طرز تهیه خوراک مرغ و بروکلی
۵۵۱۲۶۶
۰۹ تير ۱۳۹۶ - ۰۷:۰۳
۴۰۵۸۹ 
اگر عادت دارید برای شام حتما سالاد یا غذاهای خیلی سبک میل کنید، این غذا را درست کنید که هم سبک است و هم کاملا سیر می شوید. طرز تهیه خوراک مرغ و بروکلی را به شما آموزش داده ایم.
مجله سرآشپز - سمیه دیندار: اگر عادت دارید برای شام حتما سالاد یا غذاهای خیلی سبک میل کنید، این غذا را درست کنید که هم سبک است و هم کاملا سیر می شوید. طرز تهیه خوراک مرغ و بروکلی را به شما آموزش داده ایم.

مواد مورد نیاز:
 
  • مرغ بدون استخوان (خرد شده): 500 گرم
  • کلم بروکلی: 2 پیمانه
  • قارچ (اسلایس شده): 1 پیمانه
  • زنجبیل تازه (خرد شده): 2 ق چ
  • سیر (خردشده): 1 ق چ
  • آب مرغ: یک چهارم پیمانه
  • شکر: 1 ق چ
  • روغن کنجد: 2 ق چ
  • سس سویا: 1 ق چ
  • آرد ذرت: 1 ق چ
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن جامد: به میزان لازم

خوراک مرغ و بروکلی 
 
روش پخت:
 
1.    یک قاشق چایخوری روغن جامد را داخل تابه ای ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید تا گرم شود. سپس کلم بروکلی و قارچ را به آن افزوده و حدود 4 دقیقه تفت دهید تا نرم شود.

2.    زنجبیل و سیر را به مواد اضافه کرده و به مدت 30 ثانیه تفت دهید. سپس سبزیجات را از تابه خارج کرده و کنار بگذارید.

3.    تابه را با دستمال آشپزخانه تمیز کرده و 1 قاشق سوپخوری روغن جامد را درون آن ریخته و بگذارید تا گرم شود.

4.    مرغ را همراه با مقداری نمک و فلفل درون تابه ریخته، به مدت 4 دقیقه تفت دهید تا مرغ طلایی رنگ شود و بپزد.

5.    مخلوط کلم بروکلی و قارچ را به مرغ افزوده، بعد از 2 دقیقه از روی حرارت بردارید.

6.    مخلوط مرغ را داخل ظرفی بریزید. بعد آب مرغ، شکر، روغن کنجد و سس سویا را با هم مخلوط کنید و روی آن بریزید...

7.    آرد ذرت را با 1 قاشق سوپخوری آب سرد مخلوط کنید.

8.    مخلوط مرغ را به مدت 30 ثانیه تفت داده و پس از جوش آمدن، مخلوط آرد ذرت را به آن افزوده و 1 دقیقه دیگر روی حرارت قرار دهید. سپس به همراه برنج سرو کرده و روی آن کمی کنجد بپاشید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج