۳ ترفند ويژه براي آشپزخانه
پیتزا با خمیری كه خودتان درست كردهاید همیشه لذتبخشتر است. برای این كار باید خمیر را زمان پهنكردن به یك توپ كوچك تبدیل و از مركز شروع كنید.
- راحتترین راه برای پهن كردن خمیر پیتزا
پیتزا با خمیری كه خودتان درست كردهاید همیشه لذتبخشتر است. برای این كار باید خمیر را زمان پهنكردن به یك توپ كوچك تبدیل و از مركز شروع كنید. وردنه را مركز خمیر بگذارید و به آرامی آن را پهن كنید. با انگشتانتان لبه خمیر را به آرامی بلند كنید، آن را مرتب بچرخانید و هر بار از یك جهت آن را پهن كنید تا به ضخامتی برسد كه ميخواهید. اگر خمیر را خراب كردید، آن را دوباره گرد كنید و از اول شروع كنید. اگر دیديد خمیر به كشش مقاوم شده، به آن 10 دقیقه فرصت دهید و دوباره شروع كنید.
- مناسبترین راه برای پوست كندن سیر
- بهترين راه براي فريز كردن گوشت چرخ شده
گوشت را به اندازههای مساوی در كیسههای فریزر بزرگ بگذارید و آن را كاملا پهن كنید. با انگشت یا با یك سیخ چوبی روی گوشت خط بیندازید تا به چند بخش مساوی تقسیم شود. وقتی گوشت یخ زد سفت ميشود و هر كدام از این تكهها به راحتی از هم جدا ميشوند. ميتوانید هر تكه را جداگانه از فریزر بیرون بیاورید و بگذارید آب شود.
پ
نظر کاربران
عالیه بچه ها عالیه مرسی