۵۴۷۸۲۶
۵۵۷۱
۵۵۷۱
پ

مراحل پوسیدن و کپک زدن میوه‌ها و خوراکی‌ها

فکر کنید که هوس هندوانه کرده اید و به سراغ آن می روید تا یک قاچ از این میوه را برش داده و میل کنید، اما با حجمی از کپک های سفید و سبز مواجه می شوید که نه تنها ظاهر ناخوشایندی دارد، بلکه بسیار بد بو نیز هست.

وبسایت روزیاتو - فروغ بیداری: شاید بتوان گفت هیچ چیزی به اندازه دیدن میوه ها یا خوراکی های پلاسیده، کپک زده و گندیده نمی تواند ناراحت کننده باشد.

فکر کنید که هوس هندوانه کرده اید و به سراغ آن می روید تا یک قاچ از این میوه را برش داده و میل کنید، اما با حجمی از کپک های سفید و سبز مواجه می شوید که نه تنها ظاهر ناخوشایندی دارد، بلکه بسیار بد بو نیز هست.

برخی از میوه ها به دلیل داشتن پوست ها نازک و نرم بسیار سریع دچار پلاسیدگی شده و به سرعت میکروب و باکتری درون آن ها نفوذ کرده و موجب فاسد شدنشان می شود. همین مساله باعث شده تا یکی از کانال های شبکه اجتماعی یوتوب موسوم به TEMPONAUT Timelapse به ساخت مجموعه ای از ویدئوهای جالب از روند پلاسیدگی و پوسیدن میوه ها و خوراکی ها اقدام نماید که بسیار جالب توجه هستند.

سازندگان این ویدئوهای تایم لپس برای هر کدام از میوه ها چندین روز و حتی ماه زمان صرف کرده اند. به طور مثال، برای توت فرنگی مدت ۱۹ روز یا برای آناناس بیشتر از یک ماه زمان گذاشته اند تا ویدئوی جالب و دیدنی زیر ساخته شود.
در صورت پخش نشدن ویدئو بر روی تصویر زیر کلیک کنید.
مراحل پوسیدن و کپک زدن میوه‌ها و خوراکی‌ها
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج