran, Islamic Republic of
00:16 - 1396/02/28
خاصیت کاچی به داشتن زیره است
Iran, Islamic Republic of
15:46 - 1396/03/04
کاچی رو با دارچین می خورندخیلی خوشمزه می شه هنگام پخت زرد چوبه هم می ریزند
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج