۵۶۱۳۷۲
۱ نظر
۵۰۰۴
۱ نظر
۵۰۰۴
پ

رکورد ریل گذاری کشور شکسته شد

معان وزیر راه و شهرسازی با اشاره به تاکید دولت یازدهم بر تکمیل شبکه ریلی کشور، اعلام کرد: در سه ماه ابتدایی سال جاری ۲۴۱ کیلومتر ریل‌گذاری جدید انجام و با این اقدام رکورد ریل‌گذاری در کشور شکسته شد.

خبرگزاری ایسنا: معان وزیر راه و شهرسازی با اشاره به تاکید دولت یازدهم بر تکمیل شبکه ریلی کشور، اعلام کرد: در سه ماه ابتدایی سال جاری ۲۴۱ کیلومتر ریل‌گذاری جدید انجام و با این اقدام رکورد ریل‌گذاری در کشور شکسته شد.

خیراله خادمی اظهار کرد:‌ در ادامه حرکت به سمت توسعه شبکه ریلی کشور، هم اکنون ۳۴۳۸ کیلومتر راه آهن، در دست ساخت و ۴۹۱۶ کیلومتر، در دست مطالعه قرار دارد که از این میان تکمیل کریدورهای ترانزیتی و اتصال مراکز استان‌های استراتژیک کشور به شبکه ریلی به عنوان برنامه اجرایی چهارساله دولت در اولویت قرار گرفته است.

وی افزود: به منظور تکمیل شبکه ریلی حدود ۸۰ هزار میلیارد تومان اعتبار مورد نیاز است و از این رو با توجه به کمبود منابع اعتباری در کشور اولویت‌بندی در اجرای پروژه‌ها در دستور کار قرار گرفته است.

خادمی درباره جزییات این اولویت بندی نیز اظهار کرد: اولویت‌بندی در اجرای پروژه‌ها در سه حوزه راه‌آهن، راه و آزادراه صورت گرفته و پیش‌بینی می‌شود به منظور اتمام پروژه‌های نیمه‌تمام به ۱۴۰ هزار میلیارد تومان اعتبار نیاز داشته باشیم. این در حالی است که اعتبار سالانه شرکت ساخت حدود ۳ تا ۴ هزار میلیارد تومان است.

معاون وزیر راه و شهرسازی اولویت‌بندی اجرای پروژه‌ها را بر مبنای سه شاخص مهم ارزیابی کرد و افزود:‌ برنامه‌ریزی شده است تا پروژه‌های با پیشرفت فیزیکی بالا، طرح های قرار گرفته در گلوگاه‌های ترافیکی کشور و مسیرهای ترانزیتی که موجب تکمیل کریدورهای بین‌الملی می‌شود در اولویت اجرا قرار گیرند.

وی تکمیل ۹۱۹ کیلومتر راه‌آهن تا پایان سال جاری را از برنامه‌های این حوزه برشمرد و عنوان کرد: تمرکز ساخت شبکه ریلی بر این محورها قرار گرفته است و با تکمیل آن پنج مرکز استان به خطوط ریلی متصل می‌شوند.

مدیرعامل شرکت ساخت وتوسعه، ساخت متوسط سالانه خطوط ریلی در کشور را ۲۰۰ کیلومتر دانست و افزود: طی ۱۰ سال گذشته متوسط سالانه ساخت خطوط ریلی در کشور کمتر از ۲۰۰ کیلومتر بود و با ریل‌گذاری ۲۴۱ کیلومتر راه‌آهن در سه ماه ابتدای سالجاری این رکورد شکسته شده است.

خادمی همچنین با اشاره به گام‌های مثبتی که در چهار سال گذشته در بخش آزادراهی برداشته شده است بیان کرد: هم‌اکنون ۱۶ پروژه‌ آزادراهی در کشور فعال است که شش پروژه آن ابر پروژه و بزرگ مقیاس هستند. آزادراه تهران- شمال، کنارگذر جنوبی تهران، آزادراه اصفهان- شیراز، اراک- خرم‌آباد، آزادراه همت- کرج، تبریز- ارومیه و آزادراه منجیل- رودبار از مهمترین آزادراه‌های در دست احداث کشور به حساب می آیند.

خادمی از برنامه‌ریزی برای بهره‌برداری بخشی از مهمترین آزادراه‌های کشور خبر داد و عنوان کرد: امیدواریم ۱۳۹۷ سال طلایی بهره‌برداری از آزادراه‌های در دست احداث کشور باشد.

معاون وزیر راه و شهرسازی طول راه و بزرگراه‌های در حال احداث کشور را نزدیک به ۷۷۵۰۰ کیلومتر دانست و گفت:‌ اولویت‌بندی تکمیل پروژه‌ها در این بخش بر مبنای رفع گلوگاه‌های ترافیکی کشور است و از این مقدار۲۸۰۰ کیلومتر در اولویت قرار گرفته است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      با توجه به بودجه وپولی که در اختیار شماست ،تا انقلاب مهدی نصف پروژه ها انجام خواهد شد و فکر کنم اتمام کار با پایان یافتن ومنفجر شدن زمین همراه خواهد شد خسته نباشی هموطن

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج