۵۴۱۰۳۶
۲ نظر
۵۰۱۶
۲ نظر
۵۰۱۶
پ

طرز تهیه یک «کشک بادمجان» خوشمزه

از هرچه بگذریم، از کشک بادمجان نمی توان گذشت. اگرچه مقدار روغن مصرفی در آن در مقایسه با دیگر غذاها بسیار بیشتر است، اما با این حال همچنان جزو غذای مورد علاقه عده زیادی محسوب می شود.

وب سایت من آشپزم: از هرچه بگذریم، از کشک بادمجان نمی توان گذشت. اگرچه مقدار روغن مصرفی در آن در مقایسه با دیگر غذاها بسیار بیشتر است، اما با این حال همچنان جزو غذای مورد علاقه عده زیادی محسوب می شود.
مواد لازم:

  • بادمجان متوسط ۴ عدد
  • پیاز متوسط ۱ عدد
  • سیر ۲ حبه
  • زعفران دم کرده ۱/۲ استکان
  • مغز گردو ۱۰۰ گرم
  • نعنا خشک ۲ قاشق غذا خوری
  • کشک ۵ قاشق غذا خوری
طرز تهیه یک «کشک بادمجان» خوشمزه

طرز تهیه:
1- بادمجانها را پوست بگیرید ، برش عمودی بزنید ، بشوئید و نمك بزنید و بگذارید تا تلخی آنها گرفته شود . بعد از خشك كردن بادمجانها ، آنها را در مقداری روغن سرخ كنید و بعد از سرخ شدن ، روی حوله آشپزخانه یا دستمال كاغذی ضخیم بچینید تا روغن اضافه آنها گرفته شود .

2- پیاز را خلال خرد كنید و در مقداری روغن همراه با كمی زردچوبه سرخ كنید . وقتی پیاز طلایی شد ، سیرها را رنده كنید و به پیاز اضافه كنید ، بعد از چند دقیقه نیمی از نعناع خشك را داخل تابه بریزید و هم بزنید .

3- بادمجانها را بكوبید و داخل تابه بریزید و بعد از مخلوط كردن مواد ، ۲ لیوان آب جوش داخل تابه بریزید و درب تابه را ببنید . حرارت زیر تابه را ملایم كنید و بگذارید مخلوط به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ملایم و درب بسته مزه دار و مغز پخت شود .

4- مغز گردو را آسیاب كنید و بعد از ۳۰ دقیقه كه مخلوط مغز پخت شد و اصطلاحا به روغن افتاد همراه باقیمانده نعناع خشك ، به تابه اضافه كنید و خوب هم بزنید .

5- اگر آب غذا كشیده شده بود حداكثر ۱ لیوان آب جوش داخل ظرف بریزید . درب ظرف را ببنید و ۱۰ دقیقه دیگر زمان دهید تا گردو و مواد خوب مخلوط شوند .

6- بعد از ۱۰ دقیقه ۳ قاشق غذا خوری كشك را همراه زعفران دم كرده به مواد اضافه كنید و مواد را هم بزنید، درب ظرف را باز بگذارید و حرارت زیر تابه را كمی بالا ببرید تا آب اضافه كشك كشیده شود .

7- بعد از اینكه آب كشك كشیده شد ، زیر تابه را خاموش كنید ، درب تابه را ببنید و ۱۵ دقیقه اجازه دهید تا مواد روی شعله خاموش و با حرارت داخل تابه ، جابیفتند . ( دقت كنید كه حتما موقع جا افتادن غذا ، شعله زیر تابه را خاموش كنید و درب آن بسته باشد ) و بعد غذا را در ظرف مناسب بكشید و سرو كنید .
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      عجب اشتباهی کردم اومدم این صفحه.کو تا افطار .گشنهم شد

      پاسخ ها

      • بدون نام

        خخخ ایول

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج