۵۹۶۹۴۹
۲ نظر
۵۰۷۱
۲ نظر
۵۰۷۱
پ

طرز تهیه فیله سوخاری با پنیر چدار

برای سوخاری کردن این فیله های مرغ باید از کراکر پنیری یا چیپس ذرت پنیری استفاده کنید تا طعم و مزه جدیدی را برایتان به ارمغان بیاورد.

وب سایت روزیاتو: برای سوخاری کردن این فیله های مرغ باید از کراکر پنیری یا چیپس ذرت پنیری استفاده کنید تا طعم و مزه جدیدی را برایتان به ارمغان بیاورد.

مواد لازم ( ۵ نفر)

  • دو عدد سینه مرغ
  • ۲٫۵ پیمانه دوغاب
  • ۱ بسته ادویه سوخاری
  • ۳ پیمانه کراکر پنیری

طرز تهیه فیله سوخاری با پنیر چدار

طرز تهیه

  1. فر را با دمای ۲۲۵ درجه سانتی گراد روشن کنید.
  2. روی تخته گوشت خردکنی، سینه های مرغِ بدون پوست را به نوارهای باریک برش دهید.
  3. آن ها را درون کاسه ریخته و دوغاب را روی مرغ ها بریزید و هم بزنید. روی آن ها پلاستیک کشیده و به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
  4. کراکر پنیری را درون کیسه پلاستیکی بریزید. آن را خرد کنید تا پودر شوند.
  5. کف سینی فر یک لایه ورقه روغنی قرار دهید. مرغ ها را درون پودر کراکر پنیری بغلتانید و در سینی بچینید.
  6. آن ها را به مدت ۲۰ دقیقه بپزید تا طلایی شوند.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • عسل

      خب توضیح میدادی دوغاب چی هست ؟

    • تن

      پنیر چدارش کجاشه

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج