جاباما
۵۳۹۶۹۰
۱ نظر
۵۰۵۵
۱ نظر
۵۰۵۵
پ

فسنجان با میگو، به جای گوشت قلقلی و مرغ!

فسنجان یکی از خوشمزه ترین غذاهای ما ایرانیان است که برخی با مرغ و برخی هم با گوشت قلقلی درست می کنند. با ما همراه شوید تا با دستور تهیه فسنجان با میگو شما را آشنا کنیم.

وبسایت نازخاتون: فسنجان یکی از خوشمزه ترین غذاهای ما ایرانیان است که برخی با مرغ و برخی هم با گوشت قلقلی درست می کنند. با ما همراه شوید تا با دستور تهیه فسنجان با میگو شما را آشنا کنیم.

مواد مورد نیاز:
  • میگو ۲۵۰ گرم
  • جعفری و گشنیز خرد شده ۱ پیمانه
  • پیاز ۱ عدد
  • گردو ۱۵۰ گرم
  • رب انار ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
  • شکر در صورت دلخواه
  • دارچین و فلفل سیاه و زردچوبه به مقدار لازم

فسنجان با میگو، به جای گوشت قلقلی و مرغ!
طرز تهیه:

1. ابتدا پیاز را خرد کنید و در روغن کمی تفت دهید تا سبک شود.

2. میگو پاک شده و شسته را به آن اضافه کنید و کمی تفت دهید و زردچوبه و فلفل سیاه و دارچین را به آن بیفزایید.

3. سپس جعفری و گشنیز خرد شده را با میگوها تفت دهید تا عطر خوبی به میگو دهد.

4. سپس گردوهای آسیاب شده را در قابلمه ای جداگانه حدود ۱۰ دقیقه حرارت دهید تا به روغن بیفتد و به مخلوط میگو و سبزی اضافه کنید.

5. رب انار را نیز در این مرحله بیفزایید و یک لیوان آب سرد را به خورشت بیفزائید.

6. میگو نیازی به پختن زیاد ندارد بنابراین همین که آب آن کمی جمع شد کافی است.

7. در این فاصله می توانید یک یا دو حبه یخ به آن بیفزائید تا حسابی به روغن بیفتد.

8. استفاده از آب سرد نیز به همین منظور است.

9. طعم این غذا باید ملس باشد.

10. چون شباهت زیادی با قلیه میگو دارد،باید ملس شود که تفاوت آن را احساس کنید.

11. اگر رب انار ترش استفاده می کنید، حتما کمی شکر به آن بیفزائید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
درآمد ماهیانه 5-20 میلیون از توی خونه با موبایل

آموزش رایگان کسب درآمد 5-20 میلیون ماهیانه از خونه و فقط با یه موبایل ساده رو در یک وبینار رایگان آموزشی یاد بگیر

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 8/8 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      حال به هم زنه میگو وقتی سرخ میشه ی بوی چندشی از ش بلند میشه.زهلم گتمیش

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج