آموزش تصویری: طرز تهیه چیکن آلفردو
چیکن آلفردو یا همون پاستا با سس آلفردو یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفداره که خیلی راحت میشه توی خونه درستش کرد.
وبسایت بدونیم: چیکن آلفردو یا همون پاستا با سس آلفردو یکی از غذاهای خوشمزه و پر طرفداره که خیلی راحت میشه توی خونه درستش کرد.
مواد لازم:
مواد لازم:
- ۲ عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان
- ۱ بسته پاستا
- ۲ قاشق غذاخوری کره
- ۱ پیمانه خامه زده شده
- نصف پیمانه پنیر پارمزان رنده شده
- ادویه جات به دلخواه
ابتدا با پختن پاستا شروع کنید. نوع پاستا بهتره پنه باشه. پاستا رو طبق دستوری که روی جعبه داره بپزید.
زمانی که پاستا در حال پختنه سینه مرغ رو در اندازه های ۲ سانتیمتری خرد کنید.
زمانی که پاستا در حال پختنه سینه مرغ رو در اندازه های ۲ سانتیمتری خرد کنید.
بعد از خرد کردن مرغ اونهارو داخل تاوه بپزید و ادویه جات دلخواهتون رو بزنید.
پاستا رو حتما هم بزنید تا به هم نچسبند، وقتی پاستا پخته شد آبکش کنید و کنار بزارید.
برای درست کردن سس آلفردو کره رو آب کنید و ادویه جات دلخواهتون رو بهش اضافه کنید.
بعد از این که کره کاملا آب شد خامه زده شده رو اضافه کرده و هم بزنید.
بعد از آماده شدن سس، مرغ، پاستا و سس رو با هم مخلوط کنید.اکنون چیکن آلفردوی ما آماده سرو شدنه.
پ
نظر کاربران
چه نوع ادويه اى استفاده ميشه؟
تنها ادویه ی آلفردو فلفل سیاهه هرچی به غیر ا این خرابش میکنه
سلام خسته نباشید
این ک میگید خامه را بزنید
چ خامه ای؟؟
یعنی چی بزنیم؟؟؟
از کجا تهیه کنیم؟؟؟