۵۸۸۵۳۷
۵۰۱۳
۵۰۱۳
پ

محققان دانشگاه "استنفورد" اعلام کردند؛

۹۹ درصد از میکروب‌های بدن هنوز ناشناخته‌اند!

محققان دانشگاه "استنفورد" طی انجام یک پژوهش جدید دریافتند که ۹۹ درصد از میکروب‌های موجود در بدن انسان هنوز هم ناشناخته هستند. تعداد زیادی از میکروب‌ها در بدن انسان سکونت داشته که علم اطلاعات بسیار کمی درباره اغلب آنها دارد.

ایسنا: محققان دانشگاه "استنفورد" طی انجام یک پژوهش جدید دریافتند که ۹۹ درصد از میکروب‌های موجود در بدن انسان هنوز هم ناشناخته هستند.
99 درصد از میکروب‌های بدن هنوز ناشناخته‌اند!

به نقل از گیزمگ، تعداد زیادی از میکروب‌ها در بدن انسان سکونت داشته که علم اطلاعات بسیار کمی درباره اغلب آنها دارد.

در واقع، تحقیقات جدید استنفورد در مورد قطعات خارجی دی.‌ان.‌ای DNA که در بدن انسان در گردش است، نشان می‌دهد که ۹۹ درصد از میکروب‌های موجود در داخل بدن ما برای علم کاملا ناشناخته هستند.

این کشف ابتدا به صورت تصادفی و زمانی که این تیم روش‌های کم تهاجمی را برای پیش بینی اینکه بدن بیمار یک اندام پیوندی را رد می‌کند یا خیر، به دست آمد.

محققان به جای تجربه کاملا ناخوشایند نمونه‌برداری از بافت، از یک آزمایش خون ساده برای این کار استفاده کردند.

ایده این کار اساسا به این دلیل پدید آمد که اگر آنها قطعاتی از دی.‌ان.‌ای اهدا کننده عضو را در خون بیمار مشاهده می‌کردند، می‌توانست دلیل مناسبی برای رد پیوند باشد.

این تکنیک در کنار مزایایی که برای تشخیص رد پیوند داشت، توانست بینش‌هایی را در مورد میکروبیوم شخص (هزاران باکتری، ویروس و دیگر میکروبهایی که در سراسر بدن زندگی می‌کنند) ارائه دهد.

این تیم دریافتند که از تمام دی.‌ان.‌ای‌های غیر انسانی که در بدن فرد شناور بودند، ۹۹ درصد از آنها در پایگاه‌های موجود ژنتیکی هیچ مشابهی ندارند.

این تیم سپس تصمیم به طبقه‌بندی تعداد زیادی از این دی‌.ان‌.ای‌های ناشناخته کرده و دریافتند که اکثر آن متعلق به یک گروه عمومی به نام پروتئوباکتریایی است که "اشریشیا کلی" ( E.coli ) و "سالمونلا " (Salmonella) همراه با بسیاری دیگر در شمار آن قرار دارند.

با این که بسیاری از میکروب‌ها در بدن انسان زندگی می کنند، جای تعجب نیست که علم تاکنون نتوانسته است تا همه آنها را شناسایی کند و محققان می‌گویند که طی سالیان اخیر توجه دانشمندان بیشتر معطوف به چند گونه جالب توجه بوده است.

گام بعدی این محققان استفاده از این تکنیک بر روی میکروبیوم حیوانات دیگر برای شناسایی ویروس‌هایی است که می‌تواند به طور بالقوه به انسان منتقل شده و موجب بیماری‌های پاندمی(همه گیر) مانند آنفلوانزای مرغی و آنفلوانزا با منشا خوکی شود.

این پژوهش در Proceedings of the National Academy of Sciences منتشر شده است.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج