جاباما
۶۰۰۳۴۴
۱ نظر
۵۰۰۶
۱ نظر
۵۰۰۶
پ

چگونه تکنولوژی می تواند شما را در خطر قرار دهد؟

احتمالا زمانی که اقدام به خرید لوازم امنیتی خانگی می کنید یا به دوستانتان در مورد سفر پیش رویتان پیام می دهید به عواقب کارتان فکر نمی کنید. متاسفانه تکنولوژی ای که به طور روزمره توسط مردم استفاده می شود آنچنان که فکر می کنیم امن نیست!

وب سایت تکفارس: احتمالا زمانی که اقدام به خرید لوازم امنیتی خانگی می کنید یا به دوستانتان در مورد سفر پیش رویتان پیام می دهید به عواقب کارتان فکر نمی کنید. متاسفانه تکنولوژی ای که به طور روزمره توسط مردم استفاده می شود آنچنان که فکر می کنیم امن نیست!
چگونه تکنولوژی می تواند شما را در خطر قرار دهد؟

سیستم های امنیتی محبوب لزوما امن نیستند!

اگر بدانید که سیستم امنیتی خانه‌تان یک آشیانه برای هکر ها است چه کار می کنید؟ سیستمی که جلوی دزدان را از ورود به خانه‌تان می گیرد ممکن است نقص هایی داشته باشد که با آن هکر ها بتوانند به راحتی در پشتی خانه را با استفاده از آن باز کنند و به خانه‌تان راه یابند!

سیستم های امنیتی متصل به وای فای یک دعوت نامه سرگشاده به هکر ها است تا با روش های مختلف هکینگ، از حفره های موجود سو استفاده کنند.

پژوهشگر امنیتی Bullguard، آقای Ilia Shnaidman چند حفره امنیتی را در یکی از محبوب ترین سیستم های امنیتی خانه به نام iSmartAlarm کشف کرد. این سیستم امنیتی دارای آژیر، دوربین و قفل های هوشمند است که همگی با استفاده از یک اپلیکیشن کنترل می شوند، به نظر امن می رسد ولی اصلا اینطور نیست!

یک هکر توانا می تواند احراز هویت و تایید گواهینامه SSL رادور بزند و درخواست های Server Side صادر کند تا به دیتابیس کامل کاربران این کمپانی دست پیدا کند، آنها همچنین می توانند از حملات DDoS برای از کار انداختن Alarm استفاده کنند. این کمپانی از این موضوعات آگاه است اما هنوز هیچ آپدیتی برای اصلاح مشکلات و حفره ها منتشر نشده است.

متاسفانه در دنیای دیجیتال، نمی توان از امنیت چیزی مطمئن بود جز زمانی که کسی سعی بر هک کردن آن می کند، البته این شامل گوشی های هوشمند نیز می شود.

گوشی هوشمندتان به راحتی دزدیده می شود!

اگز فکر می کنید پسورد ها و یا حتی اثر انگشتتان می تواند دستگاهتان را امن کند، بهتر است دوباره فکر کنید! ممکن است این رمز گذاری ها در صورت دزدیده شدن تلفن همراهتان از داده ها محافظت کنند، ولی هکر ها حتی بدون لمس گوشیتان می توانند به داده هایتان دست یابند.

با اینکه تمامی پیام ها در گوشی دیده می شوند ولی پیام های شبکه های اجتماعی از طریق اینترنت و پیام های متنی (اس ام اس) از طریق پاکت های داده از طریق سیم کارت و برج مخابرات دریافت می شود. دسترسی و استراق السمع پیام های متنی برای یک هکر معمولی آسان نیست اما پیام های شبکه های اجتماعی اکثرا رمز گذاری نشده اند و به راحتی می توان به آن ها نفوذ کذد که ممکن است برای داده های حساس خبر بدی باشد.

در صورتی که از یک وای فای عمومی و بدون رمز استفاده می کنید تا پیام بفرستید، تمامی اطلاعاتتان می تواند هک شود. اسمارتفون در دست شما همانند یک کامپیوتر مینیاتوری است و هکر ها می توانند با برنامه های مختلف کیبورد شما و آنچه که تایپ می کنید، یوزرنیم و پسورد هایتان و هر چیزی که در پیام هایتان به دوستانتان می گویید را ببینند. و احتمالا در پیام هایتان خبر می دهید که چه ساعتی برای کار از خانه بیرون می روید یا به تعطیلات می روید تا استراحت کنید و در خانه نباشید!

البته اشتراک گذاری چنین اطلاعاتی با دوستانتان به نظر بی خطر است اما اگر فردی با اهداف شوم به پیام هایتان دست پیدا کند، ممکن است زمانی که از سفر بر میگردید با خانه خالی و بدون لوازمتان مواجه شوید!

اندروید و iOS بی نقص نیستند!
چگونه تکنولوژی می تواند شما را در خطر قرار دهد؟

کمی پیشتر یک باگ در iOS کشف شده بود که تنها با فرستادن یک اس ام اس می توانستید گوشی طرف مقابل را خاموش کنید! گیرنده حتی نیاز به باز کردن پیام شما نیز نداشت، فقط می بایست گوشی شان آن را دریافت می کرد، گوشی خود را پس از پانزده ثانیه ریبوت می کرد ولی کاربرانی مشکلات دیگری را گزارش کردند.

اما دلیل این نقص چه بود؟ طرز نشان دادن پیام ها در این سیستم عامل باعث این مشکل شده بود! این دنباله از کاراکتر های یونیکد نمی توانستند در پاپ آپ اس ام اس آیفون نمایش داده شوند و برای جلوگیری از crash کردن، گوشی خود را خاموش می کرد!

چندی پیش باگی شبیه به این برای اندروید نیز کشف شد، این باگ اجازه می داد تا بد افزار ها آسیب بزرگی به دستگاهتان بزنند و اینکار را فقط با فرستادن عکس یا متن انجام می دادند! کاربر حتی نیاز نداشت تا عکس را نگاه کند تا بد افزار بتواند کار کند و پس از فرستادن می توان کنترل کاملی روی گوشی قربانی داشت و حتی دوربین گوشی را از طریق آن روشن کرد و جاسوسی کرد!

قسمت ترسناک؟ بر فرض که هکر به شما و اطلاعاتتان دسترسی پیدا کرد ولی برای شما اطلاعات مهم نیست، اما اگر از اپلیکیشن های خانه های هوشمند استفاده می کنید در دردسر بزرگی افتاده اید!

دقت کنید که چه چیز هایی را به اشتراک می گذارید!

همانطور که پیچیدگی تکنولوژی بیشتر می شود، به همان اندازه موقعیت برای هکر ها برای سو استفاده از نقطه ضعف ها بیشتر می شود. مهم نیست چقدر اقدامات پیشگیرانه امنیتی انجام دهید (پسورد قوی استفاده کنید، از قفل های بیومتریک استفاده کنید و یا داده هایتان را رمز گذاری کنید) هیچ گاه نمی توان صد درصد مطمئن بود که در این دنیای دیجیتال امن هستید.

بهترین پیشگیری این است که در مورد چیز هایی که در دنیای دیجیتال به اشتراک می گذارید فکر کنید، به یاد داشته باشید تمام چیز هایی که در شبکه های اجتماعی پست می کنید در هارد دیسک هایی ذخیره می شوند که شما کنترلی روی آن ها ندارید.

یکی دیگر از پیشگیری ها ممکن است دلسردتان کند، ولی استفاده از سیستم امنیتی سنتی در خانه هایتان در حال حاضر از امن ترین کار ها است، ممکن است در آینده تکنولوژی امنیتی ای به وجود بیاید که می تواند با بسیاری از هکر ها مقابله کند ولی تا آن زمان، بهتر است همیشه مراثب اطلاعاتتان باشید.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
درآمد ماهیانه 5-20 میلیون از توی خونه با موبایل

آموزش رایگان کسب درآمد 5-20 میلیون ماهیانه از خونه و فقط با یه موبایل ساده رو در یک وبینار رایگان آموزشی یاد بگیر

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • ساسان

      خلاصه اینکه بستر های شبکه های اجتماعی آنچنان امن نیست ، اما با تمام این اوصاف خیلی وقت ها بودنشان بهتر از نبودنشان است .
      مثل اینکه در دوره حاضر با این تکنولوژی ها دزدهای خرده پا که غالبا از علوم پیشرفته چیزی نمیدانند دستشان کوتاه شده .
      مورد دیگر خرید و فروش اینترنتی که دست خیلی از دلال ها رو حذف کرده و خیلی ها دیگه نمیتونن قیمت پرت و پلا برای اجناسشون بذارند و آنها رو به فروش برسونند .
      آگاهی اجتماعی رو بالا برده که در همه موارد در عموم مشهوده .
      ولی در تمام امور صدرالاشاره ریسک و خطر در گذشته هم وجود داشته هرچند کم .
      همین بالا بردن اطلاعات عمومی خودش ارزش بسیاری دارد و به راحتی جوابگوی تمامی مخاطرات است .
      انشاالله با کمی دقت و مراقبت مشکلی پیش نمیاید .

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج