الواح الغریبه؛ شیرینیِ معروف مغربی
الغریبه نوعی شیرینی مغربی است که در الجزایر و در مصر، الغربیه تلفظ می شود اما در شکل، کمی با هم متفاوت هستند ولی نوع مواد مصرف شده در آنها یکی است.
ماهنامه کیک و شیرینی - اسماء منتظری: الغریبه نوعی شیرینی مغربی است که در الجزایر و در مصر، الغربیه تلفظ می شود اما در شکل، کمی با هم متفاوت هستند ولی نوع مواد مصرف شده در آنها یکی است.
مواد لازم:
مواد لازم:
- کره (به دمای محیط رسیده): ۲ پیمانه
- پودر قند: ۱ پیمانه
- آرد: دو و یک دوم پیمانه
- بادام (پودر شده): ۱ پیمانه
- شکر: یک دوم پیمانه
- بادام پرک: مقداری برای تزئین
- گلاب: ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
۱. کره به دمای محیط رسیده را کمی با همزن می زنیم سپس پودر قند را کم کم اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه می دهیم تا جایی که رنگ آن کمی روشن شود.
۱. کره به دمای محیط رسیده را کمی با همزن می زنیم سپس پودر قند را کم کم اضافه می کنیم و به هم زدن ادامه می دهیم تا جایی که رنگ آن کمی روشن شود.
۲. آرد را کم کم اضافه می کنیم و با دست ورز می دهیم تا خمیر یکدستی ایجاد شود. دقت کنید که خمیر کمی شل است و نیاز به اضافه کردن آرد نیست. خمیر را نیم ساعت در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
۳. سپس خمیر را از یخچال خارج کرده و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و نیمی از آن را در یک سینی ۲۰×۳۰ که کف آن را کاغذ روغنی انداخته، پهن کنید. پودر بادام را همراه با شکر و سه قاشق گلاب مخلوط کنید و روی خمیر پخش کنید.
۳. سپس خمیر را از یخچال خارج کرده و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید و نیمی از آن را در یک سینی ۲۰×۳۰ که کف آن را کاغذ روغنی انداخته، پهن کنید. پودر بادام را همراه با شکر و سه قاشق گلاب مخلوط کنید و روی خمیر پخش کنید.
۴. سپس نیمه دوم خمیر را روی مواد میانی پهن کنید و بادام پرک را روی آن به تساوی بچینید و داخل فر قرار دهید (فر را در دمای ۱۸۰ درجه گرم کنید) و ۲۰ دقیقه و یا تا زمانی که کمی کناره های خمیر طلایی شود به آن زمان دهید. سپس از فر خارج کنید و اجازه دهید تا کاملا خنک شود. بعد از خنک شدن برش بزنید و در ظرف بچینید.
پ
ارسال نظر