۶۱۴۰
۲ نظر
۵۰۰۲
۲ نظر
۵۰۰۲
پ

بات بونز كشمشي

ابتدا آب روي حرارت مي‌گذاريم تا ولرم شود به‌طوري كه نه سرد باشد و نه گرماي آن دست را بسوزاند. پودر خمير ترش را با يك قاشق از شكر داخل آب مي‌ريزيم و در آن را مي‌گذاريم.

بات بونز كشمشي

بات بونز كشمشي

مواد لازم:

  • كره: 80 گرم
  • آرد: 500 گرم (به ميزاني كه خمير به دست نچسبد)
  • كشمش: 200 گرم
  • شكر: 50 گرم
  • شير: 150 ميلي ليتر
  • تخم مرغ: يك عدد
  • پودر خمير ترش: يك و نيم
  • قاشق سوپ‌خوري
  • آب: 125 ميلي ليتر (نصف ليوان)


روش تهیه :

ابتدا آب روي حرارت مي‌گذاريم تا ولرم شود به‌طوري كه نه سرد باشد و نه گرماي آن دست را بسوزاند. پودر خمير ترش را با يك قاشق از شكر داخل آب مي‌ريزيم و در آن را مي‌گذاريم. مخلوط را در محيطي گرم قرار مي‌دهيم تا حجم آن چند برابر شود. در كاسه‌اي بزرگ تخم مرغ، شير، بقيه شكر، و كشمش و كره ذوب‌شده را مخلوط مي‌كنيم تا يكدست شوند، سپس مايه خمير پف كرده را به مواد اضافه مي‌كنيم و پس از مخلوط‌كردن، آرد را نيز در ۳ مرحله به مواد اضافه‌كرده و همه را با هم چنگ مي‌زنيم تا خمير مطلوبي حاصل شود. خمير را در كاسه‌اي گود قرار مي‌دهيم. روي آن را آرد پاشي مي‌كنيم و يك حوله روي خمير پهن مي‌كنيم تا خشك نشود. خمير را به‌مدت يك ساعت در محيطي گرم استراحت مي‌دهيم تا حجم آن ۲ تا ۳ برابر شود. سپس خمير را داخل قالب كه بهتر است قالب لوف باشد قرار مي‌دهيم و دوباره با همان شرايط خمير را ۳۰ دقيقه استراحت مي‌دهيم. سپس روي آن را با زرده تخم مرغ و زعفران حل شده زرين كرده و به‌مدت يك ساعت روي پنجره وسط فر كه از قبل با دماي ۱۸۰ درجه سانتي‌گراد گرم كرده‌ايم مي‌پزيم.
پ
برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن برترین ها را نصب کنید.
آموزش هوش مصنوعی

تا دیر نشده یاد بگیرین! الان دیگه همه با هوش مصنوعی مقاله و تحقیق می‌نویسن لوگو و پوستر طراحی میکنن
ویدئو و تیزر میسازن و … شروع یادگیری:

همراه با تضمین و گارانتی ضمانت کیفیت

پرداخت اقساطی و توسط متخصص مجرب

ايمپلنت با ١٥ سال گارانتي 9/5 ميليون تومان

ویزیت و مشاوره رایگان
ظرفیت و مدت محدود

محتوای حمایت شده

تبلیغات متنی

سایر رسانه ها

    نظر کاربران

    • مرضیه

      خیلی خوب بود ولی کمه لطفا مطالب اشپزی را زیادتر کنید

    • بیتا

      خیلی عالی بودولی پخت غذاهابتان رادرماکروفرهم بگویدمتشکرم.

    ارسال نظر

    لطفا از نوشتن با حروف لاتین (فینگلیش) خودداری نمایید.

    از ارسال دیدگاه های نامرتبط با متن خبر، تکرار نظر دیگران، توهین به سایر کاربران و ارسال متن های طولانی خودداری نمایید.

    لطفا نظرات بدون بی احترامی، افترا و توهین به مسئولان، اقلیت ها، قومیت ها و ... باشد و به طور کلی مغایرتی با اصول اخلاقی و قوانین کشور نداشته باشد.

    در غیر این صورت، «برترین ها» مطلب مورد نظر را رد یا بنا به تشخیص خود با ممیزی منتشر خواهد کرد.

    بانک اطلاعات مشاغل تهران و کرج