۵۹۹۸۰۲
۴ نظر
۸۶۷۴
۴ نظر
۸۶۷۴
پ

مربای گردو؛ سوغات شیرین ارمنستان

این مربای خوشمزه سوغات کشور ارمنستان هست، می تونید اون رو در منزل طبق این دستور تهیه کنید.

وب سایت آشپزباشی: این مربای خوشمزه سوغات کشور ارمنستان هست، می تونید اون رو در منزل طبق این دستور تهیه کنید.
مواد لازم:

  • چاقاله گردو ۱ کیلوگرم
  • آهک ۵ قاشق غذاخوری
  • شکر ۵۰۰ گرم
  • آبلیمو ۱ قاشق غذاخوری
  • هل به دلخواه
  • چوب دارچین به دلخواه
  • میخک به دلخواه
مربای گردو؛ سوغات شیرین ارمنستان
آماده کردن مواد برای تهیه مربای گردو:

1. لایه ای نازک از روی پوست گردوها رو جدا کنید و اون ها را با سوزن درشت از ۴ طرف سوراخ کنید.

۲. تهیه این مربا زمان زیادی می بره. گردوها باید حدود ۱۱ روز در آب و حدود ۱۲ ساعت در آب آهک خیس بخورن.

طرز تهیه:

  1. گردوها رو در ظرفی از آب بریزید و حداقل برای ۱۰ روز کنار بذارید. در این مدت، آب اون ها رو هر روز عوض کنید.
  2. آهک رو در ظرفی بریزید و ۴ لیوان آب به اون اضافه کنید. بذارید تا آهک ته نشین بشه و بعد به آرامی آب آهک رو در ظرفی دیگه بریزید. گردوها رو برای ۱۲ ساعت در آب آهک بندازید. اون‌ها رو خارج کنید، خوب بشویید و ۱ روز دیگه در آب خیس کنید (آب رو چندین بار عوض کنید).
  3. شکر رو به همراه ۲ لیوان آب در قابلمه ای بریزید و روی حرارت بگذارید تا جوشیده و قوام بیاد. گردوها رو اضافه کنید و بذارید برای ۱۵ دقیقه قل بزنه.
  4. ادویه دلخواهتون مثل هل، دارچین یا میخک رو به همراه آبلیمو اضافه کنید و بذارید تا کمی دیگه بپزه.
  5. مربا رو از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک بشه. اون رو در ظرف شیشه ای بریزید و در ظرف رو محکم ببندید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • بدون نام

      لطفا این جور اموزشها رو به وقتش بزارین نه الان که فصل چاقاله گردو تموم شده

    • آلبرات

      تهیه این مربا به این راحتی که نوشته شده نیست. چاقاله گردو مورد نظر که نه سفت شده باشه و نه آبکی قسمت مهمی هست. تعویض آب برای از بین رفتن تلخی پوست گردو، پس هر چه بیشتر بهتر. در قسمت اول که نوشته شده لایه نازک را جدا کنید یعنی همون پوستی که رنگ میده را یه لایه نازک پوست بگیرید.

    • lilahende

      خیلی ساده توضیح دادین اینجور نیست گردوها اول باید یک دوره پخته بشن بعد پوست بکنید ویک هفته تو اب بمونه مرتب ابشو عوض کنید

    • نعمتی

      شکم چیه که این همه زحمت به خودمون بدیم

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج