۵۴۸۹۵۷
۱ نظر
۵۰۶۴
۱ نظر
۵۰۶۴
پ

«برازق»؛ شیرینی معروفِ سوریه‌ای

برازق یکی از شیرینی های معروف عربی است که اصل آن مربوط به شام یا سوریه است که عبارت است از تکه های دایره ای شکل که در کنجد غلتانده می شود و در سایزهای بزرگ و یا لقمه ای پخته می شود.

ماهنامه کیک و شیرینی - اسماء منتظری: برازق یکی از شیرینی های معروف عربی است که اصل آن مربوط به شام یا سوریه است که عبارت است از تکه های دایره ای شکل که در کنجد غلتانده می شود و در سایزهای بزرگ و یا لقمه ای پخته می شود.

مواد لازم:

  • روغن حیوانی یا کره به دمای محیط رسیده: ۲۵۰ گرم
  • شکر: ۲۵۰ گرم
  • آرد: ۵۰۰ گرم
  • مایه خمیر خشک: یک چهارم قاشق چایخوری
  • آب: ۱۱۰ گرم

مواد لازم جهت روی شیرینی:

  • کنجد: 1 پیمانه
  • آب: 5 قاشق غذاخوری
  • شهد غلیظ: یک دوم پیمانه

مواد لازم جهت شهد:

  • شکر: ۱ پیمانه
  • آب: یک دوم پیمانه
  • گلاب: یک قاشق غذاخوری
  • عرق بهار نارنج: ۱ قاشق غذاخوری

«برازق»؛ شیرینی معروفِ سوریه‌ای
طرز تهیه:

۱. ابتدا شهد را آماده کنید. برای درست کردن شهد، آب و شکر را مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملا ذوب شود. در انتها عرق بهار نارنج و گلاب را اضافه کنید و حرارت را خاموش کنید.
۲. برای درست کردن خمیر، روغن حیوانی و یا کره با دمای محیط را با همزن بزنید تا کمی رنگ آن تغییر کرده و کرمی رنگ شود. سپس شکر را اضافه کنید و به هم زدن ادامه دهید تا کمی حجم آن زیاد شده و رنگ آن روشن شود.
۳. سپس آب را اضافه کنید و چند ثانیه به هم زدن ادامه دهید تا کمی حجم آن زیاد شده و رنگ آن روشن شود. سپس آب را اضافه کنید و چند ثانیه به هم زدن ادامه دهید.

۴. آرد و خمیر مایه را با هم مخلوط کرده و به مخلوط کره و شکر اضافه کنید و با دست کمی ورز دهید تا کاملا یکدست شود. این خمیر حداقل باید ۱۲ ساعت در یخچال استراحت داده شود.
۵. بعد از استراحت، خمیر را از یخچال خارج کرده و در دمای محیط قرار دهید. فر را در دمای ۲۰ درجه سانتیگراد قرار دهید. از خمیر گلوله های ۲۰ گرمی جدا کنید، کنجد، آب و یک دوم پیمانه شهد را با هم خوب مخلوط کنید و داخل یک سینی پخش کنید.
۶. خمیرهای ۲۰ گرمی را کمی کف دست باز کنید و روی کنجدها قرار دهید و با انگشت کمی خمیر را روی کنجدها فشار دهید تا کمی باز شود.
۷. سپس اگر سینی که کف آ« کاغذ روغنی انداخته اید بپیچید و در فر به مدت ۱۵ دقیقه و یا تا زمانی که کمی روی آن طلایی شود، سپس از فر خارج کنید. اجازه دهید خنک شود و در ظرف مناسب بپیچید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      عرض کردم اوق.چرا نظرنو نزاشتی

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج