طرز تهیه سالاد لوبیای ایتالیایی
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
دکتر نداف کرمانی_ fموبایل
دندانپزشکی تاج_f موبایل
روشا فارمسی_d
رستوران پارسیان_D
ادیب_1
لاله زار مال_1
اپیلاسیون نانا 1
لاله زار مال_3
ادیب_3
اپیلاسیون نانا 3
ادیب_4
اپیلاسیون نانا 4
لاله زار مال_4
ادیب_2
لاله زار مال_2
اپیلاسیون نانا 2
دکتر نداف کرمانی_ f
دندانپزشکی تاج_f
۵۷۸۵۲۹
۱۹ مرداد ۱۳۹۶ - ۰۷:۳۹
۳۰۰۲۴
سالاد لوبیای ایتالیایی یک سالاد سبک با سبزیجات ترد و تکه‌های نان برشته است که پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.
وب‌سایت آشپزباشی: سالاد لوبیای ایتالیایی یک سالاد سبک با سبزیجات ترد و تکه‌های نان برشته است که پیشنهاد میکنیم حتما امتحان کنید.
 
مواد لازم
 
  • کرفس ۱ شاخه
  • هویج ۱/۲ عدد
  • کلم رادیشیو ۱۲۰ گرم
  • پیاز ۱ قاشق غذاخوری
  • کنسرو لوبیا چیتی ۶۰۰ گرم
  • ریحان ۱۰ گرم
  • روغن زیتون ۱۳۰ میلی لیتر
  • سرکه سفید ۸۰ میلی لیتر
  • نمک به میزان لازم
  •  فلفل سیاه به میزان لازم
  • پنیر پارمزان ۷۵ گرم
  • نان تست  ۱۰۰ گرم
 
طرز تهیه سالاد لوبیای ایتالیایی 

آماده کردن مواد برای تهیه سالاد لوبیای ایتالیایی:

1.  کرفس رو بشویید، هویج رو پوست بگیرید و اون‌ها رو به همراه کلم رادیشیو به شکل مکعب‌های نیم سانتی‌متری خرد کنید. به جای کلم رادیشیو می تونید از کلم قرمز استفاده کنید.

2.  کنسرو لوبیا رو آبکش و خشک کنید.

3.  از پیاز خرد شده استفاده کنید.

4.  برگ‌های ریحان رو جدا کنید و ریز خرد کنید.

5.  از برش های پنیر پارمزان استفاده کنید. برای این که برش پنیر پارمزان داشته باشید از لایه بیرونی و سفت پنیر با پوست کن چند برش جدا کنید.

6.  نان رو به شکل مکعب‌های ۱ سانتی‌متری برش بزنید.
 
طرز تهیه

1. کرفس رو به همراه هویج، کلم رادیشیو، لوبیا، پیاز و ریحان در کاسه‌ای بریزید. روغن زیتون، سرکه و کمی نمک و فلفل سیاه رو به اون‌ها اضافه کنید. سالاد رو برای ۲ ساعت در درمای اتاق کنار بذارید.

2. برش‌های پنیر پارمزان رو در یک و نیم لیتر آب سرد بریزید و برای ۱ ساعت روی حرارت متوسط رو به بالا بپزید. اون‌ها رو از روی حرارت بردارید و بذارید تا خنک بشن.

3. فر رو از قبل با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی‌گراد گرم گنید. مکعب‌های نان رو در سینی فر بریزید و برای ۲۰ دقیقه در فر برشته کنید. هر چند دقیقه نان‌ها رو کمی هم بزنید تا یکدست برشته بشن.

4. سالاد رو در بشقاب ها بکشید، چند قاشق از آب سرد شده برش‌های پارمزان روی سالاد بریزید. مقداری تکه‌های نان و برش‌های پنیر پارمزان روی سالادها بذارید و سرو کنید.
مطالب مرتبط
نام:
* نظر:
تعداد کاراکترهای مجاز: 450
قوانین ارسال نظر
بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج
گروه تولیدی نیلوفر_1
شرکت هوش و دانش سپهر_1
سفیر بار ساقدوش_1
گروه تولیدی نیلوفر_3
شرکت هوش و دانش سپهر_3
سفیر بار ساقدوش_3
شرکت هوش و دانش سپهر_4
سفیر بار ساقدوش_4
گروه تولیدی نیلوفر_4
سفیر بار ساقدوش_2
گروه تولیدی نیلوفر_2
شرکت هوش و دانش سپهر_2
قالیشویی ثمین_فوتر موبایل
قالیشویی ادیب_فوتر موبایل
پارسیان طب - فوتر موبایل
روانشناسی مرهم_ فوتر موبایل
رستوران پارسیان_فوتر موبایل
ترجمه زندگی_فوتر موبایل
آیلین_فوتر موبایل کاشت ابرو
دکتر صالحی_فوتر موبایل
نیکان فارمدمهر_فوتر موبایل
قالیشویی بانو_فوترموبایل
دندانپزشکی تاج _ فوترموبایل2
دکتر آزاد خواه_فوتر موبایل
کلینیک النا_فوتر موبایل
دکتر لاجوردی_فوتر موبایل
روشا فارمسی_فوتر موبایل
رستوران باغ بهشت_فوتر موبایل
اورانوس_فوترموبایل2
دکتر عارفی - موبایل فوتر
تدبیرکالا_فوتر موبایل
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر موبایل
تنورستان_فوتر موبایل
قالیشویی نوین_فوتر موبایل
شفا_فوترموبایل
آیلین_فوتر موبایل بلفارو
فنی آتل_فوتر موبایل
موسسه خیریه زهرا_فوتر موبایل
آیلین_تزریق چربی موبایل
دندانپزشکی تاج _ فوتر2
قالیشویی محتشم کاشان_فوتر
دکتر آزاد خواه_فوتر
کلینیک النا_فوتر
روشا فارمسی_فوتر
نیکان فارمدمهر_فوتر
اورانوس_فوتر2
دکتر لاجوردی_فوتر
آیلین_فوتر کاشت ابرو
قالیشویی ادیب_فوتر
رستوران باغ بهشت _فوتر
قالیشویی نوین_فوتر
روانشناسی مرهم_ فوتر
آیلین_تزریق چربی
تدبیرکالا_فوتر
دکتر صالحی_فوتر
قالیشویی بانو_فوتر
موسسه خیریه زهرا_فوتر
تنورستان_فوتر
پارسیان طب - فوتر
شفا_فوتر
آیلین_فوتر بلفارو
ترجمه زندگی_فوتر
قالیشویی ثمین_فوتر
رستوران پارسیان_فوتر
فنی آتل_فوتر