۵۸۹۵۱
۵۰۴۶
۵۰۴۶
پ

طرز تهیه «كبسه»؛ افطاری محبوب اعراب

ماه مبارك رمضان بزرگ‌ترين و طولاني‌ترين عيد اسلامي، در عربستان حال‌وهواي ويژه‌اي دارد. كبسه ته‌چين عربي و يكي از معروف‌ترين غذاهاي اين كشور است.

طرز تهیه «كبسه»؛ افطاری محبوب اعراب
مجله زندگی ایده آل: ماه مبارك رمضان بزرگ‌ترين و طولاني‌ترين عيد اسلامي، در عربستان حال‌وهواي ويژه‌اي دارد. كبسه ته‌چين عربي و يكي از معروف‌ترين غذاهاي اين كشور است كه اگر به دنبال ريشه‌هاي آن بگرديم، به تركيبي از آشپزي ايراني و هندي مي‌رسيم اما اين غذا حتما در اين ماه پرطرفدار خواهد بود.

طرز تهیه «كبسه»؛ افطاری محبوب اعراب

مواد لازم براي ۶ تا ۸ نفر:

  • كره: ۵۰ گرم
  • پياز متوسط: يك عدد، ساطوري‌شده
  • سير: ۶حبه رنده‌شده
  • رب گوجه‌فرنگي: ۲ قاشق غذاخوري
  • مرغ خرد شده: يك كيلو
  • كنسرو گوجه‌فرنگي: يك عدد خرد شده
  • هويج متوسط: ۳ عدد، رنده‌شده
  • ميخك: ۳ عدد (اختياري)
  • جوزهندي: يك‌‌چهارم قاشق چاي‌خوري
  • پودر تخم گشنيز: يك‌چهارم قاشق چاي‌خوري
  • نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم
  • آب‌جوش: ۳ پيمانه
  • قرص عصاره مرغ: يك عدد
  • برنج خيسانده: ۳ پيمانه
  • خلال بادام: يك‌‌چهارم پيمانه (اختياري)

روش تهيه:

1- ادويه‌هاي تشكيل‌دهنده كبسه را با هم مخلوط كرده و كنار بگذاريد. كره را روي شعله متوسط در يك قابلمه بزرگ داغ كرده و پياز و سير را 5 دقيقه در آن تفت دهيد تا پياز نرم شود. سير را در يك دقيقه آخر اضافه كنيد. تكه‌هاي مرغ را داخل روغن قرار داده و تفت دادن را 10دقيقه ديگر ادامه دهيد تا مرغ برشته شود. رب گوجه‌فرنگي را اضافه كرده و 2 دقيقه ديگر تفت دهيد.

2- كنسرو گوجه‌فرنگي را با هويج، ميخك، جوز هندي،‌ زيره، تخم‌گشنيز و ادويه كبسه مخلوط كنيد. پس از 2 دقيقه تفت دادن، آب جوش و قرص عصاره مرغ را اضافه كرده و با در بسته يك ساعت بپزيد تا كاملا پخته شود.

3- برنج شسته‌شده را آبكش كرده و به مرغ اضافه كنيد. اگر آب آن كم بود، كمي آب جوش به آن اضافه كرده و 2 تا 3 قاشق چاي‌خوري نمك به آن بيفزاييد. از اين مرحله به بعد مانند كته عمل كنيد و هنگامي كه آب غذا تبخير شد، شعله را كم كرده و با در بسته 30 دقيقه آن را دم كنيد، سپس كبسه را كشيده و سرو كنيد.

نكات آشپزي:

1- در كبسه سنتي از يك‌چهارم پيمانه كشمش پلويي استفاده مي‌شود.

2- مي‌توانيــــــد رب گوجه‌فرنگي را حذف كرده و 2 قاشق چاي‌خوري زردچوبه به جاي آن اضافه كنيد.

مواد لازم براي ادويه كبسه:

  • زعفران ساييده: يك‌‌دوم قاشق چاي‌خوري
  • پودر هل: يك‌دوم قاشق چاي‌خوري
  • دارچين: يك‌دوم قاشق چاي‌خوري
  • ادويه پلويي: يك‌دوم قاشق چاي‌خوري
  • فلفل سفيد: يك‌دوم قاشق چاي‌خوري
  • گرد ليمو: يك قاشق غذاخوري
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج