۵۸۳۲۹۳
۵۰۰۷
۵۰۰۷
پ

طرز تهیه پنکیک آلمانی با آلو کبابی

می تونید پنکیک‌ آلمانی رو به همراه انواع میوه‌ها میل کنید. در اینجا اون رو در کنار آلوی کبابی سرو می کنیم.

وب سایت آشپزباشی: می تونید پنکیک‌ آلمانی رو به همراه انواع میوه‌ها میل کنید. در اینجا اون رو در کنار آلوی کبابی سرو می کنیم.
مواد لازم:
  • آلو 3 عدد
  • پرتقال ۱/۲ عدد
  • شکر ۲ قاشق غذاخوری
  • کره ۲۰ گرم
  • تخم مرغ ۲ عدد بزرگ
  • خامه ۱۰۰ میلی لیتر
  • شیر ۱۲۰ میلی لیتر
  • آرد ۱۲۵ میلی لیتر
  • شکر ۳۰ گرم
  • پودر دارچین ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه پنکیک آلمانی با آلو کبابی
آماده کردن مواد برای تهیه پنکیک آلمانی با آلوی کبابی:

۱- آلوها رو نصف و هسته‌هاشون رو جدا کنید. اون‌ها رو قاچ کنید.
طرز تهیه:

1. از قبل فر رو با حرارت ۲۰۰ درجه سانتی گراد گرم کنید و سینی فر رو در اون بذارید تا گرم بشه.

۲. با آماده کردن آلوها شروع کنید. برش‌های آلو رو در یه قالب بچینید. آب پرتقال رو روی برش‌های آلو بریزید و ۲ قاشق غذاخوری شکر روی اون ها بپاشید. مواد رو با هم ترکیب کنید و برای حدود ۲۰ دقیقه تا نرم بشن ولی له نشن، در فر کبابی کنید. آلوها رو از فر خارج کنید و کنار بذارید.

3. کره رو نصف کنید و در ۲ ماهیتابه جداگانه کوچک (که مناسب گذاشتن در فر باشن) روی حرارت پایین تا زمانیکه کمی قهوه‌ای رنگ بشه، آب کنید.

۴. در این میان خمیر پنکیک رو با ترکیب کردن تخم‌مرغ با خامه، شیر و آرد درست کنید. مواد رو تا یکدست بشن، با هم ترکیب کنید. خمیر رو بین ۲ ماهیتابه تقسیم کنید و اون‌ها رو روی سینی فر گرم شده در فر بذارید و برای حدود ۲۰ دقیقه تا پف کنن و طلایی بشن، بپزید.

5. ۳۰ گرم شکر رو با پودر دارچین ترکیب کنید. پنکیک‌ها رو از فر خارج کنید و از ترکیب شکر و دارچین روی اون‌ها بپاشید و در کنار آلوهای کبابی سرو کنید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج